labukas;) pasidalinsiu ir as savo kvietimais. Tik nuotrauku kokybe prastutele. man patiko cia suknyciu ir marskinuku tipo kvietimai, bet kudikiskiau atrode sliauztinukas (berniukui)
o kriksto teveliams iteiksim su vezimukais. klijavau is popieriaus.
QUOTE(anileve @ 2010 05 15, 17:49)
labukas;)
Liuks darbeliai, matosi, kiek sirdies i juos ideta
Tikrai saunuoles mamos, tiek fantazijos!!!
Ir anileve taip orioginaliai sugalvojo. 100 balu!
Ir anileve taip orioginaliai sugalvojo. 100 balu!
aciukas
Sveikos mamytes,
Pradejau inirtingai "gaminti" kvietimus krikstynoms, bet susimasciau, kaip graziau, originaliau pakviesti. Koki teksta rasyti?
Gal mamytes pasidalins savo sukurtomis eilemis?
Tiesa linksmuoliuk, popieriaus namuose siulo labai neblogu "suknyciu" popieriaus variaciju
Pradejau inirtingai "gaminti" kvietimus krikstynoms, bet susimasciau, kaip graziau, originaliau pakviesti. Koki teksta rasyti?
Gal mamytes pasidalins savo sukurtomis eilemis?
Tiesa linksmuoliuk, popieriaus namuose siulo labai neblogu "suknyciu" popieriaus variaciju
Pasirodom ir mes stai tokius kvietimus pagamino, dar likokeli neisdalinti, tai nufotkinau
iRMUCIUK SUPER. tokie vaikiski! ir nematyti. bet nelapai suprantu kiek cia daliu kaip viena skvietimukas atrodo:) ir kas ten per vabaliukas?
QUOTE(anileve @ 2010 05 17, 17:27)
iRMUCIUK SUPER. tokie vaikiski! ir nematyti. bet nelapai suprantu kiek cia daliu kaip viena skvietimukas atrodo:) ir kas ten per vabaliukas?
Ant virsaus drugelis, nes bus ir sale puosta drugeliais, tema bus drugeliu, viduje kvietimukas atspausdintas ant permatomo pop ir saulyte, viskas surista ir uzlydyta vasku, ant kurio isspausta K (kvietimo) raide
labai šaunūs kvietimukai ,
aš pasibandžiau tas suknytes pasidaryti, man gaunasi per mažos, nes daug prirašyt reikia, kadangi kūriau ale tipo tokį eiliuota kvietimą, tai gavosi 7stulpelių, nes išlaikyti kvietimo reikalavimus, kur vyks kada vyks, kokia apranga, kelintą krikštas, vistiek reikia
dabar nutariau, kad parenku gražesnį šriftą, gražesnį popierių, įdarbinu ir dukrytę - gaus uždėti savo rankytės antspaudą, užrašau apačioje vaikiškai KVIEČIU ir perrišu su atlasine juostele. gausis toks linksmas vaikiškas kvietimukas, nes ir eilėraštukas toks linksmas ir vaikiškas
aš pasibandžiau tas suknytes pasidaryti, man gaunasi per mažos, nes daug prirašyt reikia, kadangi kūriau ale tipo tokį eiliuota kvietimą, tai gavosi 7stulpelių, nes išlaikyti kvietimo reikalavimus, kur vyks kada vyks, kokia apranga, kelintą krikštas, vistiek reikia
dabar nutariau, kad parenku gražesnį šriftą, gražesnį popierių, įdarbinu ir dukrytę - gaus uždėti savo rankytės antspaudą, užrašau apačioje vaikiškai KVIEČIU ir perrišu su atlasine juostele. gausis toks linksmas vaikiškas kvietimukas, nes ir eilėraštukas toks linksmas ir vaikiškas
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 05 19, 11:07)
labai šaunūs kvietimukai ,
aš pasibandžiau tas suknytes pasidaryti, man gaunasi per mažos, nes daug prirašyt reikia...
.
.
aš pasibandžiau tas suknytes pasidaryti, man gaunasi per mažos, nes daug prirašyt reikia...
.
.
O tai tą suknytę juk bet kokio dydžio padaryt galima, esu darius, kad tik į A4 formato voką tilpo