QUOTE(cika69 @ 2012 03 08, 23:52)
Sveikos
as pas jus su tokiu klausimuku. kaip manot jai gaivu tortuka aptepciau beze ar nesipjautu labai skoniai? na pvz koki torciuka su maskarpone ar jogurtini aptepciau beze butu gerai? ir jai susilietu beze su maskarpone ar jogurtu nepradetu tirpti? zinau, kad tikrai beze negali liestis su grietinele, o kaip su jogurtu arba maskarpone? eisiu sestadieni i gimtadieni darysiu torciuka...tai jubilijatas megejas gaivesniu torciuku, o as nelabai megstu naudoti tas dengimo mases ant tortu tik beze, o ji labai saldi tai va daba galvoju ar nesipjasu labai tie skoniai ir ar bus skanu
gal kas bandet taip daryti?
oi nepykit, kad issipleciau
žiūriu nieks neatsako, tai parašysiu aš, nors ir nesu specė
bezė bijo grietinėlės, bet dar labiau bezė bijo želatinos.. (spėju į mascarpone ir jogurtą dėsit želė..? ) na, o jei vis dėl to nedėsit jokios želatinos, vis vien patariu aptepti šonus sviestiniu kremuku,tada tikrai tikrai niekad nenubėgs. bent jau aš tepu sviestiniu, kad ir labai plonai, visus tortukus, kurie puošiami bezė.. man ramiau
o ar pjausis skoniai ar ne, net nežinau, man tiktų ir suvalgyčiau viską, nes man bezė tinka prie visko
) bet tikrai žinau, kas nesipjautų, tai plakta grietinėlė, ji juk toks pat pieninis produktas kaip jogurtas ar sūris.. bet ar nebus tada per daug riebu.. ?
Aš rinkčiausi bezė