Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 09, 08:42)
sveikutės,
smagu, kad dar gyvos biggrin.gif
kaip vaikiukai auga, ar sv eiki?

Maze pas mus serga. Koseja labai. Siandien eisim pas gyd. Pasiziures kraujo tyrima ir paskirs rimtesniu vaistu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 05 09, 11:08)
Maze pas mus serga. Koseja labai. Siandien eisim pas gyd. Pasiziures kraujo tyrima ir paskirs rimtesniu vaistu.  unsure.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif o mes tai sveiki visi pakolkas ax.gif na as ryt paskutines 4 dienikes atidirbu ir varau atostogauti biggrin.gif thumbup.gif nes jau atsibodo blush2.gif tai va ligoniukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ui, sveikit visi 4u.gif 4u.gif
buvom sodyboj, geraaaaa biggrin.gif
Atsakyti
niu mergytes kaip nuotaikso kaip sekasi smile.gif as darbe sekasi gerai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labukas ar yra gyvu ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Jau atostogauji bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
gyvaaaa, tik prapuolus daržuose doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes vis dar sergam, bet lyg jau i pabaiga. Tikriausiai gripa buvom parsiveze is sveciu. g.gif
Siandien prazydo kaktusas, tai maziukas nuskyne ir iskart man atnese ir iteike smile.gif
Namie visus ziedus nuskabo, o kartais ir siaip geles paskabo. doh.gif Jau reikes tikriausiai kai kurias geles padovanoti kam nors.
Vel orchideja nauja stieba isleido, kuris irgi greitu laiku bus nuskintas, kai tik pumpuriukai pasirodys.
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 14, 19:58)
sveikos,
gyvaaaa, tik prapuolus daržuose doh.gif

Tikriausiai labai didelius darzus turi? Kiek aru?
Atsakyti
Mineja - isdykes tavo mazius, bet rupestingas....mamytei geliu atnesa. biggrin.gif 4u.gif

Na, mes ir lyg baigiam sirgti (tfu tfu tfu). Ryt pas daktare, tai ziuresiu ka pasakys.

Pas mane 2 kaktusai tos pacios rusies sukrove ziedus, tai speju ryt jau turetu zydeti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samiene: 15 gegužės 2012 - 09:54
taip saindien jau pirma atostogu diena biggrin.gif ilsiuosi nieko nedrau biggrin.gif rolleyes.gif
na o pas mane amarilis prazydo po penkiu metu laukimo jau zdjua mes ji lauk i siuksline tai isleido tris nuostabius ziedus didelius baltus wub.gif
Atsakyti