Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 27, 14:00)
sveikos,
ligoniukams greičiau pasveikti 4u.gif  4u.gif

Minėja, smagu, kad mergaitė tokioj geroj klasėj mokos thumbup.gif
mano mažius kai pereidinėjo į trečią klasę keitė mokyklą. bais pergyvenau, nes vaikai nemėgsta naujokų, o čia gerai priėmė, na ir maniškis draugiškas, tai greit draugų krūva atsirado. kai baigė 8, perėjo į gimnaziją, kiti vaikai kitur, bet ir po šiai dienai susitinka ar skaipe sėdi biggrin.gif

Labas

Taip smagu thumbup.gif
Bet svarbiausia, kai rudeni pateko pas ta konkrecia mokytoja, kuria as pries tai buvau nuziurejus. Tai visi pazystami ziurejo i mane mazdaug su uzuojauta, kad neuzrasiau dukros, pas ju nuoziura kokia "geresne", o dar, kad dauguma vaiku is kaimo (reikejo atseit man suprasti, kad miestietukai geresni. O kaip tik miestietukai, turtingesniu vaiku tevai, buna labiau ispopinti, su nieko nesiskaito ir pan.). blink.gif O kaip viskas apsiverte aukstyn kojom. smile.gif
Ir mokytoja daug kam nepatiko, nes atseit per mazai vaikus ismoko. Ismoke tiek kiek reikejo, be to su vaikais bendrauja, kaip mama su vaikais.
Nesuprantu, kodel dauguma pazystamu nori super grieztu mokytoju, pervertina savo vaiku gabumus.
Maniske, darzelio nelankius ( tik 2 men lopseli), tai as butent ir norejau tokios svelnios mokytojos, kad lengviau priprastu ir adaptuotusi prie mokyklos, ir kad mokytoja nesudarytu per dideliu kruviu, kad moketu suprasti vaikus.
Ir labai dziaugiuosi pirmaja savo dukros mokytoja, geresnes tikriausiai ir buti negalejo. smile.gif wub.gif

Pas mus tik trys mokyklos mieste, kurias visas tures pabaigti : pradine, progimnazija ir gimnazija.

As irgi 3-ioj klasej keiciau mokykla, tai irgi gana lengvai adaptavausi. Tais laikais, kazkaip visi labai noredavo draugauti su naujokais. biggrin.gif
Atsakyti
kai nusipirkom butą-susitikau savo pirmą mokytoją, pasirodo mano laiptinėj begyvenanti, o svarbiausia-ir vardą pavardę beprisimenanti, mamą tėti, ir su kokiais bantukais ateidavau wub.gif kai pasakė-net susigraudinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 27, 18:38)
kai nusipirkom butą-susitikau savo pirmą mokytoją, pasirodo mano laiptinėj begyvenanti, o svarbiausia-ir vardą pavardę beprisimenanti, mamą tėti, ir su kokiais bantukais ateidavau wub.gif  kai pasakė-net susigraudinau blush2.gif

Eina sau.... blink.gif Kaip faina..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 27, 19:38)
kai nusipirkom butą-susitikau savo pirmą mokytoją, pasirodo mano laiptinėj begyvenanti, o svarbiausia-ir vardą pavardę beprisimenanti, mamą tėti, ir su kokiais bantukais ateidavau wub.gif  kai pasakė-net susigraudinau blush2.gif

fainai wub.gif
Atsakyti
labukas mergytes na ka iseiginiauju antra iseigine biggrin.gif vakar visa diena valgyt dariau siandien nieko nedarysiu biggrin.gif i taip gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vasarėle85, o tai atostogos jau pasibaigė?

Vešim šiandien dukrą pas akių gydytoją. Kol atėjo laikas vežti pas akių gydytoją, akių uždegimas jau praėjo. doh.gif Bet reikia ir taip patikrinti regėjimą, nes silpnokai matydavo, kiek esam tikrinę.
Akių gydytojas pas mus tik kartą per savaitę atvažiuoja, o registratūroje dar papildomos eilės. O privati akių gydytoja dirbs tik pirmadieniais nuo liepos mėnesio.
Atsakyti
Išrašė dukrai akinukus skaitymui, piešimui, rašymui. Akių uždegimas jau praėjęs.
Atsakyti
Mineja - dukrytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 05 31, 15:19)
Mineja - dukrytei  4u.gif

Ačiū 4u.gif Dar gali būti, kad sustiprės akytės ir pagerės regėjimas. Akinukai laikinai dabar iki rugsėjo, o paskui reikės vėl iš naujo tikrintis. Nepigus malonumas, o dar jei sulaužytų. g.gif
Gerai tik tiek, kad toliaregystė neprogresuoja.
Atsakyti
sveikos,
nugis nebais8s tie akinukai, o ir teisingai parinkus rėmelius galima labai gražiai atrodyti mirksiukas.gif Juk svarbiausia regėjimas
Sveikatytės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 31, 19:02)
sveikos,
nugis nebais8s tie akinukai, o ir teisingai parinkus rėmelius galima labai gražiai atrodyti mirksiukas.gif Juk svarbiausia regėjimas
Sveikatytės 4u.gif  4u.gif

Jau išsirinko dukra violetinius su gėlytėmis. Tai antradieniui - trečiadieniui jau turėsim.
Rėmeliai žymiai gražesni, nei mano jaunystėj, kad buvo smile.gif Kaip aksesuaras smile.gif
Atsakyti
šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti