sakykit kaip pasirašyti po kvietimu, jei bus dviguba šventė, krikštynos ir mano gimtadienis....
Iš pradžių galvojau, kad nedarysiu kvietimų, bet pasiskaitinėjus pagavojau, kad būtų visai gražu iš mūsų pusės Bet problemėlė tame, kad bus 2 progos- sūnelio krikštynos ir mūsų santuokos sakramentas... čia radau vieną panašų pavyzdį, bet gal kas dar kokių minčių turi, kad man pagelbėt gal kas panašiai darėt
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 14:31)
http://images110.fotki.com/v565/photos/5/1350145/8203116/asdf007-vi.jpg
http://images19.fotk.../asdf009-vi.jpg
Va šitokius kvietimus padarėm su vaikučio mama... Viduj jo kojyčių foto ir uždėti tie žodžiai.. Man labai mieli..
http://images19.fotk.../asdf009-vi.jpg
Va šitokius kvietimus padarėm su vaikučio mama... Viduj jo kojyčių foto ir uždėti tie žodžiai.. Man labai mieli..
Va cia tai ideja! Pagirtina, tikrai saunuole mama
O kokie ten zodziai, gal idomesni, gal pasidalintumete?
Noreciau ir as kazkokiu originalesniu kvietimu, bet nieks nelenda i galva
QUOTE(mulka5 @ 2010 05 07, 00:35)
Va cia tai ideja! Pagirtina, tikrai saunuole mama
....
....
Na nieko čia ypatingo ar originalaus, pilnas internetas tokių kvietimų pavyzdžių, keletą kartų ir aš pati tokius klientėms dariau, beja, dar ir gražių suknyčių forma mergaitėms, tikrai pritrenkenčiai atrodė
Tačiau kas tikrai pagirtina - matosi, kad kruopščiai atlikta ir daug meilės ir šilumos įdėta, o tai ir svarbiausia
QUOTE(varla @ 2010 05 07, 11:25)
Na nieko čia ypatingo ar originalaus, pilnas internetas tokių kvietimų pavyzdžių, keletą kartų ir aš pati tokius klientėms dariau, beja, dar ir gražių suknyčių forma mergaitėms, tikrai pritrenkenčiai atrodė
Tačiau kas tikrai pagirtina - matosi, kad kruopščiai atlikta ir daug meilės ir šilumos įdėta, o tai ir svarbiausia
Gal varla, turit issisaugojusi tu suknyciu formos foto? Vizualiai kaip ir isivaizduoju, kaip tai atrodo...bet idomu butu zvilgtelti.
QUOTE(varla @ 2010 05 07, 09:25)
Man tai grazu ir originalu ir niekur as tokiu paciu nemaciau, tik nereik per daug gerai apie save galvoti, kad va jau tavo suknytes tai pacios "cool"
QUOTE(blondzy @ 2010 05 07, 13:35)
Man tai grazu ir originalu ir niekur as tokiu paciu nemaciau, tik nereik per daug gerai apie save galvoti, kad va jau tavo suknytes tai pacios "cool"
na tai gi aš kaip tik ir sakau, kad tai ne kažkaaaas tokio niekur iki tol neregėto, nes daug kur mačiau internete, tiek maikučių, tiek suknyčių, o ne savo suknytes čia giriu moteriškės, jas gi irgi galima rasti internete, skaitykit gi normaliai
O kad tamsta tokių niekur nematėt, tai čia jau jūsų reikalas, kas ieško, dar ne tokių lobynų randa, gi internetas beribis, štai pvz. berods ir pas Glidę mačiau kažką panašaus, jei neklystu.
Ir kiekviena, kuri pagal tą patį šabloną darysis pati - vėlgi turės pasigaminus tikrai originalų kvietimą, nes bus kitokios medžiagos, kitoks išbaigtumas ir panašiai
Papildyta:
QUOTE(mulka5 @ 2010 05 07, 12:07)
Gal varla, turit issisaugojusi tu suknyciu formos foto? Vizualiai kaip ir isivaizduoju, kaip tai atrodo...bet idomu butu zvilgtelti.
Gaila, bet nenufotkinau prieš atiduodama, bet jeigu labai reikia, galiu kada pasikuist po nuotraukų archyvą savo, gal rasiu tą variantą, kuris mus įkvėpė
QUOTE(mulka5 @ 2010 05 07, 19:56)
Aciu, labaaaaaaaaaaaiiiii grazu!!!
Bandysiu pasinaudot siuo pavyzdziu, gal kas pavyks
Bandysiu pasinaudot siuo pavyzdziu, gal kas pavyks
o tai čia dabar nesuprantu ar tie kvietimai popieriniai ar kokie?labai gražūs
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 05 10, 12:21)
o tai čia dabar nesuprantu ar tie kvietimai popieriniai ar kokie?labai gražūs
Tai žinoma, kad popieriniai
O gyvai atrodo dar geriau
Kaip jau auksčiau minėjau - dariau tokius, tiksliau na panašius
! | Temose talpinamos nuotraukos turi atitikti reikalavimus (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų). Moderatorė |
sveikos mamytes darbstuolytes, norejau paklaust gal zinot kur galima nusipirkt figurinio skylamusio ? na po 1 nes nete kiek radau tai po 3 -4 jie truputi brangoka