rafaello, krkaiušinį karamelinį galiu šiandien sutepti, jei valgomi bus tik sekmadienį?
Nu va issikepiau vakar "juodo misko" biskvitus (aciukas patarusioms )sutepiau su bananais ir sokolado, mascarpones kremu kolkas atrodo viskas gavosi liuks ziuresim kaip bus galutinis rezultatas kai susistoves.Patiko man visai sitie biskvitai bet lyg noretusi kad dar biski saldesni butu ir dregnesnis nu kitam kartui gal dar kito paieskosiu.Einu siandien puost idesiu veliau kas gavosi
Simisimi drąsiai tepk
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 30, 12:28)
Simisimi drąsiai tepk
ane? aš kažkaip įpratusi sutepu, tą pačią dieną vakarop puošiu ir kitą dien jau valgo... bet dabar nebespėsiu atrodo per dieną to padaryti...
na, bandysiu, ačiū
sveikos, na va padariau as ta zele is virsau, forma dejau ir i ja piliau, tik va beda zele prie formos tai [rilipo, gal reikejokuom patept pries tai??as su peiliuku atskiriau ir isemiau,lyg nepagadinau nieko. Ir labai prasau atsakykite del grietineles,nejaugi niekas grietinele nepuose torto?nes man dabar puost reikia, JA TIESIOG ISPLAKT SU CUKRIUKU IR VISKAS? AR DAR KAZKO DET REIKIA? ACIU IS ANKSTO
Į šaltą grietinėlę reik dėt cukraus ir rūgštelės
Nieko papildomai nereikia tik cukraus ir rūgščios druskelės ir gerai išplakit
aciu, jau viskas padaryta
Ar ''varskes gaivumelis'' buna tvirtas tortas?Nes noreciau sutepti tai normaliai,formok,kaip dauguma tortu,tik kad po to noresiu forma padaryt ir mase puost,tai ar man neistiks?
Merginos , koki sviestini krema rekomenduotumet kad butu geltona spalva, be dazu ?
Sveikos merginos.vilioja mane snikersa pasidaryt kur temos pradzioje bet ar as neradau ar ten neparasyta kokio skersmens formai ten proporcijos? kas dariusios gal galit pasakyt?Aciu.
QUOTE(niukse @ 2012 03 31, 21:44)
Sveikos merginos.vilioja mane snikersa pasidaryt kur temos pradzioje bet ar as neradau ar ten neparasyta kokio skersmens formai ten proporcijos? kas dariusios gal galit pasakyt?Aciu.
kepu 24cm