Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

QUOTE(Minėja @ 2012 06 27, 12:51)
Labas 4u.gif

mes jau trečia savaitę Kuršėnuose.
Atvažiavau su vaikais pas tėvą pagyventi. Su vyru pykstamės.

nu tik kas cai db mieloji kas santuokos keleriu ten metu krize unsure.gif gal nera taip bogai vsikas pabusit biski atskirai ir vel bus viskas gerai ax.gif karts ir as norecaiu pabegti nuo namu blush2.gif nebucaiu pasakius kad tu su vyru gali pyktis schmoll.gif tokie abu ramus taikus unsure.gif nu laikykis mes sirdyje su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 06 28, 10:06)
nu tik kas cai db mieloji kas santuokos keleriu ten metu krize  unsure.gif  gal nera taip bogai vsikas pabusit biski atskirai ir vel bus viskas gerai  ax.gif  karts ir as norecaiu pabegti nuo namu  blush2.gif nebucaiu pasakius kad tu su vyru gali pyktis  schmoll.gif  tokie abu ramus taikus  unsure.gif nu laikykis mes sirdyje su tavimi  4u.gif

labas,

ne krize, o uosve idejo tam nemazai pastangu.
Jau susitaikem.
Atsakyti
sveikos,
valgau žemuoges, voveruškas wub.gif , o tos anytos tai jau tikrai velnio pramanytos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 06 29, 20:13)
labas,

Jau susitaikem.

labas rytas 4u.gif saunu girdet thumbup.gif kad aju vsikas gerai nu va o tu jai dar gera nori buti doh.gif niekm negali rotyt sirdies doh.gif ypac uosvienems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 06 29, 18:13)
labas,

Jau susitaikem.

4u.gif
Man tai vyru poziuris keistas: kaip galima leisti, kad mama griautu seima?
Paklausyti galima, na bet galvoti ir veikti reikia su savo galva doh.gif
Jo, o su tokiom anytom, tai tikiu, kad nelinksma schmoll.gif

Siandien turi buti gera diena, silta.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 06 30, 07:44)
4u.gif
Man tai vyru poziuris keistas: kaip galima leisti, kad mama griautu seima?
Paklausyti galima, na bet galvoti ir veikti reikia su savo galva  doh.gif
Jo, o su tokiom anytom, tai tikiu, kad nelinksma  schmoll.gif

Siandien turi buti gera diena, silta....  4u.gif

O maniškis visada tėvus, o ne mane su vaikais palaiko. Aš irgi nesuprantu, kaip taip galima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 06 30, 18:18)
O maniškis visada tėvus, o ne mane su vaikais palaiko. Aš irgi nesuprantu, kaip taip galima. g.gif

tai labai nesmagu kad taip na gerai man bent jau mano uosviene niekur nesikisa bet va mam viska nori zinoti:D
Atsakyti
labas rytas kaip mergytes uogytes laikosi:) mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas ar yra gyvu auuuuu unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif g.gif kur visos iskepet nuo silumos g.gif unsure.gif
Atsakyti
laba laba yra yra kiekviena diena paskaitineju,jai yra kas parasyta tik kad tinginys ka nors parasyti,gyvenam gerai siltai,nieko naujo,ai nu ne esam vel DANIJOJ,tetukas darbuojasi o mes su vaikais tinginiaujam,busim visa vasara,kaip ir pernai,tikiuosi.gal pavyks vek darbeli koki gaut,kad neistinget visai biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

aš irgi dažniausiai visada paskaitinėju smile.gif

Karšta labai. Vaikams lauke baseiniuką prileidau.

Po truputį bandau statyboj dirbti statybinius darbus. Porą vakarų po pora val. šveičiau vieno kambario sienas ir lubas, MB skyles su gipsu užlopė. Šiandien Mb nugruntuos, o rytoj aš bandysiu glaistyti. Tik tiek, kai dirbi dar tenka paskui vaikus lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 07 06, 18:19)
Labas,

aš irgi dažniausiai visada paskaitinėju smile.gif

Karšta labai. Vaikams lauke baseiniuką prileidau.

Po truputį bandau statyboj dirbti statybinius darbus. Porą vakarų po pora val. šveičiau vieno kambario sienas ir lubas, MB skyles su gipsu užlopė. Šiandien Mb nugruntuos, o rytoj aš bandysiu glaistyti. Tik tiek, kai dirbi dar tenka paskui vaikus lakstyti.

vau nerealus gabimai pas tave bigsmile.gif saunuole tikra saunuole 4u.gif 4u.gif
nu jo tas karstis tai musa is veziu doh.gif
Atsakyti