Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

QUOTE(vasarele85 @ 2012 05 16, 14:47)
taip saindien jau pirma atostogu diena  biggrin.gif ilsiuosi nieko nedrau  biggrin.gif  rolleyes.gif
na o pas mane amarilis prazydo po penkiu metu laukimo jau zdjua mes ji lauk i siuksline tai isleido tris nuostabius ziedus didelius baltus  wub.gif

fainai, kai pražysta po ilgo nežydėjimo wub.gif
Atsakyti
labukas eij mergytes kur jus g.gif visai namsu apleidot g.gif g.gif schmoll.gif
syla oras tai nesedit niekas sm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 05 19, 13:36)
labukas eij mergytes kur jus  g.gif  visai namsu apleidot  g.gif  g.gif  schmoll.gif
syla oras tai nesedit niekas sm  unsure.gif

Labas,

Mes sergam, maziukas antibiotiku kursa gavo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 05 19, 14:44)
Labas,

Mes sergam, maziukas antibiotiku kursa gavo. cool.gif

nu tik cia db kas g.gif kas jam nutiko g.gif na mano abu sveiki rolleyes.gif piu piu piu ax.gif
as siandien buvau gera seimininke cipelinu viriau biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ausų uždegimą gydomės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 05 21, 10:09)
Labas 4u.gif

Ausų uždegimą gydomės.  ax.gif

Kaip jusu ausytes? 4u.gif

Man omaze kosti, sloguoja. Jau ne nezinau kur vel persalo. doh.gif Nupusimas....
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 05 25, 14:43)
Kaip jusu ausytes?   4u.gif

Man omaze kosti, sloguoja. Jau ne nezinau kur vel persalo.  doh.gif Nupusimas....

Permainingi orai dabar, tai labai lengva arba perkaisti arba persalti. Sveikit 4u.gif
Jau praejo.
Siandien dukra prabudo su uzpuliavusiom akim, nes vakar kazkas ikrito ir prisitryne.
Liko kelios dienos dar dukrai i mokykla ir prasides atostogos. smile.gif

Dukros klase isrinkta kaip geriausia pradinej mokykloj - sportiskiausia, geriausias pamoku lankymas, drausmingiausia, draugiskiausia. Mokytoja labai dziaugiasi neatsidziaugia naminuku klase (nelankiusiu darzelio). smile.gif
Siandien dar ir sporto varzybas vykusias pusyne laimejo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minėja: 25 gegužės 2012 - 14:59
Mineja - super! Kaip smagu, kad dukryte lanko tokia klase! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 05 26, 12:38)
labukas mergytes  4u.gif

Labas 4u.gif

O kaip tau sekasi? Kaip atostogos? Kaip vaikučiai laikosi?
Atsakyti
nu nieko viskas po senovei ax.gif atostogos nieko ipatingo rolleyes.gif vaikai sveiki rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
ligoniukams greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif

Minėja, smagu, kad mergaitė tokioj geroj klasėj mokos thumbup.gif
mano mažius kai pereidinėjo į trečią klasę keitė mokyklą. bais pergyvenau, nes vaikai nemėgsta naujokų, o čia gerai priėmė, na ir maniškis draugiškas, tai greit draugų krūva atsirado. kai baigė 8, perėjo į gimnaziją, kiti vaikai kitur, bet ir po šiai dienai susitinka ar skaipe sėdi biggrin.gif
Atsakyti