Nu.. kaip anytai tai likuciai
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 16:08)
Nu.. kaip anytai tai likuciai
ji pati sake taip sako jei bus likuciu gal gali koki paparastutį... nu tai jos prašymas man įstatymas
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 10, 16:59)
aš laaaaaabai ilgai dariau tik su mmg... pastilazas pradžioj nesigavo paskui dar kažkas buvo.. paskui vėl bamėginau ir kažkaip jau visur pastiilaza pradėjau naudot... mmg tik kai reik abai baltos masės arba šiaip kai užeina.. ir tik užvakar pamėginau pastilažą daryt kaip nurodyta.. ty aliejų dėt į užminkytą masę.. nes visad jį pildavau į zelatinos medaus masę nu tikrai truputis skirtumo yra bet niekad nebrandinu... iškart dengiu, nes kai pastovi tai nežinau.. niekada man neužsidengia normaliai
rugiagele, man knyga irgi visai liux atrodo
aš čia vis bandau pavasarį prisikviest
rugiagele, man knyga irgi visai liux atrodo
aš čia vis bandau pavasarį prisikviest
abu tortai labai labai..
o mėtinio šokoladinio torto receptą tikrai esu kažkur mačiusi, reiks paieškot..
O as atradau sau idealia dengimo mase-sokoladine marshmellow saldainiuku mase per pus maisyta su pirktine dengimo mase-nuostabiai minkosi elastinga,niekur nelimpa,netrukineja dengiant, ir svarbiausiai kad visi ja valgo su malonumu,nes yra sokolado skonio
Varskinis su persikais ir ananasais,smilikai is sausainuku ir apdengta viskas saldainine mase ",2,3kg
Ir dar vienas-tortas "Twiks'as",saldainiu mase,pabarstukai,gele is neseniai aptartos Aguoneles mases(isties puikus dalykas!)
Varskinis su persikais ir ananasais,smilikai is sausainuku ir apdengta viskas saldainine mase ",2,3kg
Ir dar vienas-tortas "Twiks'as",saldainiu mase,pabarstukai,gele is neseniai aptartos Aguoneles mases(isties puikus dalykas!)
Akvilytės sūris
Adrijos kaip visada be priekaištų , bet tas su rožėm
Knyga superinė, iškarto akį patraukė, o čia pasirodo nevykęs dažymas , labiau vykęs tokiai progai ir negalėjo būt , natūraliai pasitrynusi , super .
Ir tas žalsvas su geltonu kvietku labai labai , be tų "pakringeliavimų " puse žavesio tortas prarastų . Kuris aukštas rafaelo, kuris kriaušinis ? Man kažkas panašaus atsitiko . Kriaušinis patrūkinėjo , apatinis aukštas, viršui rafaelo buvo
mergickos,o Aguonos geliu mases receptas yr virsutinej papuosimu temoj?
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 10, 11:28)
Keičiu " gyvą" tulpių darymo MK , į " gyvą " kreminių rožių darymo MK .
Labai švelnus tortas paneliai .
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 03 10, 15:19)
laba diena, nepykit už temos teršimą, bet gal turit adrijos nr. turiu važiuot torto atsiimt , o žinutę su tel ištryniau netyčia
parašykit į až , ačiū
parašykit į až , ačiū
Geros jums šventės Elizabeth** .
Likta , jei tortas puoštas trupinukais , tai nereiškia , kad jis nėra vertas dėmesio ( aš apie jūsų tortą ) .
"Medutis " .
"Medutis " .
I tortu tema ikeliau nuoroda sokoladinio metinio torto
@adrij@, ačiū, pirmiausia į mane prašom tu, Jūsų ir trupinukais puoštas tortukas be proto gražus, o tabiai nuostabūs, nors man labai jie nepatinka kaip personažai
Manęs tai neitikinsite, kad nemokate. NETIKIU
Keičiu " gyvą" tulpių darymo MK , į " gyvą " kreminių rožių darymo MK
Manęs tai neitikinsite, kad nemokate. NETIKIU
Ojej kiek tortu! Vieni uz kitus grazesni, net sunku butu pasakyt kuris graziausias
Karve tai gerule prisijuokiau sauniai
Labai grazus suris, dar galvojau ar cia tikras ar nelabai
Cia mano Mickey Mous`ai dukterecios gimtadieniui
Ir keksiukai prie tos temos
I stova labai nekreipkit demesio, pati pasidariau, toks sleivas kreivas gavosi
Karve tai gerule prisijuokiau sauniai
Labai grazus suris, dar galvojau ar cia tikras ar nelabai
Cia mano Mickey Mous`ai dukterecios gimtadieniui
Ir keksiukai prie tos temos
I stova labai nekreipkit demesio, pati pasidariau, toks sleivas kreivas gavosi