sveikutės,
nuostabius kvietimukus įdėdamos daug meilės ir šilumos gaminate
aš primosios dukros krikštynoms taip pat gaminau suknytes:
bet kadangi nė iš vieno svečio nesulaukiua jokios reakcijos, o dar kai kam netgi buvo per ,,prastai" įteikta, tai dbr nusprendžiau per daug nepersistengti su kvietimais antros dukros krikštynoms... pakaks ir montuotų fotošopu... nes kai realiai pagalvoji, kad mūsų įdėtas didelis darbas būna paskui kažkur numestas...
na, gal čia tik mano tokia patirtis... kad aplinkui žmonės, kurie nemoka džiaugtis ir įvertinti mielų smulkmenėlių...
dar turiu ir kitą idėją antrosios dukrytės krikštynų kvietimams, tik neišsprendžiu dilemos, kaip padaryti tokios mažutės pėdutės ar delniuko, kai jie dar labiau sugniaužti, antspaudėlį... sakiau daryčiau tokį trilinką atviruką, iškirpčiau pėdutės ar rankytės antspaudėlį, o jame persišviestų (ant kito lapo atspausdinta) nuotraukėlė. dar priklijuočiau kokį ružavą kaspiniuką...
gal dar kas patobulinsit šią mano idėją ir patarsit ką nors gražaus ir gal visai nieko gausis kveitimukas
Papildyta:
QUOTE(varla @ 2011 06 17, 12:28)
Dieve, kokie simpatiški
O štai čia mano kvietimukai:
o kas čia per specialus tas žalias popierius? įtariu mūsų ,,kaime" tokio nerasčiau pirkti
siuvinėti super gražūs ir su didele mamyčių meile pagaminti kvietimukai
tik kad aš nemoku siuvinėti
gal draugei duoti užsakymą, bet bus ne tas, kai daryta kažkieno kito...