Sveiki
Jau greitai krikštysime savo sūnelį ir pagalvojom, kad gražiau būtų paruošti rašytinius kvietimus nei tiesiog pakviesti svečius žodžiu
Gal turite kokių gražių idėjų kaip tai padaryti ar gal kas nors darė patys kompiuteriu ir galėtų įmesti šabloną
Visų patogumui, kad kuo mažiau sugaištume laiko, atidariau el. paštą, į kurį ir įkėliau savo pakvietimuką.
Jį galite rasti čia
prisijungimo vardas: kvietimai
slaptažodis: kvieTIM
Rekomenduoju visoms, turinčioms savo darytų gražių pakvietimukų pavyzdžių ir norinčioms jais pasidalinti su kitom mamytėm, tiesiog juos siųsti į kvietimai@gmail.com , ir kurioms jų prireiks, ten apsilankiusios galės pasirinkti sau idejų negaištant brangaus laiko
********************************************************************************
Kvietimo teksto pavyzdžiai:
Mielieji (vardas ir vardas), kviečiu jus tokią ir tokią dieną, tokią ir tokią valandą į savo krikštynas, kurios įvyks ten ir ten.
Noriu, kad šią svarbią man gyvenime minutę laikytumėte mane savo rankose, lydėtumėte mane gyvenimo keliu ir taptumėte mano krikšto tėveliais.
"....butume dekingi uz dovanas, kurios neduzta, nesiglamzo, neluzta ir laisvai konvertuojamos Europos salyse "arba
"...Butume labai dekingi jeigu jusu dovana tilptu vokelyje.."
Mes krikštysim neužilgo sūnelį tai kvietėm visus žodžiu,manau kad kvietimai būtų žymiai gražiau, bet nebuvo laiko, o ir kvietėm artimiausius
mes irgi kviesim pačius artimiausiu, bet kvietimas būtų be galo gražu juolab, mūsų kūdikio knygoje krikštynų kvietimui ir vieta yra. O gal būtų visai paprasta imti ir padaryti tuos kelis kvietimukus
Nupirkau mažas rožines atvirutes, iš kurių padariau pakvietimus
Kažkaip nemanau, kad krikštynoms reikia pakvietimų, nes čia būna tik patys artimiausi žmonės.
Na va, noriu pasidžiaugti, kad pati susimaketavau ir ant kietesnio žydro popieriaus atsispausdinau dailius spalvotus kvietimus, juos sudėjau t.p. į žydrus vokus ir visiems išsiuntėm arba nuvežėm. Labai miela ir šventiška. Jei ką sudomins, galit brūkštelt man į el.pšt (yra pirmame mano poste), atsiūsiu
Geros šventės
Geros šventės
Na mes tai darėm patis su kompu ir nuotraukas įdėjom gavosi ir patenkinti būvo krikšto tėvai vis idomiau
Papildyta:
Bet taip įdomiau mes tik krikšto tėvam ir viskas
Papildyta:
QUOTE(sssaule @ 2006 05 19, 22:27)
Kažkaip nemanau, kad krikštynoms reikia pakvietimų, nes čia būna tik patys artimiausi žmonės.
Bet taip įdomiau mes tik krikšto tėvam ir viskas
Pradzioje galvojau, kad kam tiek kvietimai - is tiek tik artimiausi dalyvauja; taciau dabar paskaitinejau ir pagalvojau, kad visai idomu butu kvietimukai - netradiciska, nepanasu i eilini baliu
As ir pridariau kvietimu ir jau issiuntinejau . Kas gavo liko labai nustebinti ir pamaloninti , nes, matyt, tikejosi tik zodinio pakvietimo .
Stai tokie mano kvietimai
http://i44.photobuck...27/DSC01240.jpg
Stai tokie mano kvietimai
http://i44.photobuck...27/DSC01240.jpg
dela27 nu tikrai kad labai grazu kai toki gana zmogus pakvietima tai maloniai nustebti tai tikrai turetu, jei ne paslaptis kiek laiko uztrukai kol toki pakvietima viena padarei?
QUOTE(nuotaka @ 2006 07 02, 23:22)
dela27 nu tikrai kad labai grazu kai toki gana zmogus pakvietima tai maloniai nustebti tai tikrai turetu, jei ne paslaptis kiek laiko uztrukai kol toki pakvietima viena padarei?
Aciu uz pagyrimus . As dvi dienas "knisausi" su tais pakvietimais (dariau 15) , bet i ta laika ieina maketavimas kompu, lakstymas po pardes ir ieskojimas tinkamo popieriaus bei juosteliu. O siaip kai ranka igudo, tai viena padariau mazdaug per 5min. Man tai visai malonus buvo tas sugaistas laikas, pagavau azarta matyt
QUOTE(mazhulia @ 2006 07 08, 04:29)
dela27 labai grazus pakvietimai. Bet gerai, akd tik 15 tau reikejo. As gaminau net 60 ju tai niekaip nesugebeciau sitiek darbo idet. Mano pakvietimai labai paprasti:
Labai grazus tavo pakvietimai . Ar pasilikai viena atminimui? As tai viena palikau ir idejau i maziukes knyga, kai uzaugs tures prisiminimui