QUOTE(Meduvė @ 2012 03 10, 15:16)
viska sveriu. Pastiliazas istiesu iseina kietesnis lyginant su mmg, taciau dengiant torta kolkas man mmg vistiek mielesne. Gal ateityje ir pamegsiu pastiliaza.
Man sudetingiau su pastiliazu kuris skirtas lipdimui. Pabandysiu, kaip ir jus, nedeti gliukozes
aš laaaaaabai ilgai dariau tik su mmg... pastilazas pradžioj nesigavo paskui dar kažkas buvo.. paskui vėl bamėginau ir kažkaip jau visur pastiilaza pradėjau naudot... mmg tik kai reik abai baltos masės arba šiaip kai užeina.. ir tik užvakar pamėginau pastilažą daryt kaip nurodyta.. ty aliejų dėt į užminkytą masę.. nes visad jį pildavau į zelatinos medaus masę
nu tikrai truputis skirtumo yra
bet niekad nebrandinu... iškart dengiu, nes kai pastovi tai nežinau.. niekada man neužsidengia normaliai
rugiagele, man knyga irgi visai liux atrodo
aš čia vis bandau pavasarį prisikviest
karamelisnis kriaušinis ir rafaelo.... pastilazas.. pakringeliavimų neturėjo būt bet kad sutrūkinėjo viršutinis aukštas tai teko maskuot
ir dar sidabriukus palikau ant stalo, tai mažius įsisuko
beveik 100g patvarkė
tikrai galvojau kad skrandis sustos, bet nieko
o čia anytai.... visokius likučius sudėjau
kažkas jklausė mėtinio torto recepto, tai nežinau ką rašyt.. tiesig sulaisčiau mėtiniu sirupu biskvitus ir į kremą pyliau jo... čia anytos mėgstamiausias.. o tas sūris jos bendradarbiams buvo skirtas...