Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 01, 00:44)

Aciu zuikuti 4u.gif
O jei darot i 20cm mazinat per pus?
Atsakyti
Noriu paklausti..ar galima napoleono lakstus issikepti is anksto ir kur juos laikyti?.noreciau issikepti siandien,o sutepti ketvirtadieni...o valgyti sekmadieni.(ar imanomas sitoks variantas).Busiu dekinga jei kas atsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 01 balandžio 2012 - 10:43
QUOTE(niukse @ 2012 04 01, 08:49)
Aciu zuikuti  4u.gif
O jei darot i 20cm mazinat per pus?

Nu jau per pus,tai tikrai nemazinkit,nes bus per mazai smile.gif
Atsakyti

Ateinu su klausimeliu....

Cia ypac tom kurios gyvena ne Lietuvoje...
Visada dariau meduti (cipciuko) su double cream,kartais maisydavau su single trupuciu,nugi ir gavau is vienu baisini komentara kad tortas buvo perteptas ale 'riebalu misiniu' blink.gif Man asmeniskai niekad nebuvo per riebu,vir daugumai viskas ok,bet dabar man iskilo toks klaustukas,gal kazka kita jus naudojate/mixuojate kad jis biski lengvesnis gal gaunasi? g.gif Zinau kad Lt grietinele daug liesesne nei musu cia uk...

Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 01, 13:55)
Nu jau per pus,tai tikrai nemazinkit,nes bus per mazai  smile.gif

O tai tada trecdaliu? Kaip darote jus?
Atsakyti
Sveikutes,
Galvoju pirmą kartą pabanadyti išsikepti tą Rafaelo svajonę, (nors jau esu kepusi, Snikersą, Medutį, Turtingą kavos tortą, juodąjį mišką, kažkokį bananinį su maskarponės sūriu),bet vis tiek man neaiškumų yra ir aš prieš kepant turiu viską išsiaiškinti. 4u.gif Gal kas galėsite padėti.
Kondensuotas pienas, tai čia tas baltas, kur vaikystėje visos valgydavom? biggrin.gif blush2.gif
0,5l sulaistymo skysčiui reikia porą citrinų sulčių ir šaukštelis cukraus. Porą ko? Šaukštų? blush2.gif Tai čia vanduo, citrina ir cukrus? Ir truputį gazdina tas biskvito kepimas, skaičiau, kad daug kam neišėjo, na bet bandysiu. Tik dėl to sulaistymo mane dar prašau patikslinkite. Ačiū. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 01, 14:06)
O tai tada trecdaliu? Kaip darote jus?

nžn kaip kitos, bet man kažkaip visi tortai atitinka - 16cm skersmens forma puse normos, gaunas apie 1kg tortukas, 24cm pilna norma ir gaunas apie 2kg torčiuko, o 30cm forma dviguba norma ir gaunas apie 4kg smile.gif na o jei jūsų forma kažkokiam tarpiniam variante tai maždaug ir numažinkit ar trečdaliu ar kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 01, 12:51)
Ateinu su klausimeliu....

Cia ypac tom kurios gyvena ne Lietuvoje...
Visada dariau meduti (cipciuko) su double cream,kartais maisydavau su single trupuciu,nugi ir gavau is vienu baisini komentara kad tortas buvo perteptas ale 'riebalu misiniu'  blink.gif Man asmeniskai niekad nebuvo per riebu,vir daugumai viskas ok,bet dabar man iskilo toks klaustukas,gal kazka kita jus naudojate/mixuojate kad jis biski lengvesnis gal gaunasi?  g.gif  Zinau kad Lt grietinele daug liesesne nei musu cia uk...

Aciu kas atsakys  4u.gif









Visada daug kepu ir naudoju double cream---nieko ten nera per riebu.
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 04 01, 11:41)
Noriu paklausti..ar galima napoleono lakstus issikepti is anksto ir kur juos laikyti?.noreciau issikepti siandien,o sutepti ketvirtadieni...o valgyti sekmadieni.(ar imanomas sitoks variantas).Busiu dekinga jei kas atsakys  smile.gif


Laisvai smile.gif laikyti kambary, kuo nors pridengus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 01 balandžio 2012 - 15:54


dzokada-gyvenu Dubline,tai naudoju tik wipping cream..esu dariusi ir su double,bet man su wipping geriau gaunasi,gal ir skaniau(jei zinoma neperplaki smile.gif.Tiesiog kiekviena atrandam savo...
rugiagele26-labai dekoju uz atsakyma,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 01 balandžio 2012 - 15:56
QUOTE(niukse @ 2012 04 01, 10:49)
Aciu zuikuti  4u.gif
O jei darot i 20cm mazinat per pus?

oj ne,puse normos as kepu 16cm formoj.20cm formoj trecdali
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 01, 10:51)
Ateinu su klausimeliu....

Cia ypac tom kurios gyvena ne Lietuvoje...
Visada dariau meduti (cipciuko) su double cream,kartais maisydavau su single trupuciu,nugi ir gavau is vienu baisini komentara kad tortas buvo perteptas ale 'riebalu misiniu'  blink.gif Man asmeniskai niekad nebuvo per riebu,vir daugumai viskas ok,bet dabar man iskilo toks klaustukas,gal kazka kita jus naudojate/mixuojate kad jis biski lengvesnis gal gaunasi?  g.gif  Zinau kad Lt grietinele daug liesesne nei musu cia uk...

Aciu kas atsakys  4u.gif

As irgi darau tik su Wipping grietinele,kitokios nebandziau ax.gif
Atsakyti