Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(dzokada @ 2012 04 03, 23:23)
Sako kad jei niekad nesi kepes torto,pirmaji kepk meduti  biggrin.gif  (cipciuko labai lengvas)
jei tai butu mano pirmas,as puosciau marshmellows saldainiu mase (nepamenu koks ten receptas,bet as darau ja labai paprastai: saldainiai (jei reikia baltos mases tai atrenku baltus ir atskirai pasidarau) bet jei dazysis tai visokius sumetu,tarkim bliudelis ju,tada kokie 3 - 4 saukstai sviesto ir sildom mikruskej,isemi,viska ismaisai kol nebesimato sviesto ir tada vis pili pudros po biski, maisai,tada jau kai nesimaiso,minkai,vis dadedi pudros iki kol gausis normaliai,kaip plastelinas.

Dekoju uz atsakyma 4u.gif Sutapimas- nes vakar kaip tik si tortuka ir issirinkau- tikrai pavyks thumbup.gif O mase tai sita, jauciu pabandyt http://www.supermama...;#entry25733215 tik va, klausimas- ar tiks medaus tortui tokia mase, ta prasme, ar skonis nebus nelabai vykes? rolleyes.gif Velykoms paeksperimentuociau, o sunaus gimtadieniui tada jau rimciau kazko imciausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 04 03, 23:21)

Galvojau apie varskini gaivumeli, bet pabijojau nes esu ne lietuvoje, o cia varskes nevalgo....net neturi.....tai manyciau gali buti per drasu kepti tortuka su varske.... doh.gif  unsure.gif  doh.gif

O kurioj saly nera varskes? blush2.gif O siaip tikriausiai kepciau keksiukus ir graziai ,vaikiskai papuosciau,tai i darzeli butu labai gerai mirksiukas.gif

As uzvakar kaip sykis bandziau pas kaimynu mergaite 6metu airiuke issiklausinet koks tortas jai patinka-tai atsakymas buvo kad biskvitinis,na tiesiog bulka,o pertepimus kelis vardinau ir ne vienas netiko doh.gif nei grietineles,nei jogurtinis,nei su uogu dzemu,zodziu joks doh.gif Mergytes gimtadieniui dariau meduti,tai tik paziurejo,kad yra grietineles ir nevalge visiskai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 04 balandžio 2012 - 11:59
Dzokata, o gaminant is tu saldainiu mase, jei man reikia spalvotos mases- kuriuo etapu imaisyt dazus? Ar galima jau pagaminus mase mazus gabaliukus atskirai pasidazyt? Ir kaip tas mazesnes detalytes siulytumet priklijuot ant torto, kad nenukristu? As apie si tortuka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 04, 10:54)
Dzokata, o gaminant is tu saldainiu mase, jei man reikia spalvotos mases- kuriuo etapu imaisyt dazus? Ar galima jau pagaminus mase mazus gabaliukus atskirai pasidazyt? Ir kaip tas mazesnes detalytes siulytumet priklijuot ant torto, kad nenukristu?  As apie si tortuka

Jau padaryta mase dazau reikiamais kiekiais ir spalvom. O priklijuot su vandenuku,kurio reikia labai mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 04, 13:00)
Jau padaryta mase dazau reikiamais kiekiais ir spalvom. O priklijuot su vandenuku,kurio reikia labai mazai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ilgai skaitinejau g.gif .. Apsprendziau- Velykoms kepsiu Rafaello tongue.gif Gal pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 04 04, 13:07)
Ilgai skaitinejau g.gif .. Apsprendziau- Velykoms kepsiu Rafaello tongue.gif  Gal pavyks g.gif

Pavyks pavyks, lengai gaminamas ir skanus tortukas mirksiukas.gif . Tik paskaitinek komentarus, sulaistymo recepte yra per daug, nebent kazkas yra ji kiek pakeites.
Atsakyti

QUOTE(Raile @ 2012 04 04, 12:07)
Ilgai skaitinejau g.gif .. Apsprendziau- Velykoms kepsiu Rafaello tongue.gif  Gal pavyks g.gif

Tai aisku gi biggrin.gif

DovUke
man isvis mases neskanu,ir netinka nei jokiam tortui,as tiesiog jos nevalgau,palieku isnaras lekstej tongue.gif o sau jei puosiu,ir tai nera vaiku gimtadieniai,tai puosiu dazniausiai 'valgomai' kremais smile.gif ta mase man tik del grozio
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 04 04, 14:58)
Pavyks pavyks, lengai gaminamas ir skanus tortukas  mirksiukas.gif . Tik paskaitinek komentarus, sulaistymo recepte yra per daug, nebent kazkas yra ji kiek pakeites.

Tikrai taip..sulaistymui šitiek tikrai nereikia kiek ten parašyta unsure.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti dėl torto "Varškinis gaivumėlis". Recepte rašo 2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės. O koks čia kiekis turi gautis? Aš taip įsivaizduoju, kad parduoda ir didesniais, ir mažėsniais pakeliais g.gif Ir kokią varškę geriausia naudoti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 04 04, 15:30)
Norėčiau paklausti dėl torto "Varškinis gaivumėlis". Recepte rašo 2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės. O koks čia kiekis turi gautis? Aš taip įsivaizduoju, kad parduoda ir didesniais, ir mažėsniais pakeliais g.gif Ir kokią varškę geriausia naudoti? Ačiū 4u.gif

Plombyrinės varškės kiekis pakelyje yra 180 g., tai du pokeliai bus 360 g.
Varškė tokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 04 balandžio 2012 - 15:03
QUOTE(mazmona @ 2012 04 03, 12:42)
Ačiū. Pasipuošiu tada medutį, o griliažinį išsikepsiu atskirai biggrin.gif O tai prieš pastilažą būtinas sviestinis kremas? ant biskvito negalima dėt?  g.gif

Nezinau, kodel dauguma sako - negalima pastilazo tiesiai ant biskvito deto - gal del islyginimo? Radau receptu, kur ant pyrago (biskvito) uztepa uogienes i deda pastilaza - sitaip ,,surisa''. 4u.gif
Atsakyti