mineja kas uosvienei
as tai turiu daug zmoniu nera kad prie pc sedet
QUOTE(Minėja @ 2012 03 09, 15:16)
Mes meseedziai, vaisiaedziai, darzoveedziai ir visokie kitokie
Mesa ir taip ne kiekviena diena valgom, tai pasninkas pas mus kelias dienas per savaite gaunas
Nuslaviau kiema lauke, dar laiptine isvaliau, uosvienei kambarius aptvarkiau, kilimus issiurbiau. Siandien parves is ligonines savaitgaliui. Tai aptvarkiau, kad grizus nereiketu jai prie darbu pulti.
Mesa ir taip ne kiekviena diena valgom, tai pasninkas pas mus kelias dienas per savaite gaunas
Nuslaviau kiema lauke, dar laiptine isvaliau, uosvienei kambarius aptvarkiau, kilimus issiurbiau. Siandien parves is ligonines savaitgaliui. Tai aptvarkiau, kad grizus nereiketu jai prie darbu pulti.
Kokia tu saunuole
sveikos,
Minėja, gera marti esi aš savajai jaučiu nieko nedaryčiau-kaip man taip ir aš mane erzina, nes aš visokių konservantų prisidarau, šeimyna iš mėgstančių pavalgyt, pati uogauju, grybauju, į namus viską tempiu, net ir pernai kai apsirgau stengiaus prisikaupt kiek išėjo, tai ji kai atvažiuoja vis sako, kad neturi jau jokios uogienės, o uošvis labai norėtų, kad neturi marinuotų agurkėlių, nors visad žalių kelis maišelius nuvežam, bereikia tik susidėt į stiklainius, reik aviečių, nes apsirgo. Duodu, bet galvoju, kad ji nors kartą pati pabandytų miške kaitinant saulei pauogaut, ar stiklainius iškaitint.
dičkiui kaklą susuko, ryte tik akis judino, močiutė greitukę kvietė, suleido vaistų. dabar jau lengviau.
vat apsiguodžiau
Minėja, gera marti esi aš savajai jaučiu nieko nedaryčiau-kaip man taip ir aš mane erzina, nes aš visokių konservantų prisidarau, šeimyna iš mėgstančių pavalgyt, pati uogauju, grybauju, į namus viską tempiu, net ir pernai kai apsirgau stengiaus prisikaupt kiek išėjo, tai ji kai atvažiuoja vis sako, kad neturi jau jokios uogienės, o uošvis labai norėtų, kad neturi marinuotų agurkėlių, nors visad žalių kelis maišelius nuvežam, bereikia tik susidėt į stiklainius, reik aviečių, nes apsirgo. Duodu, bet galvoju, kad ji nors kartą pati pabandytų miške kaitinant saulei pauogaut, ar stiklainius iškaitint.
dičkiui kaklą susuko, ryte tik akis judino, močiutė greitukę kvietė, suleido vaistų. dabar jau lengviau.
vat apsiguodžiau
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 09, 22:16)
sveikos,
vat apsiguodžiau
vat apsiguodžiau
Labas
Aciu Manau visos uovienes kazko pridirba ar nedadaro Marcios uovieniu poziuriu tikriausiai ir ne auksines atrodo.
Stengiuosi nelaikyti pykcio, atleisti ir suprasti, net jei ji manes ir nesuprato, kai man buvo labai sunku.
Uovienei kepenu ciroze jau metai kaip nustate, o dabar su inkstais blogai paliko, tai guli kauno klinikose. Tiria, del ko temperatura nei is sio, nei is to pakyla.
Zodziu kai pradedi jau rimtai nuo kokios ligos gydytis, tai jau kaip ir viena koja graban. Viena organa gydo, kitam kenkia. (kepenis gydo, o vaistai kenkia inkstams) Kaip ir nugydymas gaunas.
labas rytas mineja as niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek gerio vat jai mane iskaudina tai labai ilgai tenka laukti kol atsileidziu atleisti atleidziu bet ne viduje
labas rytas sauleles kaip laikotes
Mineja - dukrytei
QUOTE(Minėja @ 2012 03 12, 11:39)
matai nedaziurejau priekinio 6 nekreip demesio miego trukuma vakr buvom sveciuose tai velai gryzom ir teko mb anksti keltis ir vezti i darba
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 12, 09:41)
matai nedaziurejau priekinio 6 nekreip demesio miego trukuma vakr buvom sveciuose tai velai gryzom ir teko mb anksti keltis ir vezti i darba
Nieko baisaus Dukra torta pamacius apsidziauge, sako cia man toki torta per gimtadieni kepsi