QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 03, 18:58)
Sveikos, mamytes
Bukit geros, patarkit kuri tortuka ir viso sarasiuko pagamint vaiko gimtadieniui ir kokia mase puosimui pasirinkt, norint padaryt kazka panasaus?
Patirties neturiu, bet turiu labai dideli nora ir pasirizima
Sako kad jei niekad nesi kepes torto,pirmaji kepk meduti
(cipciuko labai lengvas)
jei tai butu mano pirmas,as puosciau marshmellows saldainiu mase (nepamenu koks ten receptas,bet as darau ja labai paprastai: saldainiai (jei reikia baltos mases tai atrenku baltus ir atskirai pasidarau) bet jei dazysis tai visokius sumetu,tarkim bliudelis ju,tada kokie 3 - 4 saukstai sviesto ir sildom mikruskej,isemi,viska ismaisai kol nebesimato sviesto ir tada vis pili pudros po biski, maisai,tada jau kai nesimaiso,minkai,vis dadedi pudros iki kol gausis normaliai,kaip plastelinas.
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 03, 20:54)
Saziningai perskaiciau visa tema. Kaip dazna cia - kepsiu pirmaji gyvenime... Snikersa (drasi, ane?). Turiu klausimuka - kol kas planuose ganasas ant virsaus (pasikliauju pradinukes sekme
). Biskvitus kepu ryt, t.y treciadieni, tepu ketvirtadieni. Jei tas ganasas nepavyksta (tokia tikimybe egzistuoja), planas B - bandyti dengti mase (vel pasikliauju pradinukes sekme, niu turi nors kazkas pasisekti
. Taigi jei ganasas nepavyksta, sestadieni isimu torta is formos (Snikersa tepti formoje?), aptepu sviestiniu kremu ir dengiu mase? Ir valgom sekmadieni (JEI bus ka valgyti...). Radau kelis sviestinio kremo variantus - kuris "patikimiausias"? Ir dengti bandyti su ta M mase?
Sviestinis kremas - kamb temp sviestas + cukraus pudra (pats paprasciausias)
As Meian mases tikrai nesirinkciau pirmam kartui