Sveiki. Kepiau torta "Snikers" ir kazkodel biskvitas iskilo tokiais guzais. Ir toks kietas gavosi. Nors pries tai kiepiau ir buvo viskas gerai. Pati nesuprantu ka padariau blogai. Pati tesla atrode labai gerai. Gal galite pasakyti kodel taip nutiko? Ka padariau ne taip?
Labuka, kepejeles.
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 09, 12:11)
O kiaušinių trynius atskiriat nuo baltymo,ar plakat kartu?
Plaku visad kartu
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 11:09)
žiūriu nieks neatsako, tai parašysiu aš, nors ir nesu specė bezė bijo grietinėlės, bet dar labiau bezė bijo želatinos.. (spėju į mascarpone ir jogurtą dėsit želė..? ) na, o jei vis dėl to nedėsit jokios želatinos, vis vien patariu aptepti šonus sviestiniu kremuku,tada tikrai tikrai niekad nenubėgs. bent jau aš tepu sviestiniu, kad ir labai plonai, visus tortukus, kurie puošiami bezė.. man ramiau
o ar pjausis skoniai ar ne, net nežinau, man tiktų ir suvalgyčiau viską, nes man bezė tinka prie visko ) bet tikrai žinau, kas nesipjautų, tai plakta grietinėlė, ji juk toks pat pieninis produktas kaip jogurtas ar sūris.. bet ar nebus tada per daug riebu.. ? Aš rinkčiausi bezė
o ar pjausis skoniai ar ne, net nežinau, man tiktų ir suvalgyčiau viską, nes man bezė tinka prie visko ) bet tikrai žinau, kas nesipjautų, tai plakta grietinėlė, ji juk toks pat pieninis produktas kaip jogurtas ar sūris.. bet ar nebus tada per daug riebu.. ? Aš rinkčiausi bezė
aciu uz atsakyma na tikriausiai reikes uztepti sviestinio kremo nors plonai ir beze ant virsaus, nes grietineles negaliu rinktis, nes darysiu dar marcipaninius papuosimus tai ant grietineles labai patirps marcipanas
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 15:23)
Labuka, kepejeles.
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
pabandyk su beze
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 17:23)
Labuka, kepejeles.
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
bandykit bezė, bet ir su Jūsų kremu turėjo gautis.. gal neteisingai spaudėte. reikia priglausti prie torto, atitraukiant kiek paspausti kremo, tada lengvai truktelti ir gaunasi makaronai...
Papildyta:
QUOTE(jeliva @ 2012 03 09, 16:50)
Sveiki. Kepiau torta "Snikers" ir kazkodel biskvitas iskilo tokiais guzais. Ir toks kietas gavosi. Nors pries tai kiepiau ir buvo viskas gerai. Pati nesuprantu ka padariau blogai. Pati tesla atrode labai gerai. Gal galite pasakyti kodel taip nutiko? Ka padariau ne taip?
gal nenusigesino soda.. ir neiškilo
Arba gal pamirsot soda... kaip man viena kart taip buvo... tada biskvitu buvo galima trinktelt gerai ir suzalot
QUOTE(Nima*** @ 2012 03 09, 22:33)
Man Snikerso biskvitas taip pat kietokas gavosi, sodą TIKRAI gerai nugesinau ir supyliau... Galvojau, gal taip ir turi būti Nors laistant sirupas labai sunkiai po to gėrėsi, tai ilgokai užtruko kol sutepiau...
akivaizdu, kad soda neiškėlė biskvito..
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 17:23)
Labuka, kepejeles.
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?
Dekui labai!
arba beda antgalyje,jei jis pirktas is lt parduotuves,o ne siustas is uk
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 22:23)
akivaizdu, kad soda neiškėlė biskvito..
Galbūt...nors su kitais biskvitais ir šiaip pyragais nėra taip buvę...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 10, 00:02)
arba beda antgalyje,jei jis pirktas is lt parduotuves,o ne siustas is uk
Pirkau ebay Wilston. Nu meginsiu sianakt dar daryti...
Tai gal dar galite parasyti koks turi buti tas "Snikers" biskvitas? Minkstas, purus?
Bandysiu kepti dar karta. Labai idomu issiaiskinti kas ne taip
Bandysiu kepti dar karta. Labai idomu issiaiskinti kas ne taip