Va šitokius kvietimus padarėm su vaikučio mama... Viduj jo kojyčių foto ir uždėti tie žodžiai.. Man labai mieli..
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 15:31)
Va šitokius kvietimus padarėm su vaikučio mama... Viduj jo kojyčių foto ir uždėti tie žodžiai.. Man labai mieli..
kaip fainiai, nebūčiau pagalvojus, kad marškinėlių tipo kvietimas gali būti na iš vis tokių niekada nebūčiau sugalvojus...labai
Kol dar neissiunciau paskutinio kvietimo, tai nufotografavau ir pasidalinsiu su jumis.
Is priekio toks. Zinoma spalvyte ne visai tokia gavosi, nes apsvietimas ne koks. Bet realiai panasi, Dariau sidabrinius su melsvu kaspineliu.
Atvertus gale yra vaikucio nuotraukyte, o ant virsaus permatomas popieriukas su blizguciais ir tekstas.
Is priekio toks. Zinoma spalvyte ne visai tokia gavosi, nes apsvietimas ne koks. Bet realiai panasi, Dariau sidabrinius su melsvu kaspineliu.
Atvertus gale yra vaikucio nuotraukyte, o ant virsaus permatomas popieriukas su blizguciais ir tekstas.
labai šaubus kvietimukas, o čia tas rankytes pagal kokį šabloniuką iškarpei ar iš galvos?
[quote=linksmuoliukas,2010 04 21, 07:33]
labai šaubus kvietimukas, o čia tas rankytes pagal kokį šabloniuką iškarpei ar iš galvos?
Siaip rankytes spaustuveje pjauste su lazeriu, bet pagal mano sabloniuka.
Siaip rankytes spaustuveje pjauste su lazeriu, bet pagal mano sabloniuka.
Rankyciu ideja sauni O kiek tokia paslauga kainuoja?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 21, 09:34)
Rankyciu ideja sauni O kiek tokia paslauga kainuoja?
Na kaina priklauso nuo daug ko. Kiek ispjaustymo (koki paveiksliuka pasirenkat), koks popieriukas, kokia kalkyte (ta kur permatoma). Manau butu apie 5-6 Lt vnt, bet as kadangi popieriu, kaspinelius pirkau pati, tai gavosi maziau. Bet realiai neapsimoka, todel kad paieskos, vazinejimas. Iseina tas ant to.
visu darbeliai labai grazus kadangi mes ne vien krikstynom turejom daryt kvietimus, (trigubos sventes kvietimas) tai as pasirinkau el. varianta ir issiuntinejau visiems el.pastu
patarkit kaip rasyti kreipini kvietime, jei vyriski kvieciam buti kriksto teveliu, o zmona noretume kad dalyvautu kartu zinima, bet mamyte bus kitas zmogus?
QUOTE(anileve @ 2010 04 30, 21:03)
patarkit kaip rasyti kreipini kvietime, jei vyriski kvieciam buti kriksto teveliu, o zmona noretume kad dalyvautu kartu zinima, bet mamyte bus kitas zmogus?
o čia tai geras klausimas!
Pabandžiau pagalvoti ką daryčiau tokioje situacijoje. Gal kreipčiausi taip:
Brangūs Onute ir Jonai,
maloniai kviečiame į mūsų dukrytės ....krikštynas ,kurios vyks.......
Joną norėtumėte paprašyti tapti mūsų dukrytės krikšto tėveliu
su mielos Onutės pritarimu šiai garbingai savo vyro misijai.
Na mes i sunaus krikstynas visus kvietem zodziu, nes jos vyko seimos rate, kuri beje labai nemaza . Kai praejusia vasara dalyvavom kito vaikiuko krikstynose kaip sveciai, gavom pakvietimus el. pastu, o siais metais kvietimu buti krikstateviais sulaukem taip pat zodziu . Popierinis variantas labai miela ir grazu, juolab kai buna ranku darbo , bet ir pakvietimas zodziu super, kai tau tiesiai i akis issako, kodel butent jus pasirenka tapti vaikucio krikstateviais