laba diena,o as norejau paklausti kokio popieriaus reikia kad atsispausdinti pakvietima su vaiko nuotrauka graziai atrodytu,nes ant paprasto lapo tai nelabai sventiskai atrodys.kazkoks specialus turi buti slidaus pavirsiaus ar ne?ar rasciau bet kokiose rastines prekese jo pirkti?parasykit kas spausdinotes,aciu labai
popierius yra arba matinis- kur sugeria dazus / nebligus arba gliancinis - taip vadinamas blizgus.
rastinese papraschiausai paziurek ir paciupinek popieriu - jie akivaizdziai skirias. na dar foto popierius galima spausdinti - jei pas save namuose darytum
rastinese papraschiausai paziurek ir paciupinek popieriu - jie akivaizdziai skirias. na dar foto popierius galima spausdinti - jei pas save namuose darytum
tai vat kad nenamuose,esu Graikijoj,ir neisivaizduoju kur cia eiti to popieriaus ieskoti ir atspausdinti.maciau rastines prekes ir galvoju gal ten rasiu kazka,po to su tuo popietium nueisiu i kokia kompiuterine kad atspausdintu,nzn kaip kitaip cia padayt.uz tai ir idomu kokio to popieriaus reikia.aciu
AS KVIETIMUS BANDAU DARYTU KOMPIUTERIU,IR SIUSTI VISIEM EL PASTU
Sveikutės,
Gal galėtumėt pasidalinti idėja,kaip jūs darote kvietimus kompiuteriu?
Ruošiuosi taip pat krikštynoms,pradėjau galvoti apie kvietimų darymą.Noriu pasidaryti tokius,kad galėčiau išsiųsti el.paštu arba atspausdinus išsiųsti.Gal esat kažką panašaus padariusios
Labai labai būsiu dėkinga .
Žinau,kad galima kvietimus daryti su loonapix programa.Bet ten nerandu gražių iliustracijų,kad tiktų krikštynoms.
Pasidalinkite mintimis,idėjomis,kaip čia viską reiktų pasidaryti,kad kuo pigiau gautųsi .
Gal galėtumėt pasidalinti idėja,kaip jūs darote kvietimus kompiuteriu?
Ruošiuosi taip pat krikštynoms,pradėjau galvoti apie kvietimų darymą.Noriu pasidaryti tokius,kad galėčiau išsiųsti el.paštu arba atspausdinus išsiųsti.Gal esat kažką panašaus padariusios
Labai labai būsiu dėkinga .
Žinau,kad galima kvietimus daryti su loonapix programa.Bet ten nerandu gražių iliustracijų,kad tiktų krikštynoms.
Pasidalinkite mintimis,idėjomis,kaip čia viską reiktų pasidaryti,kad kuo pigiau gautųsi .
i | Jei norime, kad vienas ar kitas narys į elektroninį paštą atsiųstų dominančią informaciją, elektroninio pašto adresą prašau rašyti ne temoje, o asmeniškai tam nariui. |
o tema bent jau skaitet? nes merginu sudeta ne vienas pvz. tinkamas naudoti ne tik iteikiant i rankas - bet ir siuti netu. is tiek daug sukeltu minchiu ir pvz manau tikrai galima bent jau minti susigeneruoti.
pvz grizus atgal kokius 2-3 psl. mano pachios ikelti pvz internetu siusti kvietimai. (skonio reiklas- tinka ar netinka, bet ideja plius minus gi panasi lieka- keichias elementai)
pvz grizus atgal kokius 2-3 psl. mano pachios ikelti pvz internetu siusti kvietimai. (skonio reiklas- tinka ar netinka, bet ideja plius minus gi panasi lieka- keichias elementai)
jusu deka mergaites pasidariau ir as pakvietimukus,dariau pagal ikelta berniukui sablona,gavosi gerai,beliko tik teksta irasyt kai bus baigti galutinai ikelsiu pasirodyti...
Tie bernukiški baltinukai, man tokie cuuuute , kaip ir mergyčių suknelės
Įkelk kai baigsi, labai smalsu bus žvilgtelėt.
Įkelk kai baigsi, labai smalsu bus žvilgtelėt.