Įkraunama...
Įkraunama...

Jurgos - Jurgitėlės

Šv. Velykų proga norėčiau palinkėti daug laimės, kurios trūksta, džiaugsmo, kurio niekad nebūna per daug ir sveikatos, kuri taip visiems reikalinga.

user posted image

Atsakyti
labas nu kaip jus mane puola gripas ir dar darbe papeikima gavom
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 11, 14:39)
labas nu kaip jus mane puola gripas ir dar darbe papeikima gavom

Ojei...daug arbatos su citrina mirksiukas.gif

Uz ka papeikimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samiene @ 2012 04 11, 16:54)
Ojei...daug arbatos su citrina  mirksiukas.gif

Uz ka papeikimas?  unsure.gif

per kolege jinai pasieme is kasos pingu ir as nepranesiau vadybininkei blush2.gif nu aij jau kaip bus taip gal labai nebaus o jai baus tai gal tik papeikimu atsipirksiu g.gif blyn jis tik ilgai galios visus metus doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Vasarėle85 4u.gif
Maniškė tebekosėja, bet jau taip, kad naktį keliamės ir inhaliuojamės. O diena, kaip ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 04 11, 19:01)
Laba diena,

Vasarėle85  4u.gif
Maniškė tebekosėja, bet jau taip, kad naktį keliamės ir inhaliuojamės. O diena, kaip ir nieko.

Laikykites nesirkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi ciaudeju snargliuojuosi ner jegu visai zodziu sudina diena man buvo doh.gif ne veltui tamsia jura su didelem bangom sapnavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 11, 18:10)
Laikykites nesirkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as irgi ciaudeju snargliuojuosi ner jegu visai  zodziu sudina diena man buvo  doh.gif  ne veltui tamsia jura su didelem bangom sapnavau  doh.gif

mes jau praeita savaite visi prasirgom, kas lengvai persirgo, kas sunkiau.
Dukrai, tik kosulys likes, kuris po svenciu ir nesveiku patiekalu sustiprejo. Bet kitaip ir buti negalejo. Apsivalys organizmas, ir kosulio nebeliks.
Atsakyti
sveikos ,mergaitės,
su praėjusiom šventėm 4u.gif ir ligoniukams daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif
gyvenam gerai, sotūs, laimingi, tik apsirenkt man dar reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
einu paprikų persodinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif na as vis dar sloguoju doh.gif jau nosis su sasais doh.gif skauda negeliu net priliesti doh.gif na kaip jus laikotes ax.gif kaip sekasi kas geresnio kur camarada pradingo unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vasarėle85 tepk nosi su kokiu tepaliuku.

Maniškiai viską verčia namie, jau laukiu kol dukra į mokyklą galės eiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 04 12, 07:38)
sveikos ,mergaitės,
su praėjusiom šventėm 4u.gif  ir ligoniukams daug daug sveikatos 4u.gif  4u.gif
gyvenam gerai, sotūs, laimingi, tik apsirenkt man dar reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
einu paprikų persodinėt mirksiukas.gif

i siltnami jau bigsmile.gif

QUOTE(Minėja @ 2012 04 13, 10:20)

Maniškiai viską verčia namie, jau laukiu kol dukra į mokyklą galės eiti.  ax.gif

as ir jau laukiu biggrin.gif
Atsakyti
niu ka mergaites veikia ax.gif as tai privalgaiu ir tingiu mirksiukas.gif
Atsakyti