Taigi nemegstat margarino, dekit sviesta i laksteliu tesla.. argi cia beda.. gi kiekvienas daro pagal savo poreikius, norus..
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 13:53)
Aš vakar išsikepiau medučio lakštus. Va toks klausimas iškilo. Kodėl recepte rašo būtinai margariną? Šiaip aš jo nepripažįstu Reikėjo skubiai kept, tai nerizikavau, bet va būtų įdomu sužinoti kodėl būtent margarinas
jei čia apie medutį pagal cipciuką, tai aš visada dedu sviestą ir viskas gerai gaunasi. Niekada ir niekur margarino nenaudoju, tam ir gaminu namuose, kad kaip galima mažiau pakaitalų būtų.
Siais laikais net sviestas parduotuvej itartinas...
QUOTE(Nuska @ 2012 04 05, 13:43)
jei čia apie medutį pagal cipciuką, tai aš visada dedu sviestą ir viskas gerai gaunasi. Niekada ir niekur margarino nenaudoju, tam ir gaminu namuose, kad kaip galima mažiau pakaitalų būtų.
Ačiū, žinosiu dabar. O tai skliausteliuose prirašyta ne sviestas, tai taip ir nesupratau kodėl
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 14:45)
Ačiū, žinosiu dabar. O tai skliausteliuose prirašyta ne sviestas, tai taip ir nesupratau kodėl
na tiesiog dalis kepėjų labiau mėgsta margariną ir tiek. Gal su juo joms skaniau, geriau gaunasi. Nesiginčysiu, nesu tiek kepus ir prikepus kiek jos. Bet aš jei galiu, renkuosi natūralius produktus.
vat as su tokiu gal kvailu klausimuku del turtingo kavos torto
ar galima kitoki sokoladini biskvita kepti ar butina ta? nebandzius as jo-bijau fiasko nes laiko mazai daryciau kitoki, bet ar nepraras savo skonio, gal ten kuo ipatingas jis (dregnesnis ar kaip tik purus ir t.t.)
ar galima kitoki sokoladini biskvita kepti ar butina ta? nebandzius as jo-bijau fiasko nes laiko mazai daryciau kitoki, bet ar nepraras savo skonio, gal ten kuo ipatingas jis (dregnesnis ar kaip tik purus ir t.t.)
Ną nežinau, žinoma galima ir kitą biskvitą, bet būtent šitas su kefyru yra labai trapus, drėgnas ir tikrai išskirtinis. Man jis labai bet va dideli tortą darant labai sunku su juo dirbti, nes tikrai trupa. Dabar darau tortą su šituo biskvitu, jo skersmuo virš 30 cm tai pjauti biskvitus ir formuoti tortą man sunku Bet... viskas įmanoma
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 05, 16:13)
Ną nežinau, žinoma galima ir kitą biskvitą, bet būtent šitas su kefyru yra labai trapus, drėgnas ir tikrai išskirtinis. Man jis labai bet va dideli tortą darant labai sunku su juo dirbti, nes tikrai trupa. Dabar darau tortą su šituo biskvitu, jo skersmuo virš 30 cm tai pjauti biskvitus ir formuoti tortą man sunku Bet... viskas įmanoma
aisku aciu tada gal reiks bandyti ji man reiks nedidelio bet darysiu maisiuka, noreciau gulincio tai ir mastau nors ten formavimo tai nebus
Ateinu su klausimu...
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?
QUOTE(Ūla @ 2012 04 05, 17:51)
Ateinu su klausimu...
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?
jei aš Rafaelo tortui kepu biskvitus šiandien, o ryt sutepsiu, kada man juos sulaistyt? ir kaip laikyt iki ryt?
Ant spinteles maisely tikrai pastoves,o sulaistyt reikia darant torta As ir mastau siandien issikept,o ryt tept,jei tik nepatingesiu
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 14:21)
O gal galėtumėt pasidalinti pagal kokį darot?
Jeigu medaus tai visada darau pagal šį receptuką ir lengvai padaromas ir šeimynos mėgstamiausias kažkaip nebandau kitų medaus torto receptukų,kai šitas labai patinka tik aš dar papildomai pertepimui šiam tortui želės pasidarau