Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2012 03 09, 19:39)

gėrimuko ir užkandos prašom  biggrin.gif

šituos imam........ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 09, 20:39)

idėja nuvogta iš Asseni  4u.gif

Be komentaru blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saules zuikuti - visi be isimties labai grazus, o tas su karuna ir keksiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Akvilyte - nepakartojama bigsmile.gif
Atsakyti
jau suris swoon.gif
Atsakyti
Labas vakaras .

Labai labai daug nuostabių tortų wub.gif .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Šokoladinis "

user posted image....user posted image

" Morenginis "

user posted image...user posted image

"Snikersas "

Atsakyti
adrijos visi kaip visada nuostabūs, bet man paskutinis pats pats gražiausias, super, o čia taip lygiai tas viveles padarėt turbūt ne su rankom?gal tą šautuvą naudojot? 4u.gif
Atsakyti
Saules zuikuti, Tinulia84, Akvilyte ir Adrija tiesiog geros nuotaikos doze jusu tortukai pries miega wub.gif jauciu sianakt sapnuosiu tortus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2012 03 08, 10:47)
Cipciuko medutis, slapia beze, pastilazas lipdymui,  2,5 kg

bigsmile.gif pasaka, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 09, 20:39)

mėtinis-šokoladinis ir pastilažas... vynas naminis  biggrin.gif

suris tai superinis,bet dar labiau sudomino receptukas metinio-sokoladinio ax.gif jei tai nera paslaptis,gal galetum i tortu tema receptuka parasyti? ax.gif
QUOTE(linette @ 2012 03 09, 20:49)
zuikuti neskaitant to , kad tortukas nuostabus wub.gif  norėčiau paklaust o kodėl pelės uodegos nesimato  lens.gif

yra uodega 200% tik va foto tai tikrai nesimato jos tongue.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 09, 21:51)

paskutini isimylejau wub.gif ir galbut greitu metu bandysiu skolintis sia ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 09, 20:59)
adrijos visi kaip visada nuostabūs, bet man paskutinis pats pats gražiausias, super, o čia taip lygiai tas viveles padarėt turbūt ne su rankom?gal tą šautuvą naudojot? 4u.gif

Ačiū 4u.gif , taip " tą šautuvą " biggrin.gif

"Juodoji rožė "

"Juodasis miškas "

user posted image....user posted image
Atsakyti
Kaip as noriu ismokti puosti tortus, nors 100 taja dali kaip jus darot. Tik del savo seimos. Darba gera turiu, o tortus daryti man malonumas ir atsipalaidavimas. Tik va su puosyba man sunkiai sekasi. Patarkit nuo ko pradeti. Vis bandau ismokti torto apdengimo mase. Nu nesigauna nors ka. Darau ir pagal interneto receptus. Ir kelis is youtube ir vis tiek man kociojant limpa prie kocelo. Nors ir krakmolo barstau. Tada per daug uzbarscius lieka ant mases ir tortas gaunasi negrazus. Beviltiska as. O is kokios mases figureles darot. Turbut kad ne is tos pacios kuri skirta apdengimams. Nes mano smurfai nugriuvo. smile.gif
Atsakyti
adrija, o kur jūs perkat tuos tokius gražius padėkliukus po savo tortukais? ar jie vienkartiniai, preitą savaitę važiavom pro kauną, ir galvojau rasiu tą maisto institutą, ir neradom doh.gif galvojau dėžių nusipirksiu..nes dbr pati daraus...sakau gal ir tokių padėkliukų būna?
Atsakyti