Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu.. kaip anytai tai likuciai biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 16:08)
Nu.. kaip anytai tai likuciai biggrin.gif  nono.gif

ji pati sake taip tongue.gif sako jei bus likuciu gal gali koki paparastutį... nu tai jos prašymas man įstatymas pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 10, 16:59)
aš laaaaaabai ilgai dariau tik su mmg... pastilazas pradžioj nesigavo paskui dar kažkas buvo.. paskui vėl bamėginau ir kažkaip jau visur pastiilaza pradėjau naudot... mmg tik kai reik abai baltos masės arba šiaip kai užeina.. ir tik užvakar pamėginau pastilažą daryt kaip nurodyta.. ty aliejų dėt į užminkytą masę.. nes visad jį pildavau į zelatinos medaus masę smile.gif nu tikrai truputis skirtumo yra smile.gif bet niekad nebrandinu... iškart dengiu, nes kai pastovi tai nežinau.. niekada man neužsidengia normaliai  schmoll.gif

rugiagele, man knyga irgi visai liux atrodo  bigsmile.gif

aš čia vis bandau pavasarį prisikviest  smile.gif

abu tortai labai labai..
o mėtinio šokoladinio torto receptą tikrai esu kažkur mačiusi, reiks paieškot..
Atsakyti
Niekuo nenustebinsiu ,nu bet parodysiu savaji Makvyna:) (viduje snikersas.puostas pastilazu)user posted image
Papildyta:
Ir dar vienas ...Jogurtinis.puostas beze ir pastilazu:)user posted image
Atsakyti
O as atradau sau idealia dengimo mase-sokoladine marshmellow saldainiuku mase per pus maisyta su pirktine dengimo mase-nuostabiai minkosi elastinga,niekur nelimpa,netrukineja dengiant, ir svarbiausiai kad visi ja valgo su malonumu,nes yra sokolado skonio wub.gif
Varskinis su persikais ir ananasais,smilikai is sausainuku ir apdengta viskas saldainine mase ",2,3kg
user posted image
Ir dar vienas-tortas "Twiks'as",saldainiu mase,pabarstukai,gele is neseniai aptartos Aguoneles mases(isties puikus dalykas!)
user posted image
Atsakyti

Akvilytės sūris thumbup.gif

Adrijos kaip visada be priekaištų , bet tas su rožėm wub.gif

Knyga superinė, iškarto akį patraukė, o čia pasirodo nevykęs dažymas g.gif , labiau vykęs tokiai progai ir negalėjo būt , natūraliai pasitrynusi , super .

Ir tas žalsvas su geltonu kvietku labai labai wub.gif , be tų "pakringeliavimų " puse žavesio tortas prarastų tongue.gif . Kuris aukštas rafaelo, kuris kriaušinis ? Man kažkas panašaus atsitiko . Kriaušinis patrūkinėjo , apatinis aukštas, viršui rafaelo buvo unsure.gif
Atsakyti
labutis,
.. tortukai superiniai, visoms po 4u.gif

rafaelo, jaunai panelei gimtadienio progai
user posted image

ir paprastutis nieko blatno irnesakyk.gif
juodas miskas, slap beze
user posted image
Atsakyti
mergickos,o Aguonos geliu mases receptas yr virsutinej papuosimu temoj?
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 10, 11:28)
@adrija@ - tulpesssssss...... wub.gif

Keičiu " gyvą" tulpių darymo MK , į " gyvą " kreminių rožių darymo MK wub.gif wub.gif .
Labai švelnus tortas paneliai wub.gif .

QUOTE(Elizabeth** @ 2012 03 10, 15:19)
laba diena, nepykit už temos teršimą, bet gal turit adrijos nr. turiu važiuot torto atsiimt , o žinutę su tel ištryniau netyčia  doh.gif  blush2.gif
parašykit į až , ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Geros jums šventės Elizabeth** smile.gif .

Likta , jei tortas puoštas trupinukais , tai nereiškia , kad jis nėra vertas dėmesio ( aš apie jūsų tortą ) smile.gif.

"Medutis " .

user posted image

"Medutis " .

user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 10 kovo 2012 - 17:48
I tortu tema ikeliau nuoroda sokoladinio metinio torto ax.gif
Atsakyti
@adrij@, ačiū, pirmiausia į mane prašom tu, Jūsų ir trupinukais puoštas tortukas be proto gražus, o tabiai nuostabūs, nors man labai jie nepatinka kaip personažai
Keičiu " gyvą" tulpių darymo MK , į " gyvą " kreminių rožių darymo MK

Manęs tai neitikinsite, kad nemokate. NETIKIU schmoll.gif
Atsakyti
Ojej kiek tortu! Vieni uz kitus grazesni, net sunku butu pasakyt kuris graziausias wub.gif 4u.gif

Karve tai gerule biggrin.gif prisijuokiau sauniai biggrin.gif 4u.gif
Labai grazus suris, dar galvojau ar cia tikras ar nelabai smile.gif

Cia mano Mickey Mous`ai dukterecios gimtadieniui smile.gif

user posted image

Ir keksiukai prie tos temos

user posted image

I stova labai nekreipkit demesio, pati pasidariau, toks sleivas kreivas gavosi blush2.gif
Atsakyti