QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 27, 14:00)
sveikos,
ligoniukams greičiau pasveikti
Minėja, smagu, kad mergaitė tokioj geroj klasėj mokos
mano mažius kai pereidinėjo į trečią klasę keitė mokyklą. bais pergyvenau, nes vaikai nemėgsta naujokų, o čia gerai priėmė, na ir maniškis draugiškas, tai greit draugų krūva atsirado. kai baigė 8, perėjo į gimnaziją, kiti vaikai kitur, bet ir po šiai dienai susitinka ar skaipe sėdi
ligoniukams greičiau pasveikti
Minėja, smagu, kad mergaitė tokioj geroj klasėj mokos
mano mažius kai pereidinėjo į trečią klasę keitė mokyklą. bais pergyvenau, nes vaikai nemėgsta naujokų, o čia gerai priėmė, na ir maniškis draugiškas, tai greit draugų krūva atsirado. kai baigė 8, perėjo į gimnaziją, kiti vaikai kitur, bet ir po šiai dienai susitinka ar skaipe sėdi
Labas
Taip smagu
Bet svarbiausia, kai rudeni pateko pas ta konkrecia mokytoja, kuria as pries tai buvau nuziurejus. Tai visi pazystami ziurejo i mane mazdaug su uzuojauta, kad neuzrasiau dukros, pas ju nuoziura kokia "geresne", o dar, kad dauguma vaiku is kaimo (reikejo atseit man suprasti, kad miestietukai geresni. O kaip tik miestietukai, turtingesniu vaiku tevai, buna labiau ispopinti, su nieko nesiskaito ir pan.). O kaip viskas apsiverte aukstyn kojom.
Ir mokytoja daug kam nepatiko, nes atseit per mazai vaikus ismoko. Ismoke tiek kiek reikejo, be to su vaikais bendrauja, kaip mama su vaikais.
Nesuprantu, kodel dauguma pazystamu nori super grieztu mokytoju, pervertina savo vaiku gabumus.
Maniske, darzelio nelankius ( tik 2 men lopseli), tai as butent ir norejau tokios svelnios mokytojos, kad lengviau priprastu ir adaptuotusi prie mokyklos, ir kad mokytoja nesudarytu per dideliu kruviu, kad moketu suprasti vaikus.
Ir labai dziaugiuosi pirmaja savo dukros mokytoja, geresnes tikriausiai ir buti negalejo.
Pas mus tik trys mokyklos mieste, kurias visas tures pabaigti : pradine, progimnazija ir gimnazija.
As irgi 3-ioj klasej keiciau mokykla, tai irgi gana lengvai adaptavausi. Tais laikais, kazkaip visi labai noredavo draugauti su naujokais.