QUOTE(šarūnė @ 2012 04 06, 14:32)
Sveiki
Tortų papuošimų temoje kažkodėl jaučiu baisiai didelį ignorą- gal ketvirtas kartas klausiu ar įdedu savo tortą parodyt- absoliučiai jokios reakcijos, vieną kartą tik esu sulaukus patarimo
Aš su klausimuku- nusipirkau šiuos įrankius
Aišku, kažkiek įsivaizduoju, kažkiek jau pabandžiau, ką su jais galima daryti. O gal yra kažkur aprašyta, kam ir kaip kiekvieną jų galima naudoti? Žinau, kad yra jau seniai kepančių ir konspektuojančių temas (aš irgi tą darau, bet tik neilgai dar), galgi turit kuri užsirašius, jei kažkada apie tai buvo kalbėta
Ačiū.
Kad būtų į temą- tortukas- ką turėjau, tą sudėjau- rafaelo biskvitai pertepti naminės rikotos, rududu ir grietinėlės kremu su konservuotų vaisių asorti. Puošta šlapia beze ir gėlytėmis iš Asseni pastilažo tortų ir dekoracijų lipdymui.
sveiki. na kartais ir man ci aneatsako, nepatingiu pakartoju klausima, ir visada padeda merginos
jei pirkote tuos irankius kartu , tai buvo dezute, dezutes kitoje puseje angliskai parasyta ka su kuo daryti. bent jau pas mane taip.tik as pati dar nepaskaiciau, nes ne labai kertu reik su zodineliu :DDDD zinau kuris lapeliams, o kitus naudoju kaip man atrodo tinkama:DD