Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pirmiausiai tai atsiparašau už buitines nuotraukas. Tortus karts nuo karto išsikepu, bet platesnei visuomenei dariau pirmą kartą smile.gif . Medutis

user posted image
rafaelo
user posted image
ir sausainiai į vaiko darželį vietoj torto smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, mergaitės, nerimstat jūs su tais produktais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Argi pas mus kas nors pinga? schmoll.gif
O tortai jūsų nuostabūs wub.gif
Mano vienetukas, karamelinis medutis, pastilažas.
user posted image
ir kaštonų krepšelis, medutis, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
neli,pasakiski tortukai
ir dar buvo keletas tortuku su Mikimausais-abu labai patiko wub.gif

mano vienas dar nuo savaitgalio uzsilikes, sikart labai kuklutis(tai paciai princesei,kur buvo tortukas su karuna ir keksiukai smile.gif )
varskinis su persikais,sl beze,detales is pastilazo.2kg

user posted image
Atsakyti
Neli, abu tortukai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 03 11, 17:49)
važiuokit į Lenkiją.. cukraus kilogramas apie 2,80 LTL..

vaziuojam.....tuo labiau kai man ne taip ir toli...paziuresiu ir kiausiniu kokia kaina......
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2012 03 11, 22:06)
Pirmiausiai tai atsiparašau už buitines nuotraukas.  Tortus karts nuo karto išsikepu, bet platesnei visuomenei dariau pirmą kartą  smile.gif . Medutis

pirmame tortuke tie balti rutuliukai-avytes? bigsmile.gif is ko jos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2012 03 11, 21:40)

Mano vienetukas, karamelinis medutis, pastilažas.
user posted image

labai labai grazus tortukas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
Labai labai faini tortukai visi wub.gif
O cia mano dar vienas meskiukas:
user posted image
medutis -puosta slapia beze ir pastilazu,kuris man pavyko thumbup.gif ,tik cukraus pudra ne visa suvartojau,kiek nurodyta.labai maloni mase dirbti thumbup.gif
beze sikart man nepatiko,kazkodel nenorejo dzibukai graziai stovet,manau gal busiu nedaplakus.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 12, 00:35)
pirmame tortuke tie balti rutuliukai-avytes?  bigsmile.gif  is ko jos?  bigsmile.gif

Aš galvoju kad rafaelo saldainiai blush2.gif
Atsakyti
Neli, jau su kastonais koks grozis... wub.gif
Atsakyti
Laba, oi jau kiek grožių prisižiūrėjau, vieni už kitus gražesni, kaip aš norėč tokias nagingas rankeles turėti. rolleyes.gif Bet dėja toli graži man iki tokių grožių.
Tortą i metus kartą prisiruošiu iškept. smile.gif Nors po pirmo bandymo prisiekiau sau kad nebegadinsiu sau nervų, bet prisižiūriu čia grožių ir ūpas pakilo. Dabar jau kaupiuos tam reikalui. Bet neberandu (nežinau ne ten gal ieškau) pastiliažo recepto. verysad.gif gal galite kuri parašyti čia pastiliažo receptą.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

Na ir gausybe tortuku po savaitgalio, net sunku visas prisiminti ir isvardinti todel VISOS saunuoles labai grazu gera ir smagu paganyti akytes i jusu tortus bigsmile.gif wub.gif

As taip pat noreciau si gausu grazuoliu parada papildyti blush2.gif juodasis miskas 2,5 kg, pastilazas

user posted image

user posted image

Beje Divia kas per tortukas Twixás blush2.gif gal pasidalintum dievinu Twix sokoladukus rolleyes.gif
Atsakyti