Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Taigi nemegstat margarino, dekit sviesta i laksteliu tesla.. argi cia beda.. gi kiekvienas daro pagal savo poreikius, norus..
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 13:53)
Aš vakar išsikepiau medučio lakštus. Va toks klausimas iškilo. Kodėl recepte rašo būtinai margariną? g.gif Šiaip aš jo nepripažįstu schmoll.gif Reikėjo skubiai kept, tai nerizikavau, bet va būtų įdomu sužinoti kodėl būtent margarinas g.gif

jei čia apie medutį pagal cipciuką, tai aš visada dedu sviestą ir viskas gerai gaunasi. Niekada ir niekur margarino nenaudoju, tam ir gaminu namuose, kad kaip galima mažiau pakaitalų būtų.
Atsakyti
Siais laikais net sviestas parduotuvej itartinas...
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 04 05, 13:43)
jei čia apie medutį pagal cipciuką, tai aš visada dedu sviestą ir viskas gerai gaunasi. Niekada ir niekur margarino nenaudoju, tam ir gaminu namuose, kad kaip galima mažiau pakaitalų būtų.


Ačiū, žinosiu dabar. O tai skliausteliuose prirašyta ne sviestas, tai taip ir nesupratau kodėl
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 14:45)
Ačiū, žinosiu dabar. O tai skliausteliuose prirašyta ne sviestas, tai taip ir nesupratau kodėl

na tiesiog dalis kepėjų labiau mėgsta margariną ir tiek. Gal su juo joms skaniau, geriau gaunasi. Nesiginčysiu, nesu tiek kepus ir prikepus kiek jos. Bet aš jei galiu, renkuosi natūralius produktus.
Atsakyti
Merginos, patarkit, ką darau ne taip: kepiau biskvitą pagal šį receptą ir vidurys iškepė toooks pilvotas verysad.gif. Tokio padalint į 2 dalis niekaip neišeis, o aplyginus išeis kaip vienas normalus biskvitas. Taigi gal žinot, kur čia problema? 4u.gif
Atsakyti
vat as su tokiu gal kvailu klausimuku del turtingo kavos torto ax.gif
ar galima kitoki sokoladini biskvita kepti ar butina ta? nebandzius as jo-bijau fiasko nes laiko mazai blush2.gif daryciau kitoki, bet ar nepraras savo skonio, gal ten kuo ipatingas jis (dregnesnis ar kaip tik purus ir t.t.) ax.gif
Atsakyti
Ną nežinau, žinoma galima ir kitą biskvitą, bet būtent šitas su kefyru yra labai trapus, drėgnas ir tikrai išskirtinis. Man jis labai thumbup.gif bet va dideli tortą darant labai sunku su juo dirbti, nes tikrai trupa. Dabar darau tortą su šituo biskvitu, jo skersmuo virš 30 cm tai pjauti biskvitus ir formuoti tortą man sunku g.gif Bet... viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 05, 16:13)
Ną nežinau, žinoma galima ir kitą biskvitą, bet būtent šitas su kefyru yra labai trapus, drėgnas ir tikrai išskirtinis. Man jis labai  thumbup.gif bet va dideli tortą darant labai sunku su juo dirbti, nes tikrai trupa. Dabar darau tortą su šituo biskvitu, jo skersmuo  virš 30 cm tai pjauti biskvitus ir formuoti tortą man sunku  g.gif Bet...  viskas įmanoma mirksiukas.gif

aisku aciu tada gal reiks bandyti ji g.gif man reiks nedidelio bet darysiu maisiuka, noreciau gulincio tai ir mastau g.gif nors ten formavimo tai nebus ax.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu...
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2012 04 05, 17:51)
Ateinu su klausimu...
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?

Ant spinteles maisely tikrai pastoves,o sulaistyt reikia darant torta mirksiukas.gif As ir mastau siandien issikept,o ryt tept,jei tik nepatingesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 14:21)
O gal galėtumėt pasidalinti pagal kokį darot? ax.gif

Jeigu medaus tai visada darau pagal šį receptuką ir lengvai padaromas ir šeimynos mėgstamiausias smile.gif kažkaip nebandau kitų medaus torto receptukų,kai šitas labai patinka blush2.gif tik aš dar papildomai pertepimui šiam tortui želės pasidarau wub.gif
Atsakyti