Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Sveiki. Kepiau torta "Snikers" ir kazkodel biskvitas iskilo tokiais guzais. Ir toks kietas gavosi. Nors pries tai kiepiau ir buvo viskas gerai. Pati nesuprantu ka padariau blogai. Pati tesla atrode labai gerai. Gal galite pasakyti kodel taip nutiko? Ka padariau ne taip?
Atsakyti
Labuka, kepejeles. 4u.gif
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti? doh.gif
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks? blush2.gif
Dekui labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 09, 12:11)
O kiaušinių trynius atskiriat nuo baltymo,ar plakat kartu?

Plaku visad kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 11:09)
žiūriu nieks neatsako, tai parašysiu aš, nors ir nesu specė smile.gif bezė bijo grietinėlės, bet dar labiau bezė bijo želatinos..  (spėju į mascarpone ir jogurtą dėsit želė..? ) na, o jei vis dėl to nedėsit jokios želatinos, vis vien patariu aptepti šonus sviestiniu kremuku,tada tikrai tikrai niekad nenubėgs. bent jau aš tepu sviestiniu, kad ir labai plonai, visus tortukus, kurie puošiami bezė.. man ramiau smile.gif
o ar pjausis skoniai ar ne, net nežinau, man tiktų ir suvalgyčiau viską, nes man bezė tinka prie visko smile.gif) bet tikrai žinau, kas nesipjautų, tai plakta grietinėlė, ji juk toks pat pieninis produktas kaip jogurtas ar sūris.. bet ar nebus tada per daug riebu.. ? smile.gif Aš rinkčiausi bezė smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif na tikriausiai reikes uztepti sviestinio kremo nors plonai ir beze ant virsaus, nes grietineles negaliu rinktis, nes darysiu dar marcipaninius papuosimus tai ant grietineles labai patirps marcipanas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 15:23)
Labuka, kepejeles.  4u.gif
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?  doh.gif
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?  blush2.gif
Dekui labai!  4u.gif

pabandyk su beze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 17:23)
Labuka, kepejeles.  4u.gif
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?  doh.gif
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?  blush2.gif
Dekui labai!  4u.gif

bandykit bezė, bet ir su Jūsų kremu turėjo gautis.. gal neteisingai spaudėte. reikia priglausti prie torto, atitraukiant kiek paspausti kremo, tada lengvai truktelti ir gaunasi makaronai... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jeliva @ 2012 03 09, 16:50)
Sveiki. Kepiau torta "Snikers" ir kazkodel biskvitas iskilo tokiais guzais. Ir toks kietas gavosi. Nors pries tai kiepiau ir buvo viskas gerai. Pati nesuprantu ka padariau blogai. Pati tesla atrode labai gerai. Gal galite pasakyti kodel taip nutiko? Ka padariau ne taip?

gal nenusigesino soda.. ir neiškilo
Atsakyti
Arba gal pamirsot soda... kaip man viena kart taip buvo... tada biskvitu buvo galima trinktelt gerai ir suzalot biggrin.gif
Atsakyti
Man Snikerso biskvitas taip pat kietokas gavosi, sodą TIKRAI gerai nugesinau ir supyliau... Galvojau, gal taip ir turi būti smile.gif Nors laistant sirupas labai sunkiai po to gėrėsi, tai ilgokai užtruko kol sutepiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2012 03 09, 22:33)
Man Snikerso biskvitas taip pat kietokas gavosi, sodą TIKRAI gerai nugesinau ir supyliau... Galvojau, gal taip ir turi būti smile.gif Nors laistant sirupas labai sunkiai po to gėrėsi, tai ilgokai užtruko kol sutepiau...  rolleyes.gif

akivaizdu, kad soda neiškėlė biskvito..
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 09, 17:23)
Labuka, kepejeles.  4u.gif
Kokia mase naudijate zolytei isspausti su antgaliu No 233?
Panika mane jau ima. Dariau is sviesto + daug cukraus pudros = gaunasi kaip paprastos zvaigzdutes - gelytes. Gal per skysta? Gal dar ko prideti?  doh.gif
Kokias kitas mases naudojate su tuo antgaliu - gal kitokia man pavyks?  blush2.gif
Dekui labai!  4u.gif

arba beda antgalyje,jei jis pirktas is lt parduotuves,o ne siustas is uk
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 22:23)
akivaizdu, kad soda neiškėlė biskvito..

Galbūt...nors su kitais biskvitais ir šiaip pyragais nėra taip buvę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 10, 00:02)
arba beda antgalyje,jei jis pirktas is lt parduotuves,o ne siustas is uk

Pirkau ebay Wilston. Nu meginsiu sianakt dar daryti... smile.gif
Atsakyti
Tai gal dar galite parasyti koks turi buti tas "Snikers" biskvitas? Minkstas, purus?
Bandysiu kepti dar karta. Labai idomu issiaiskinti kas ne taip g.gif
Atsakyti