Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(rivera @ 2012 04 04, 14:58)
Pavyks pavyks, lengai gaminamas ir skanus tortukas  mirksiukas.gif . Tik paskaitinek komentarus, sulaistymo recepte yra per daug, nebent kazkas yra ji kiek pakeites.

Rivera, tai kokiu receptu man vadovautis geriau patartumete g.gif ? Daugybe paskaitinejau, jie ir panasus, bet ir skirtingi smile.gif Ka patartumete? Ir neatkreipiau demesio paduotuvese i grietineles standikli.. Kur jo ieskoti? Ir ar visi prekybos centrai prekiauja tais sausainiais šonams g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2012 04 04, 14:37)
Plombyrinės varškės kiekis pakelyje yra 180 g., tai du pokeliai bus 360 g.
Varškė tokia
user posted image

Ačiū. Dar klausimukas ax.gif Jei valgomas tortas bus sekmadienį, tai sutept kada geriausia? Vistik varškė g.gif Penktadienį ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 04, 14:01)
Tai aisku gi  biggrin.gif

DovUke
man isvis mases neskanu,ir netinka nei jokiam tortui,as tiesiog jos nevalgau,palieku isnaras lekstej tongue.gif o sau jei puosiu,ir tai nera vaiku gimtadieniai,tai puosiu dazniausiai 'valgomai' kremais smile.gif ta mase man tik del grozio

As ir atejau del mases paklausti. Buvome vaiku gimtadienyje, tortas buvo uzsakytas ir papuostas cukrine mase, daug spalvu, ivairiu papuosimu, tai vaikai kaip tik uzsinorejo valgyti tuos papuosimus. To pasekoje nusidaze vaiku liezuviai, nes isgerus sulciu, vistiek buvo spalvoti doh.gif .
Tai zinoma turiu klausima kokie maistiniai dazai naudojami tokioms masems, ar yra jie sertifikuoti unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 04, 15:01)

DovUke[/b] man isvis mases neskanu,ir netinka nei jokiam tortui,as tiesiog jos nevalgau,palieku isnaras lekstej tongue.gif o sau jei puosiu,ir tai nera vaiku gimtadieniai,tai puosiu dazniausiai 'valgomai' kremais smile.gif ta mase man tik del grozio

Tai as tos mases irgi valgyt nesiruosiu, bet vaikai gi nebutu vaikais, jei jos nevalgytu biggrin.gif Be to, daryciau paprasciausia medaus torta su tradiciniu papuosimu- trupiniukais, bet kad reikia pasitreniruot, nes labai norisi sunaus gimtadieniui ta piktu pauksciu torta padaryt wub.gif Mazdaug pamatysiu, kaip ten ta mase dengt sekasi, jei nelabai pavyks- galvosiu kazka kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 04, 18:47)
Ačiū. Dar klausimukas ax.gif Jei valgomas tortas bus sekmadienį, tai sutept kada geriausia? Vistik varškė g.gif Penktadienį ne per anksti?

Aš tepčiau šeštad.. 4u.gif
Atsakyti
O sakykit Rafaelo tortui, kai grietinėlę reikia išplakti su standikliu, tai nereikia jokio cukraus ir jokios citrinos rūgšties? Ten užtenka saldumo nuo kondensuoto pieno? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2012 04 04, 20:43)
O sakykit Rafaelo tortui, kai grietinėlę reikia išplakti su standikliu, tai nereikia jokio cukraus ir jokios citrinos rūgšties? Ten užtenka saldumo nuo kondensuoto pieno?  blush2.gif

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2012 04 04, 20:43)
O sakykit Rafaelo tortui, kai grietinėlę reikia išplakti su standikliu, tai nereikia jokio cukraus ir jokios citrinos rūgšties? Ten užtenka saldumo nuo kondensuoto pieno?  blush2.gif

Kadaise kai pirmą kartą kepiau rafaelo irgi taip galvojau,kad bus visiškai nesaldu be cukraus,bet pasirodo to saldumo visiškai pakanka,kai sumaišai kondensuotą pieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 04 04, 21:37)
Kadaise kai pirmą kartą kepiau rafaelo irgi taip galvojau,kad bus visiškai nesaldu be cukraus,bet pasirodo to saldumo visiškai pakanka,kai sumaišai kondensuotą pieną  mirksiukas.gif

Torto su kondensuotu pienu nekepiau, bet kiek teko pyragu ar kitu desertu- tai nededant cukraus ir tai per saldu gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=O-RE-AR,2012 04 04, 12:54]
O kurioj saly nera varskes? blush2.gif O siaip tikriausiai kepciau keksiukus ir graziai ,vaikiskai papuosciau,tai i darzeli butu labai gerai mirksiukas.gif

Aciu bijunai ir O-re-ar uz atsakymus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As gyvenu danijoje, tai tokia tradiciska lietuviska varske cia neegzistuoja......uztat jie turi silkes saldziame marinate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai pernai kepiau meduti vaikams..tai labai patiko thumbup.gif
Siais metais masciau apie sokoladine sinfonija...bet nzn...vaikams noretusi ko nors gaivaus doh.gif
Tai ir mastau, gal merginos kepejelis zino ka labiausiai megsta vaikai wink.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
g.gif dariau gelyciu mase is temos be komentaru, nezinau kieno buvo, bet man atrodo arba adrijos arba dar kazkurios forumietes is a raides biggrin.gif dedasi 350g. cukraus pudros, zelatinos ir vandens, visko dejau tiek kiek reikejo, bet jau kai reikejo man ja lipdyt, tai galvojau nusisausiu doh.gif trupejo nesveikai, rozes gavosi nukramtytais galais, o ir lapeliu storis nesvietiskas doh.gif
dabar beliko apsispresti kokia dengimo mase pasirinkti, g.gif kazkuri mamayte minejo, kad pirmam kartui gal nereiktu rinktis Maein mases g.gif gal tikrai ta su marchma......(kazkokiais saldainiais) lengvesne ir darydama busiu labiau uztikrinta, kad pavyks g.gif
Atsakyti