Kristiene-labai dailu,grazu Kas cia pakabinta po kaspineliais?Kiek islaidu,darbo gavosi?As jau rezgu minti pati irgi darytis kvietimus..nemazai reikia,o pigiausi gatavi po 8lt..
QUOTE(*Gina @ 2012 05 14, 10:39)
Kristiene-labai dailu,grazu Kas cia pakabinta po kaspineliais?Kiek islaidu,darbo gavosi?As jau rezgu minti pati irgi darytis kvietimus..nemazai reikia,o pigiausi gatavi po 8lt..
lipdukas seip darbo nedaug - nu kokia valanda, bet kai mazas vaikas namie prie koju trinasi - tai dvi dienas dariau islaidu irgi nedaug popierius, lipdukai ir juostele popieriu turejau, o uz lipdukus ir juostele apie 10lt sumokejau, uz ta suma butu isejes tik vienas pirktas kvietimas, o dabar pasidariau visus
Labai grazus visi paskutiniai kvietimai,saunuoles mamytes .Man dabar problemele iskilo, noriu prie storesnio atvirukinio popieriaus priklijuoti floristini toki kaip siulini tinkliuka ,bet nzn. kokiais klijais . Jei imciau karstus klijus,tai negraziai persisviestu,o sausi piestukiniai manau ilgai nelaikys .Gal kas ka patarsit?
Sveikos mamytes
planuojame po biksuti ir mes savo mazylio krikstynas. Gal turite kas ir galite pasidalinti pakvietimo-kelnyciu maketa?
nerandu, arba praleidau kazkur
planuojame po biksuti ir mes savo mazylio krikstynas. Gal turite kas ir galite pasidalinti pakvietimo-kelnyciu maketa?
nerandu, arba praleidau kazkur
Gal esat kur uzmate Kaune pirkti tokiu priklijuojamu akyciu blizganciu kaip ant rubu buna( sidabriniu arba auksiniu) buciau dekinga
Laba Gal kuri mamyte galetu atsiusti man sukneles-kvietimo sablona?! wiwex1986@gmail.com
labas
ir mes pagaminsim kvietimus pavyzdi radau interneto platybese, pakeiciau pagal mus, idejau savo mazyles foto ir atspausdinsim spaustuvej na, nors ne pati busiu kirpus klijavus ir tt, man labai prie sirdies sis dizainas va tokia bus:
ir mes pagaminsim kvietimus pavyzdi radau interneto platybese, pakeiciau pagal mus, idejau savo mazyles foto ir atspausdinsim spaustuvej na, nors ne pati busiu kirpus klijavus ir tt, man labai prie sirdies sis dizainas va tokia bus:
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 27, 13:31)
Gal esat kur uzmate Kaune pirkti tokiu priklijuojamu akyciu blizganciu kaip ant rubu buna( sidabriniu arba auksiniu) buciau dekinga
Esu macius Hyper Maximos siuvimo reikmenu parduotuveje. O siaip musu Urme neissenkantys lobiai... tikrai tokiu butu. Gali paziureti tuose traukinukuose, kur ivairiomis siuvimo priemonemis, juostelemis prekiauja, man regis esu macius vienam nuo Kraft'o puses.
QUOTE(r_tina @ 2012 06 07, 20:59)
labas
ir mes pagaminsim kvietimus pavyzdi radau interneto platybese.....
ir mes pagaminsim kvietimus pavyzdi radau interneto platybese.....
r-tina, laabai gražus kvietimas, toks šiltas.
O čia noriu parodyti berniuko šventei skirtą mano kvietimuką:
Gaila, nelabai čia mažose nuotraukose matosi baltojo popieriaus žvilgesys...
r_tina, labai gražus kvietimas
varla, labai mielas kvietimas
varla, labai mielas kvietimas
tikrai labai grazus Varlos kvietimas net ir be zvilgesio