Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 08, 12:37)
merginos, kovojančios ir nesusidraugaujančios su Rafaello biskvitu... per du metus nepavyko iškepti nesubliuškusio ir bac - kovo aštuntosios proga pavyko smile.gif ir ne orkaitė kalta, ir ne skarda.. Šį kart neįprastai ilgai plakiau kiaušinius su cukrumi, na ilgai tikrai, kol masė kone tiršta patapo, jos pasidarė laaabai daug. daugiau nei 5 minutes tikrai plakiau... ir iškepė gražutėlis, lygutėlis... ir nesubliuško  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na jeigu atidžiai skaitėte receptą Rafaelo torto,tai ten ir parašyta,kad kiaušinius plakti su cukrumi apie 5 min 4u.gif Visad tiek plaku ir visad iškepa gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 03 08, 21:09)
Na jeigu atidžiai skaitėte receptą Rafaelo torto,tai ten ir parašyta,kad kiaušinius plakti su cukrumi apie 5 min 4u.gif Visad tiek plaku ir visad iškepa gerai thumbup.gif

nea, visad plakdavau 5 min, neužtekdavo.. dabar plakiau ilgiau.... tikrai ilgiau ir pagaliau smile.gif matyt mikseris nėra toks galingas, koks turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2012 03 08, 14:32)
Sakykit,kepejeles,o kodel Rafaelo biskvita pradzioj reikia visa pakepti apie 10min,o po to dalinti i4 dalis ir kepti atskirai? O jei is karto dalinti i 4 dalis ir kepti arba visa is karto iskepti,o po to padalinti? Ar as cia kazka neteisingai supratau. g.gif


KAIP JUS TAI YSIVAIZDUOJAT?pakepti truputy ir po to padalinti y keturias dalis..... g.gif neteisingai supratot....arba kepat is karto visa arba tesla padalinat y keturias dalis ir issikepat atskirus biskvitus....
Atsakyti
Sveikos smile.gif as pas jus su tokiu klausimuku. kaip manot jai gaivu tortuka aptepciau beze ar nesipjautu labai skoniai? na pvz koki torciuka su maskarpone ar jogurtini aptepciau beze butu gerai? ir jai susilietu beze su maskarpone ar jogurtu nepradetu tirpti? zinau, kad tikrai beze negali liestis su grietinele, o kaip su jogurtu arba maskarpone? eisiu sestadieni i gimtadieni darysiu torciuka...tai jubilijatas megejas gaivesniu torciuku, o as nelabai megstu naudoti tas dengimo mases ant tortu tik beze, o ji labai saldi tai va daba galvoju ar nesipjasu labai tie skoniai ir ar bus skanu g.gif gal kas bandet taip daryti? g.gif oi nepykit, kad issipleciau blush2.gif
Atsakyti
Aciu,simisimi,kirbe.Kazkaip neaisku man buvo is to parasymo recepte.Kekiau visus atskirai,atrodo,gavosi. Seimyna gyre,sake nerealiai skanu! Aciu uz recepta ir pamokymus,kaip kepti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2012 03 08, 23:52)
Sveikos smile.gif as pas jus su tokiu klausimuku. kaip manot jai gaivu tortuka aptepciau beze ar nesipjautu labai skoniai? na pvz koki torciuka su maskarpone ar jogurtini aptepciau beze butu gerai? ir jai susilietu beze su maskarpone ar jogurtu nepradetu tirpti? zinau, kad tikrai beze negali liestis su grietinele, o kaip su jogurtu arba maskarpone? eisiu sestadieni i gimtadieni darysiu torciuka...tai jubilijatas megejas gaivesniu torciuku, o as nelabai megstu naudoti tas dengimo mases ant tortu tik beze, o ji labai saldi tai va daba galvoju ar nesipjasu labai tie skoniai ir ar bus skanu  g.gif  gal kas bandet taip daryti?  g.gif  oi nepykit, kad issipleciau  blush2.gif


žiūriu nieks neatsako, tai parašysiu aš, nors ir nesu specė smile.gif bezė bijo grietinėlės, bet dar labiau bezė bijo želatinos.. (spėju į mascarpone ir jogurtą dėsit želė..? ) na, o jei vis dėl to nedėsit jokios želatinos, vis vien patariu aptepti šonus sviestiniu kremuku,tada tikrai tikrai niekad nenubėgs. bent jau aš tepu sviestiniu, kad ir labai plonai, visus tortukus, kurie puošiami bezė.. man ramiau smile.gif
o ar pjausis skoniai ar ne, net nežinau, man tiktų ir suvalgyčiau viską, nes man bezė tinka prie visko smile.gif) bet tikrai žinau, kas nesipjautų, tai plakta grietinėlė, ji juk toks pat pieninis produktas kaip jogurtas ar sūris.. bet ar nebus tada per daug riebu.. ? smile.gif Aš rinkčiausi bezė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 03 08, 22:09)
Na jeigu atidžiai skaitėte receptą Rafaelo torto,tai ten ir parašyta,kad kiaušinius plakti su cukrumi apie 5 min 4u.gif Visad tiek plaku ir visad iškepa gerai thumbup.gif

O kiaušinių trynius atskiriat nuo baltymo,ar plakat kartu?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 09, 13:11)
O kiaušinių trynius atskiriat nuo baltymo,ar plakat kartu?


plakiau viską kartu, bet ilgai.. ilgiau nei 5 min ir gavosi po daug bandymų (čia aš taip darau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 08, 13:57)
drinks_cheers.gif  man irgi taip pat, kai paskutini karta labai ilgai plakiau, tai super iskepe thumbup.gif

As plakiau ilgiau nei 5 min. ir vis tiek sukrito verysad.gif Man kažkaip labiau padeda, kai įdedu šaukštu ar dviem daugiau miltu, kad tešla gautūsi tirštesnė, vat tada nesukrenta g.gif Mistika, su tuo rafaelo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 03 09, 14:18)
As plakiau ilgiau nei 5 min. ir vis tiek sukrito verysad.gif Man kažkaip labiau padeda, kai įdedu šaukštu ar dviem daugiau miltu, kad tešla gautūsi tirštesnė, vat tada nesukrenta g.gif Mistika, su tuo rafaelo... biggrin.gif

plakit 10 minučių, kol masė gausis tikrai tiršta.. tiesa, aš miltus visad įmaišau rankomis, vos vos, taip atsargiai, nemakaluojant, taip patarė viena konditerė, dirbanti garsiam klaipėdos restorane..
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 13:20)
plakit 10 minučių, kol masė gausis tikrai tiršta.. tiesa, aš miltus visad įmaišau rankomis, vos vos, taip atsargiai, nemakaluojant, taip patarė viena konditerė, dirbanti garsiam klaipėdos restorane..

Taip ir reiktu daryti, nes ir video ziurejau, taip dare , ir skaiciau kai kur apie tai ax.gif tai taip ir darau dabar mirksiukas.gif nors anksciau apie tai nezinojau ir plakiau mikseriu doh.gif
Atsakyti
As beveik visiems biskvitams kiausinius plaku atskirus baltymus nuo triniu, ir niekada nesukrenta 4u.gif
Atsakyti