Pirmiausiai tai atsiparašau už buitines nuotraukas. Tortus karts nuo karto išsikepu, bet platesnei visuomenei dariau pirmą kartą . Medutis
rafaelo
ir sausainiai į vaiko darželį vietoj torto
Oi, mergaitės, nerimstat jūs su tais produktais Argi pas mus kas nors pinga?
O tortai jūsų nuostabūs
Mano vienetukas, karamelinis medutis, pastilažas.
ir kaštonų krepšelis, medutis, pastilažas.
O tortai jūsų nuostabūs
Mano vienetukas, karamelinis medutis, pastilažas.
ir kaštonų krepšelis, medutis, pastilažas.
Neli, abu tortukai labai grazus
QUOTE(naitas @ 2012 03 11, 17:49)
važiuokit į Lenkiją.. cukraus kilogramas apie 2,80 LTL..
vaziuojam.....tuo labiau kai man ne taip ir toli...paziuresiu ir kiausiniu kokia kaina......
QUOTE(jurate4 @ 2012 03 11, 22:06)
Pirmiausiai tai atsiparašau už buitines nuotraukas. Tortus karts nuo karto išsikepu, bet platesnei visuomenei dariau pirmą kartą . Medutis
pirmame tortuke tie balti rutuliukai-avytes? is ko jos?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 12, 00:35)
pirmame tortuke tie balti rutuliukai-avytes? is ko jos?
Aš galvoju kad rafaelo saldainiai
Neli, jau su kastonais koks grozis...
Laba, oi jau kiek grožių prisižiūrėjau, vieni už kitus gražesni, kaip aš norėč tokias nagingas rankeles turėti. Bet dėja toli graži man iki tokių grožių.
Tortą i metus kartą prisiruošiu iškept. Nors po pirmo bandymo prisiekiau sau kad nebegadinsiu sau nervų, bet prisižiūriu čia grožių ir ūpas pakilo. Dabar jau kaupiuos tam reikalui. Bet neberandu (nežinau ne ten gal ieškau) pastiliažo recepto. gal galite kuri parašyti čia pastiliažo receptą.
Būčiau labai dėkinga.
Tortą i metus kartą prisiruošiu iškept. Nors po pirmo bandymo prisiekiau sau kad nebegadinsiu sau nervų, bet prisižiūriu čia grožių ir ūpas pakilo. Dabar jau kaupiuos tam reikalui. Bet neberandu (nežinau ne ten gal ieškau) pastiliažo recepto. gal galite kuri parašyti čia pastiliažo receptą.
Būčiau labai dėkinga.
Laba visoms
Na ir gausybe tortuku po savaitgalio, net sunku visas prisiminti ir isvardinti todel VISOS saunuoles labai grazu gera ir smagu paganyti akytes i jusu tortus
As taip pat noreciau si gausu grazuoliu parada papildyti juodasis miskas 2,5 kg, pastilazas
Beje Divia kas per tortukas Twixás gal pasidalintum dievinu Twix sokoladukus
Na ir gausybe tortuku po savaitgalio, net sunku visas prisiminti ir isvardinti todel VISOS saunuoles labai grazu gera ir smagu paganyti akytes i jusu tortus
As taip pat noreciau si gausu grazuoliu parada papildyti juodasis miskas 2,5 kg, pastilazas
Beje Divia kas per tortukas Twixás gal pasidalintum dievinu Twix sokoladukus