Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

Sveikos,

Pasiuvau vaikams kelnes su nukritusiais klynais smile.gif

Atsakyti
man sianakt masinos tris langus isdauze su beisbolo lazda verysad.gif zodziu neber jegu tik pradejau atsigauti ir vel duobe verysad.gif nezinau nei ka sakyti matyt kazkas uzkeike mane verysad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 14, 17:39)
man sianakt masinos tris langus isdauze su beisbolo lazda  verysad.gif  zodziu neber jegu tik pradejau atsigauti ir vel duobe  verysad.gif nezinau nei ka sakyti matyt kazkas uzkeike mane  verysad.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
LABAS
QUOTE(Minėja @ 2012 04 14, 12:20)
Sveikos,

Pasiuvau vaikams kelnes su nukritusiais klynais smile.gif

parodyk ką smile.gif man jos labai gražu bet siūt nemoku o pigiau pirkt nerandu biggrin.gif
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 14, 17:39)
man sianakt masinos tris langus isdauze su beisbolo lazda  verysad.gif  zodziu neber jegu tik pradejau atsigauti ir vel duobe  verysad.gif nezinau nei ka sakyti matyt kazkas uzkeike mane  verysad.gif

kerstas ar siaip durnumas kazkam uzejo ? sad.gif matei kas padare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinnygirl: 15 balandžio 2012 - 12:46
QUOTE(Tinnygirl @ 2012 04 15, 13:45)
LABAS
parodyk ką smile.gif man jos labai gražu bet siūt nemoku o pigiau pirkt nerandu biggrin.gif

gerai, paskui nufotografuosiu. 4u.gif
Man jos irgi vaikiukams labai grazu. O ir mano vaikams labai jos patinka. Pasiuvau, tai nei nusivilkti nenorejo. smile.gif o pasiuvau is senu languotu kelniu su 30 proc vilna. Tai labai tokios svelnutes gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2012 04 15, 14:45)
LABAS

matyt koleges kertas nieko nemaciau ir nemanau kad policija ka ras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 16, 11:05)
matyt koleges kertas nieko nemaciau ir nemanau kad policija ka ras  schmoll.gif

tai negi kolege pati eis su byta dauzyt langu? ir beje is kur zinai kd su beisbolke isdauze?
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2012 04 16, 18:55)
tai negi kolege pati eis su byta dauzyt langu? ir beje is kur zinai kd su beisbolke isdauze?

nu aisku jinai pati nedare bet kazkas uz ja padare ant priekinio stiklo aiskiai mates kad su beisbolke dauzta doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 16, 18:24)
nu aisku jinai pati nedare bet kazkas uz ja padare  ant priekinio stiklo aiskiai mates kad su beisbolke dauzta  doh.gif  cool.gif

verysad.gif ziauru kai tokiais budais aiskinasi tiesas netiesas o nesugeba ateit pakalbet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2012 04 16, 19:44)
verysad.gif ziauru kai tokiais budais aiskinasi tiesas netiesas o nesugeba ateit pakalbet sad.gif

nu jianai jau tokai as db stengsiuso su aj jokiu santykiu neturet tik darbo reikalais doh.gif ir tai kuo maziau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

Vasarele - 4u.gif man tai "trumpo plauko" tokie zmones, kurie iskarto lazda i rankas ir darbuojasi. Pagauti uz rankos ir gerai dirzu isvanoti, kad neatsisestu ir svetimo turto negadintu!!!!
Atsakyti
labukas nu stiklai jau nupirkti beliko pasikeisti ax.gif visko gyvenime buna rolleyes.gif taip kad cia maza beda isgyvensim ax.gif
sestadieni domukas turi koncerta tai leksiu ziureti kaip seksis jam tenai rolleyes.gif
Atsakyti