Sveikutes mergaites
Noreciau jusu pagalbos.
Mano drauge gyvenanti Cekijoj ruosiasi krikstyni savo suneli,ir nori taip pat pati padaryti kvietimus,tik jau nelabai moka
Gal jus zinot kokiu adresiuku,kur galima pasiziurek kokiu pavyzdeliu siam reikaliukui
buciau labai dekinga..
QUOTE(juratike13 @ 2006 07 08, 09:30)
Mazhulia,labai grazu,paprasta ir tuo paciu elegantiska
aciu, man tai didelis komplimentas, nes as to ir siekiau- paprastumo ir elegancijos noriu, kad ir visas balius toks butu
troliuke, as savo kvietimus kuriau ant word formato ir printinau is abieju lapo pusiu. Galiu pavyzdi atsiusti jei nori. jei ka rasyk mazhulia@hotmail.com , gal kuom padesiu
dela27 labai dailus ir originalus tavo pakvietimas. Tikrai šaunuolė. Aš irgi kažką panašaus galvojau daryti savo mažiaus krikštynoms. Bet dabar jau nebebūsiu originali, nes tu beveik mano mintis įgyvendinai.
Tai tabar gal išduosi kur popierį tokį pirkai?
mazhulia tavo pakvietimas taip pat labai liuks.
QUOTE(*CACA* @ 2006 07 14, 00:23)
dela27 labai dailus ir originalus tavo pakvietimas. Tikrai šaunuolė. Aš irgi kažką panašaus galvojau daryti savo mažiaus krikštynoms. Bet dabar jau nebebūsiu originali, nes tu beveik mano mintis įgyvendinai.
Aciu uz pagyrimus
Vistiek lygiai toks pats nesigaus , linkiu padaryti dar grazesnius .
O popieriu pirkau rastines prekese, ten gali rasti visokiu margu, spalvotu. Tikrai ka nors issirinksi.
QUOTE(dela27 @ 2006 07 14, 18:33)
Aciu uz pagyrimus
O popieriu pirkau rastines prekese, ten gali rasti visokiu margu, spalvotu. Tikrai ka nors issirinksi.
Ačiū už patarimą. Pakvietimus jau pasidarėm.darbo tai gal ir truputi mažiau įdėta, bet atrodo gražiai. Pakvietimas padarytas kaip nuotrauka, tik tiek, kad ant pačios nuotraukos dar tekstas kvietimo parašytas, o nuotraukytė abdorota su nuotraukų tvarkymo programyte. tik va niekiap nemoku aš čia įkelti to savo kveitimuko.
Beje aš pati tai tokio tikrai nebūčiau padarisui, bet padėjo viena pažystama ir gavosi gražu.
gaila kad 1 puslapiuky nesimato pakvietimo, tiek isgyret...
As darysiu pati nesd gaminu ivairioms sventems pakvietimus, tai nereikes i nieka kreiptis
As darysiu pati nesd gaminu ivairioms sventems pakvietimus, tai nereikes i nieka kreiptis
as tai zodziu kviesiu
Juk nėra taip sunku pačioms pasidaryti, netgi gausis daug originalesnis, nei kopinuojant nuo kitų.
Sveikutės, gal aš čia ne į temą, bet man iškilo klausimas: kvietime svečiams reikia nurodyti vietą ir laiką bažnyčioje, kur krikštysim ar bare, kur švęsim?