Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai krikštynoms

Sveikutes mergaites 4u.gif
Noreciau jusu pagalbos.
Mano drauge gyvenanti Cekijoj ruosiasi krikstyni savo suneli,ir nori taip pat pati padaryti kvietimus,tik jau nelabai moka g.gif g.gif schmoll.gif
Gal jus zinot kokiu adresiuku,kur galima pasiziurek kokiu pavyzdeliu siam reikaliukui ax.gif ax.gif
buciau labai dekinga..
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 07 08, 09:30)
Mazhulia,labai grazu,paprasta ir tuo paciu elegantiska thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu, man tai didelis komplimentas, nes as to ir siekiau- paprastumo ir elegancijos ax.gif noriu, kad ir visas balius toks butu unsure.gif

troliuke, as savo kvietimus kuriau ant word formato ir printinau is abieju lapo pusiu. Galiu pavyzdi atsiusti jei nori. jei ka rasyk mazhulia@hotmail.com , gal kuom padesiu 4u.gif
Atsakyti
dela27 labai dailus ir originalus tavo pakvietimas. Tikrai šaunuolė. Aš irgi kažką panašaus galvojau daryti savo mažiaus krikštynoms. Bet dabar jau nebebūsiu originali, nes tu beveik mano mintis įgyvendinai.
Tai tabar gal išduosi kur popierį tokį pirkai?

mazhulia tavo pakvietimas taip pat labai liuks.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 07 14, 00:23)
dela27 labai dailus ir originalus tavo pakvietimas. Tikrai šaunuolė. Aš irgi kažką panašaus galvojau daryti savo mažiaus krikštynoms. Bet dabar jau nebebūsiu originali, nes tu beveik mano mintis įgyvendinai.
Tai tabar gal išduosi kur popierį tokį pirkai?

mazhulia tavo pakvietimas taip pat labai liuks.

Aciu uz pagyrimus wub.gif
Vistiek lygiai toks pats nesigaus mirksiukas.gif , linkiu padaryti dar grazesnius wub.gif .
O popieriu pirkau rastines prekese, ten gali rasti visokiu margu, spalvotu. Tikrai ka nors issirinksi.
Atsakyti
QUOTE(dela27 @ 2006 07 14, 18:33)
Aciu uz pagyrimus  wub.gif
Vistiek lygiai toks pats nesigaus  mirksiukas.gif , linkiu padaryti dar grazesnius  wub.gif .
O popieriu pirkau rastines prekese, ten gali rasti visokiu margu, spalvotu. Tikrai ka nors issirinksi.

Ačiū už patarimą. Pakvietimus jau pasidarėm.darbo tai gal ir truputi mažiau įdėta, bet atrodo gražiai. Pakvietimas padarytas kaip nuotrauka, tik tiek, kad ant pačios nuotraukos dar tekstas kvietimo parašytas, o nuotraukytė abdorota su nuotraukų tvarkymo programyte. tik va niekiap nemoku aš čia įkelti to savo kveitimuko.
Beje aš pati tai tokio tikrai nebūčiau padarisui, bet padėjo viena pažystama ir gavosi gražu.
Atsakyti
pakvietimų idėjos
user posted image
user posted image
Atsakyti
gaila kad 1 puslapiuky nesimato pakvietimo, tiek isgyret...

As darysiu pati nesd gaminu ivairioms sventems pakvietimus, tai nereikes i nieka kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad ne vien žodiniai kvietimai - labai miela - juk vestuvėms tai daromės, tai kodėl ir krikštynoms nepasidarius... Juk proga nera menkesnė... smile.gif
Atsakyti
Mano sunuko krikstynu pakvietimai

http://i63.photobuck...uji/Mano039.jpg
Atsakyti
as tai zodziu kviesiu blush2.gif
Atsakyti
Juk nėra taip sunku pačioms pasidaryti, netgi gausis daug originalesnis, nei kopinuojant nuo kitų.
Atsakyti
Sveikutės, gal aš čia ne į temą, bet man iškilo klausimas: kvietime svečiams reikia nurodyti vietą ir laiką bažnyčioje, kur krikštysim ar bare, kur švęsim? bigsmile.gif
Atsakyti