kvieteme visus zodziu bet kad butu visiems aiskiau ir nekiltu klausimu tai padariau ir kvietimus... nenorejau nieko labai rimto tai uzmaciau tokia minti ir ja nukopijavau... kainavo taip pat nedaug tik tiek kiek popierius... o kvietimu isejo 20 nors ir pacius artimiausius kvietem
QUOTE(karamele_21 @ 2012 02 20, 12:41)
kvieteme visus zodziu bet kad butu visiems aiskiau ir nekiltu klausimu tai padariau ir kvietimus... nenorejau nieko labai rimto tai uzmaciau tokia minti ir ja nukopijavau... kainavo taip pat nedaug tik tiek kiek popierius... o kvietimu isejo 20 nors ir pacius artimiausius kvietem
labai originalu,super
i | Nuotraukos necituojamos |
o man sitie visai neblogi variantai
QUOTE(aguska @ 2012 02 18, 13:18)
labai graziai tau isejo ,super pakvietimai
jeigu ne paslaptis okokia kaina vieno lapo popieriaus,nes labai grazus.nes vis dar negaliu isrinkti pacio svarbiausio,kas patinka tai kaina kosmine,o tas su drugeliais krito i aki
jeigu ne paslaptis okokia kaina vieno lapo popieriaus,nes labai grazus.nes vis dar negaliu isrinkti pacio svarbiausio,kas patinka tai kaina kosmine,o tas su drugeliais krito i aki
aciu brangoki lapai, bent jau man, uz 10vnt A4 lapus mokejau 18lt su ct. bet man lb patiko..
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 19, 11:16)
Laiminga M.-grazuciai , cia su zirklem iskerpat tas formas ane ?
aciu
nupiesiau ir iskirpau pradzioj paprastam popieriuje, po to naudojau kaip šablona
Liuks, tos sauskelnes!
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 20, 23:04)
tikrai sutinku ypac tie batukai man labai i aki krito
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2012 02 21, 11:20)
tikrai sutinku ypac tie batukai man labai i aki krito
gal kuri is mamyciu turi siu batuku sablona ir galetu juo pasidalinti?
i | nuotraukos necituojamos |
QUOTE(nerara @ 2012 02 21, 13:07)
Grazi ideja , o as pakvietimu ispjaustymus bandausi su zirklutem ir peiliuku ir visai neblogai gaunasi.
QUOTE(karamele_21 @ 2012 02 20, 10:41)
super ideja
uzmaciau dar viena patikusia ideja
tik batukus daryciau melynus ar zydrus ir dar kampuose kokius ornamentus ideciau
tik batukus daryciau melynus ar zydrus ir dar kampuose kokius ornamentus ideciau
QUOTE(karamele_21 @ 2012 02 20, 08:41)
uzmaciau tokia minti ir ja nukopijavau...
super, labai grazus kvietimai
QUOTE(nerara @ 2012 02 21, 11:07)
Taip pat darysiu tokias dėžutes, į jas dėsiu saldainius
gal galite pasidalinti dezutes maketuku, trafaretu?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 22, 18:30)
idedu nuoroda nes kitoj temelej kur planavimas man padejo ir atsiunte net keleta variantu
http://www.supermama...?...9513&st=540