Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 01, 16:30)
nžn kaip kitos, bet man kažkaip visi tortai atitinka - 16cm skersmens forma puse normos, gaunas apie 1kg tortukas, 24cm pilna norma ir gaunas apie 2kg torčiuko, o 30cm forma dviguba norma ir gaunas apie 4kg smile.gif na o jei jūsų forma kažkokiam tarpiniam variante tai maždaug ir numažinkit ar trečdaliu ar kiek  4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 01, 19:05)
oj ne,puse normos as kepu 16cm formoj.20cm formoj trecdali

Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2012 04 01, 13:36)

Kondensuotas pienas, tai čia tas baltas, kur vaikystėje visos valgydavom?  biggrin.gif  blush2.gif
0,5l sulaistymo skysčiui reikia porą citrinų sulčių ir šaukštelis cukraus. Porą ko? Šaukštų?  blush2.gif Tai čia vanduo, citrina ir cukrus? Ir truputį gazdina tas biskvito kepimas, skaičiau, kad daug kam neišėjo, na bet bandysiu. Tik dėl to sulaistymo mane dar prašau patikslinkite.  Ačiū.  wub.gif

Taip, kondensotas bus tas, kur vaikystej smaliziaudavom...
Sulaistymui tiek skyscio tikrai nereikia...laistykit tiek, kad biskvitas butu tiek dregnas kiek jums reikia... tiesiog i vandeni dekite cukraus ir rugsteles pagal skoni ir viskas...
Biskvitus kepkite per du kartus ir bus puiku...
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 04 01, 18:41)
Taip, kondensotas bus tas, kur vaikystej smaliziaudavom...
Sulaistymui tiek skyscio tikrai nereikia...laistykit tiek, kad biskvitas butu tiek dregnas kiek jums reikia... tiesiog i vandeni dekite cukraus ir rugsteles pagal skoni ir viskas...
Biskvitus kepkite per du kartus ir bus puiku...

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Jei sutepciau meduti rytoj,o valgysime sekmadieni ar ne per anksti butu?Grietines galiojimas iki 15d.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 04 02, 08:05)
Jei sutepciau meduti rytoj,o valgysime sekmadieni ar ne per anksti butu?Grietines galiojimas iki 15d.

Man tai jau atrodo per ilgai... g.gif Aš kokį penktadienį tepčiau - tada man pats tas atrodo smile.gif Gal aš ir neteisi, bet produktai vieni su kitais kontaktuodami, vis tiek greičiau genda, tai tikrai per ilgai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 04 02, 09:05)

O kam ji taip anksti tepti? Juk naminis, tai ne parduotuvinis, kad gali pora savaiciu uzkonservuotas stovet smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos,

Netyčia mano mažas pipiras numetė kompą kuriame buvo visi receptai. o gi velykos ant nosies. Gal kas turi biskvito receptą pamenu tik tie (tiksliai neatmenu)
3 kiaušinius išpalkti su 3 v, šaukštais šikto vandens, 100 gr. miltų 100 gr krakmolo nepamenu kepimo miltelių ir cukraus.
Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laperik: 02 balandžio 2012 - 09:55
QUOTE(dzokada @ 2012 04 01, 12:51)
Ateinu su klausimeliu....

Cia ypac tom kurios gyvena ne Lietuvoje...
Visada dariau meduti (cipciuko) su double cream,kartais maisydavau su single trupuciu,nugi ir gavau is vienu baisini komentara kad tortas buvo perteptas ale 'riebalu misiniu'  blink.gif Man asmeniskai niekad nebuvo per riebu,vir daugumai viskas ok,bet dabar man iskilo toks klaustukas,gal kazka kita jus naudojate/mixuojate kad jis biski lengvesnis gal gaunasi?  g.gif  Zinau kad Lt grietinele daug liesesne nei musu cia uk...

Aciu kas atsakys  4u.gif

As ir kepiau Cipciuko Meduti - ne neimanoma valgyti su angliska double grietinele. Wipped cream taip nepasidengia tokiu tvirtu sluoksniu kaip double, bet tikrai geriau (dar imaisykite paprastos grietines). wink.gif
Asmeniskai as Cipciuko Meducio nekepu - gal su lietuviskais produktais skanesnis.
Man labai labai patinka Kirbes Medutis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2012 04 02, 10:51)
Reikia pagalbos,

3 kiaušinius išpalkti su 3 v, šaukštais šikto vandens, 100 gr. miltų 100 gr krakmolo
Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2012 04 02, 10:13)
O kam ji taip anksti tepti? Juk naminis, tai ne parduotuvinis, kad gali pora savaiciu uzkonservuotas stovet smile.gif

Tai kad nuo treciadienio dirbu,o darba baigiu 23 val. ir tik laisva busiu pirma velyku diena.Nesinori pirktinio tortuko sventem,tai galvoju gal pasidaryti antradienio vakara,bet tikriausia nieko nesigaus,reikes pirkti.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 04 02, 09:53)
As ir kepiau Cipciuko Meduti - ne neimanoma valgyti su angliska double grietinele. Wipped cream taip nepasidengia tokiu tvirtu sluoksniu kaip double, bet tikrai geriau (dar imaisykite paprastos grietines). wink.gif
Asmeniskai as Cipciuko Meducio nekepu - gal su lietuviskais produktais skanesnis.
Man labai labai patinka Kirbes Medutis.  wub.gif

As visada krema meduciui ruosiu is;450ml grietineles
600ml.grietines ir cukrus su citr.rugs.pagal skoni.Kitaip ir nesiruosiu gamint ax.gif
P.S.grietinele Wipping visada
Atsakyti
merginos, reikia pagalbos, gal kuri zinot kur Kaune galima butu isigyti tortu dengimo mases? g.gif uzsisakyt ir kad atsiustu tai tikrai nebespesiu doh.gif , o gal kuri galit perparduot? rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 02, 10:17-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 02, 10:17)
merginos, reikia pagalbos, gal kuri zinot kur Kaune galima butu isigyti tortu dengimo mases? g.gif  uzsisakyt ir kad atsiustu tai tikrai nebespesiu doh.gif , o gal kuri galit perparduot? rolleyes.gif

Na jei reikia savaitgaliui,tai dar tikrai spetu ir atsiusti.Tik zinoma,reiktu suskubti ax.gif
Atsakyti