Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

QUOTE(Minėja @ 2012 05 31, 19:15)
Rėmeliai žymiai gražesni, nei mano jaunystėj, kad buvo smile.gif Kaip aksesuaras smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
labukas nu va atsinmenu aki ejau i mokykla irgi reikejo akiniu maam nupirko tokius baisius kad as ju moklykloje nesidejau buvo geda o db be akiniu niekur negaliu doh.gif ir taip manu kad dar po keliu metu gali reiti net operacijos jai taip ir tolaiu akys silps unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 06 01, 13:32)
labukas nu va atsinmenu aki ejau i mokykla irgi reikejo akiniu maam nupirko tokius baisius kad as ju moklykloje nesidejau buvo geda o db be akiniu niekur negaliu  doh.gif  ir taip manu kad dar po keliu metu gali reiti net operacijos jai taip ir tolaiu akys silps  unsure.gif

Akys turi bent kokį pusmetį nesilpti, kad galėtum daryti operaciją.
Man jau beveik 6 metai, kaip akys pakoreguotos lazerine korekcija. thumbup.gif
Atsakyti
labukas nu sianak po naties radau masinos veidrodelius nuspardytus doh.gif doh.gif nu zodziu kazkam lb jau patinka mano masina doh.gif
bet ne man vienai dar tris masinas taip pat sugadino doh.gif
Atsakyti
labukas kur vsos dingusios a g.gif g.gif
Atsakyti
Vasara...visos uzsiemusios, atostogauja.... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
sėdžiu sodyboj, darbų pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas tai kaip jonines ka ax.gif 4u.gif mes nesventem nes mb i darba reikejo ax.gif tai ka tuoj jau liepa doh.gif kaip gereitai bega laikas unsure.gif kaip ji sustabdyti gal kas zino g.gif
mineja kur dingo kur visos kitos pradingusios ka g.gif bet labas pasakytu o db nieko doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 06 24, 13:42)

tik tiek kaip tavo paneles auga ax.gif
Atsakyti
Auga auga... Greitai laikas bega.
Dicke viapusiskai atostogauja, tiek nuo bureliu, tiek nuo darzelio.
Maze auga, protingeja, labai charakteringa, su savo nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 06 24, 11:52)
labukas tai kaip jonines ka  ax.gif  4u.gif  mes nesventem nes mb i darba reikejo  ax.gif  tai ka tuoj jau liepa  doh.gif  kaip gereitai bega laikas  unsure.gif  kaip ji sustabdyti gal kas zino  g.gif 
mineja kur dingo kur visos kitos pradingusios ka  g.gif  bet labas pasakytu o db nieko  doh.gif

Labas 4u.gif

mes jau trečia savaitę Kuršėnuose.
Atvažiavau su vaikais pas tėvą pagyventi. Su vyru pykstamės.
Atsakyti