Tai padariau embossing technika.
Taip issprendziau voku problema Nes mano kvietimai netradicinio dydzio, tai teko gelbet situacija
iš kur ,Žalia Rūta, tokių pakleckų fainų pirkai?
aš noriu kažką netradicinio ir tokio neoficialaus, bet vaikiško ir linksmo, gal patartumėt mamytės, galvoju gal kaip buteliuko formos daryti, žodžius sueiliavau pati, gavosi toks linksmas eilėraštukas, viduj baibokiukų pripiešiu, na o iš išorės .....
aš noriu kažką netradicinio ir tokio neoficialaus, bet vaikiško ir linksmo, gal patartumėt mamytės, galvoju gal kaip buteliuko formos daryti, žodžius sueiliavau pati, gavosi toks linksmas eilėraštukas, viduj baibokiukų pripiešiu, na o iš išorės .....
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 06, 11:38)
iš kur ,Žalia Rūta, tokių pakleckų fainų pirkai?
Man tokie neoficialus derejo prie mano kvietimu. Ir baisiai moteriskes ziurejo i ta popieriu ir aikciojo Is tiesu darbas (nes siuvinejau kvietimus) nenuejo veltui Maniskiai vertina tokius darbelius, o jei dar is sirdies..
O pakleckai, tai cia minksti lipdukai. Netiketai radau Panoramoj visokiu niekuciu parduotuvej, kur salia knygyno. Tik nera pigu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 06, 14:33)
Is tiesu darbas (nes siuvinejau kvietimus) nenuejo veltui Maniskiai vertina tokius darbelius, o jei dar is sirdies..
taip taip dar reikia ir pagalvot apie giminę ar įvertins...ar nenumes kur paskui...gaila, kad nesimato tavo siuvinėjimų, o kad kvietimai puikūs galima pasakyti ir iš to kiek matosi
Viduj va tokie sleivukai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 07, 12:28)
oi, kaip gražiai. čia siuvinėta kryžiuku ?kiek laiko išsiuvinėti trunka?gaila kad aš neturiu kantrybės tokiems darbams...laaaabaaaai gražu....sužavėta.o jau kvietimų popierius paprastas?o schemutę pati susigalvojai?
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 07, 12:25)
oi, kaip gražiai. čia siuvinėta kryžiuku ?kiek laiko išsiuvinėti trunka?gaila kad aš neturiu kantrybės tokiems darbams...laaaabaaaai gražu....sužavėta.o jau kvietimų popierius paprastas?o schemutę pati susigalvojai?
siuvinejau kryziuku pirma karta gyvenime, todel ir gavosi sleivi. as viena issiuvinedavau per 2 dienas.. mazdaug man uztrukdavo po 6 valandas Bet cia man, kai be igudziu. schema radau sm.
turit omeny kuri popieriu? jei ant ko pedute - tai toks grazesnes fakturos, ne paprastas.
Sveikos gal galit pasayti pgal kuria programa derot pavietimus //// buciau abai dekinga
jei galit i asm.z
jei galit i asm.z
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 16, 00:53)
Sveikos,o stai cia mano kvietimai.Planavau daryti 3 daliu,bet nuotraukytes nedejau,nes dar pasikeis vaikelis per ta laika,kol krikstysim.
http://img153.images...7/cimg0260t.jpg
http://img153.images...7/cimg0260t.jpg
idomus tik kam tie siulu "makaronai" jie raidele pirmaja uzdengia ir man kazkaip netinka...gal geriau jau koks plonos juosteles bantukas arba sagute
Papildyta:
o parodykit kas nors,ka viduje rasote tik pakvietima atvykti reikiamu laiku i reikiama vieta,ar ir koki ketureili irasot?
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 16, 09:14)
idomus tik kam tie siulu "makaronai" jie raidele pirmaja uzdengia ir man kazkaip netinka...gal geriau jau koks plonos juosteles bantukas arba sagute :ax
Na gal ir makaronai,bet tiesiog norejau vientisumo tik is siulu.Ir taip buvo sudetinga perverti per popiereli ir medziagele siulus,tai ka kalbet apie juostele
O sagu nebuvo galimybes isigyti cia,be to visi liko ir tuo suzaveti