Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Mergaites, jei Snickersas bus valgomas sekmadieni - kada pertepti? Siandien ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 05, 09:24)
Mergaites, jei Snickersas bus valgomas sekmadieni - kada pertepti? Siandien ne per anksti?

na jei grietinėlė tikrai šviežia ir galiojimas ilgas, tai galima ir šiandien. Bet aš tepčiau rytoj ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
dar klausimas iškilo. O sviestinio kremo kokio storumo sluoksnis prieš pastilažą turi būti? Tik padengt ar pastorint?
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2012 04 05, 09:01)
Laba diena,
dar klausimas iškilo. O sviestinio kremo kokio storumo sluoksnis prieš pastilažą turi būti? Tik padengt ar pastorint?

Tik padengt,ir jei reikia islygint torta,jokiais budais nestorinkit,jei tik nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, velykoms kepsiu napoleona. Radau recepta su plikytu kremu. Kazi kaip su galiojimu plikyto kremo ? jei sutepsiu ryt vakare, o valgysim sekmadieni ? nieko jam nenutiks ?
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2012 04 05, 11:40)
Mergaites, velykoms kepsiu napoleona. Radau recepta su plikytu kremu. Kazi kaip su galiojimu plikyto kremo ? jei sutepsiu ryt vakare, o valgysim sekmadieni ? nieko jam nenutiks ?

Tikrai nenutiks ,o tortas net skanesnis bus..Net ir šiandien sutepti galit,tik žiūrėkit koks dedamų produktų galiojimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 05, 10:06)
Tik padengt,ir jei reikia islygint torta,jokiais budais nestorinkit,jei tik nereikia  mirksiukas.gif

Ačiū
Atsakyti

Sokoladine simfonija gan sunkus ir saldus tortas,jo suvalgai maza gabaliuka ir daugiau nebesinori,o ir ne visiems jis patiko,man tai skanus nes as sokoladine,bet kitiems nelabai smile.gif
Atsakyti
Aš vakar išsikepiau medučio lakštus. Va toks klausimas iškilo. Kodėl recepte rašo būtinai margariną? g.gif Šiaip aš jo nepripažįstu schmoll.gif Reikėjo skubiai kept, tai nerizikavau, bet va būtų įdomu sužinoti kodėl būtent margarinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 13:53)
Aš vakar išsikepiau medučio lakštus. Va toks klausimas iškilo. Kodėl recepte rašo būtinai margariną? g.gif Šiaip aš jo nepripažįstu schmoll.gif Reikėjo skubiai kept, tai nerizikavau, bet va būtų įdomu sužinoti kodėl būtent margarinas g.gif

Hmm..na gal toks receptukas torto ir tiek,juk medaus tortų daugybė receptų yra,bent jau kur aš darau medaus tortuką,tai tik sviestas dedamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 05, 13:03)
Sokoladine simfonija gan sunkus ir saldus tortas,jo suvalgai maza gabaliuka ir daugiau nebesinori,o ir ne visiems jis patiko,man tai skanus nes as sokoladine,bet kitiems nelabai  smile.gif

Kai aš ir šokoladiniams desertams pirmenybę teikiu,tai man jis ko gero pats pačiausias. Ir pirmą suvalgius,antro norisi blush2.gif O vienam baliukyj ir šokoladinių nemėgėjai kartojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 04 05, 13:03)
Hmm..na gal toks receptukas torto ir tiek,juk medaus tortų daugybė receptų yra,bent jau kur aš darau medaus tortuką,tai tik sviestas dedamas  g.gif

O gal galėtumėt pasidalinti pagal kokį darot? ax.gif
Atsakyti