Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

mineja kas uosvienei unsure.gif
as tai turiu daug zmoniu nera kad prie pc sedet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 03 09, 15:16)
Mes meseedziai, vaisiaedziai, darzoveedziai ir visokie kitokie  biggrin.gif

Mesa ir taip ne kiekviena diena valgom, tai pasninkas pas mus kelias dienas per savaite gaunas  biggrin.gif

Nuslaviau kiema lauke, dar laiptine isvaliau, uosvienei kambarius aptvarkiau, kilimus issiurbiau. Siandien parves is ligonines savaitgaliui.  Tai aptvarkiau, kad grizus nereiketu jai prie darbu pulti.  smile.gif

Kokia tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
Minėja, gera marti esi thumbup.gif aš savajai jaučiu nieko nedaryčiau-kaip man taip ir aš blush2.gif mane erzina, nes aš visokių konservantų prisidarau, šeimyna iš mėgstančių pavalgyt, pati uogauju, grybauju, į namus viską tempiu, net ir pernai kai apsirgau stengiaus prisikaupt kiek išėjo, tai ji kai atvažiuoja vis sako, kad neturi jau jokios uogienės, o uošvis labai norėtų, kad neturi marinuotų agurkėlių, nors visad žalių kelis maišelius nuvežam, bereikia tik susidėt į stiklainius, reik aviečių, nes apsirgo. Duodu, bet galvoju, kad ji nors kartą pati pabandytų miške kaitinant saulei pauogaut, ar stiklainius iškaitint.

dičkiui kaklą susuko, ryte tik akis judino, močiutė greitukę kvietė, suleido vaistų. dabar jau lengviau.

vat apsiguodžiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 09 kovo 2012 - 22:20
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 09, 22:16)
sveikos,
Minėja, gera marti esi thumbup.gif  aš savajai jaučiu nieko nedaryčiau-kaip man taip ir aš blush2.gif mane erzina, nes aš visokių konservantų prisidarau, šeimyna iš mėgstančių pavalgyt, pati uogauju, grybauju, į namus viską tempiu, net ir pernai kai apsirgau stengiaus prisikaupt kiek išėjo, tai ji kai atvažiuoja vis sako, kad neturi jau jokios uogienės, o uošvis labai norėtų, kad neturi marinuotų agurkėlių, nors visad žalių kelis maišelius nuvežam, bereikia tik susidėt į stiklainius, reik aviečių, nes apsirgo. Duodu, bet galvoju, kad ji nors kartą pati pabandytų miške kaitinant saulei pauogaut, ar stiklainius iškaitint.

dičkiui kaklą susuko, ryte tik akis judino, močiutė greitukę kvietė, suleido vaistų. dabar jau lengviau.

vat apsiguodžiau ax.gif

Labas 4u.gif

Aciu 4u.gif Manau visos uovienes kazko pridirba ar nedadaro biggrin.gif Marcios uovieniu poziuriu tikriausiai ir ne auksines atrodo.
Stengiuosi nelaikyti pykcio, atleisti ir suprasti, net jei ji manes ir nesuprato, kai man buvo labai sunku.

Uovienei kepenu ciroze jau metai kaip nustate, o dabar su inkstais blogai paliko, tai guli kauno klinikose. Tiria, del ko temperatura nei is sio, nei is to pakyla.
Zodziu kai pradedi jau rimtai nuo kokios ligos gydytis, tai jau kaip ir viena koja graban. Viena organa gydo, kitam kenkia. (kepenis gydo, o vaistai kenkia inkstams) Kaip ir nugydymas gaunas. cool.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif mineja as niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek gerio wub.gif wub.gif vat jai mane iskaudina tai labai ilgai tenka laukti kol atsileidziu doh.gif atleisti atleidziu bet ne viduje cool.gif
Atsakyti
labas rytas sauleles kaip laikotes ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar vakara dukra nekosejo, tai siandien neleidau i mokykla, nors daugiau ir nebekoseja. Reiks siandien vakarui kokius kompresiukus deti. g.gif
Atsakyti
Mineja - dukrytei 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 12 kovo 2012 - 09:37
Samiene, aciu 4u.gif

Vasarele85, tai gimimo diena tik rudeni bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 03 12, 11:39)
Samiene, aciu  4u.gif

Vasarele85, tai gimimo diena tik rudeni bus  smile.gif

matai nedaziurejau priekinio 6 nekreip demesio miego trukuma vakr buvom sveciuose tai velai gryzom ir teko mb anksti keltis ir vezti i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 12, 09:41)
matai nedaziurejau priekinio 6 nekreip demesio miego trukuma vakr buvom sveciuose tai velai gryzom ir teko mb anksti keltis ir vezti i darba  doh.gif

Nieko baisaus smile.gif Dukra torta pamacius apsidziauge, sako cia man toki torta per gimtadieni kepsi smile.gif
Atsakyti