Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 13:33)
I kaire ranka imi torta, dediesi lekste su trupiniais po tortu, ir desine ranka imi trupinius, ir lipdai prie torto sonu, torta laikant virs lekstes su trupiniais, kad neprilipe neissibarstytu ant stalo smile.gif ir stengtis torto neismest is rankos biggrin.gif

aciu, taip ir galvojau 4u.gif
Atsakyti
Fantastiski tortai, labai suris patiko ir Adrijos visi, mano vyra tai pelyte suzavejo biggrin.gif
Atsakyti
Ir as kelis parodysiu biggrin.gif

Snickers, pastilazas.

user posted image

Medaus tortas su persikais

user posted image

Kavos tortas, pastilazas.

user posted image

Medaus tortas, pastilazas

user posted image
Papildyta:
Cia siek tiek susiveliau, bet man visai patinka rolleyes.gif nu negraziai nusispalvino kazko...

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jogurtinis persikinis tortas, slapia beze

user posted image
Papildyta:
Snickers tortas, slapia beze

user posted image
Papildyta:
Sito irgi lyg nerodziusi..
Napoleonas, pastilazas. Drakonu kova biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 10 kovo 2012 - 13:46
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 14:52)
Ir as kelis parodysiu biggrin.gif

kelis biggrin.gif
va, man ta knyga, tai nepaprasto kažkas... ir kiti liuksiški smile.gif
Atsakyti
Tiesa, ta knyga, tai Napoleonas.. sunkoka krastus to torto aplygint...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 13:56)
Kol nesukieteja i gruza biggrin.gif

Dekui,linksmas atsakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 15:04)
Tiesa, ta knyga, tai Napoleonas.. sunkoka krastus to torto aplygint...

knyga tokia tikroviska atrodo thumbup.gif tikrai,kad 80mecio sulaukus biggrin.gif su beze su tiulpanais wub.gif
likusieji irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 03 10, 14:11)
merginos, o as su tokiu sakyciau kvailoku klausimu, bet vistiek blush2.gif kaip torto sonus papuosti trupiniais? biggrin.gif

bent jau as su plastmasine placia "lopetele" prispaudziu-man taip patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
Rugiagele - cia keli? mega_shok.gif o tai kiek pas tave tada daug... biggrin.gif
Visi be isimities grazus, bet knyga wub.gif , ir tulpes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 10, 14:55)
Rugiagele - cia keli? mega_shok.gif o tai kiek pas tave tada daug... biggrin.gif
Visi be isimities grazus, bet knyga wub.gif , ir tulpes wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu cia prikauptu turiu biggrin.gif

Aciu
Atsakyti
Vau, kokiu tortu prisiziurejau. viens uz kita grazesni. "Karve" nereali, o vynas su suriu - is vis patyliu... man toli kaip iki kosmoso toki padaryti
[quote=simisimi84,2012 03 09, 15:13]
o mes kalbame apie ką? smile.gif jei apie dengiamaji pastilažą, tai ten reikia medaus dėti, kaip ir nurodyta recepte.. na, man netrupa niekas.. anksčiau dengiau su mmg, ir dabar kartais dengiu, kai neturiu medaus, bet mmg man gaunasi tokia minkštesnė, labiau matosi nelygumai, o pastilažas standesnis ir nepriglunda taip stipriai atrodo prie torto, kad išryškėtų nelygumai.... smile.gif o viską sveriate gramas graman??
[b]

viska sveriu. Pastiliazas istiesu iseina kietesnis lyginant su mmg, taciau dengiant torta kolkas man mmg vistiek mielesne. Gal ateityje ir pamegsiu pastiliaza.
Man sudetingiau su pastiliazu kuris skirtas lipdimui. Pabandysiu, kaip ir jus, nedeti gliukozes
Atsakyti
laba diena, nepykit už temos teršimą, bet gal turit adrijos nr. turiu važiuot torto atsiimt , o žinutę su tel ištryniau netyčia doh.gif blush2.gif
parašykit į až , ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2012 03 10, 15:16)
viska sveriu. Pastiliazas istiesu iseina kietesnis lyginant su mmg, taciau dengiant torta kolkas man mmg vistiek mielesne. Gal ateityje ir pamegsiu pastiliaza.
Man sudetingiau su pastiliazu kuris skirtas lipdimui. Pabandysiu, kaip ir jus, nedeti gliukozes

aš laaaaaabai ilgai dariau tik su mmg... pastilazas pradžioj nesigavo paskui dar kažkas buvo.. paskui vėl bamėginau ir kažkaip jau visur pastiilaza pradėjau naudot... mmg tik kai reik abai baltos masės arba šiaip kai užeina.. ir tik užvakar pamėginau pastilažą daryt kaip nurodyta.. ty aliejų dėt į užminkytą masę.. nes visad jį pildavau į zelatinos medaus masę smile.gif nu tikrai truputis skirtumo yra smile.gif bet niekad nebrandinu... iškart dengiu, nes kai pastovi tai nežinau.. niekada man neužsidengia normaliai schmoll.gif

rugiagele, man knyga irgi visai liux atrodo bigsmile.gif

aš čia vis bandau pavasarį prisikviest smile.gif

karamelisnis kriaušinis ir rafaelo.... pastilazas.. pakringeliavimų neturėjo būt bet kad sutrūkinėjo viršutinis aukštas tai teko maskuot cool.gif ir dar sidabriukus palikau ant stalo, tai mažius įsisuko doh.gif beveik 100g patvarkė blink.gif tikrai galvojau kad skrandis sustos, bet nieko unsure.gif

user posted image

o čia anytai.... visokius likučius sudėjau blush2.gif

user posted image

kažkas jklausė mėtinio torto recepto, tai nežinau ką rašyt.. tiesig sulaisčiau mėtiniu sirupu biskvitus ir į kremą pyliau jo... čia anytos mėgstamiausias.. o tas sūris jos bendradarbiams buvo skirtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 kovo 2012 - 16:00