Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 28, 11:26)
Buvau padariusi torta - kiausini, apie 2 sprindziu aukscio. Su plonu sokoladiniu pertepimu, su plonu karameliniu pertepimu, su sviesto + kondencuoto pieno pertepimu, su "sokoladiniu" biskvitu (nuimi pora saukstu miltu ir pakeiti juos pora saukstu kakavos), kukuruzinius medumi apteptus rutuliukus apipyliau tinginio kremu = dar vienas skanus biskvitas. biggrin.gif Tevai megino skanaudami issifruoti, o vaikai tik vailgyti skubejo!  thumbup.gif

O norint tingini apdeng pastilazu,tai ar ji reikia aptept sviestiniu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 28, 14:04)
O norint tingini apdeng pastilazu,tai ar ji reikia aptept sviestiniu? blush2.gif

Arba gali apliet šokoladu...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2012 03 28, 18:09)
Arba gali apliet šokoladu...

bet jei man butent pastilazu reiktu apdengt,tai manau netiks,nes persisvies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 28, 20:19)
bet jei man butent pastilazu reiktu apdengt,tai manau netiks,nes persisvies rolleyes.gif

as aptepciau plonai sviestiniu kremuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 03 28, 21:02)
as aptepciau plonai sviestiniu kremuku 4u.gif

Aciu,manau taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos SOS! 4u.gif Darau sokoladini mascarpones torta su bananais (kazkurios is pirmu temu sarase) siandien butinai reik sutepti.Issikepiau biskvita is to recepto nu bet kietas gavos kaip bulka o norisi kokio minkstucio dregno sokoladinio biskvito. Labai prasau merginos patarkit koki isbandyta sokoladinio biskvito varianta kad butu dregnas minkstas.Eisiu ant greicio kept is naujo.O gal juodo misko receptas butent toks? As nedarius uztai klausiu. 4u.gif Prasau patarkit kas galit kuo greiciau.Labi didelis dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 29, 11:19)
Merginos SOS!  4u.gif Darau sokoladini mascarpones torta su bananais (kazkurios is pirmu temu sarase) siandien  butinai reik sutepti.Issikepiau biskvita is to recepto nu bet kietas gavos kaip bulka o norisi kokio minkstucio dregno sokoladinio biskvito. Labai prasau merginos patarkit koki isbandyta sokoladinio biskvito varianta kad butu dregnas minkstas.Eisiu ant greicio kept is naujo.O gal juodo misko receptas butent toks? As nedarius uztai klausiu. 4u.gif Prasau patarkit kas galit kuo greiciau.Labi didelis dekui! 4u.gif


Nesu didelė kepėja,bet gal tiktų Rafaelo biskvitas jis juk nėra sausas ir dalį miltų pakeiskit kakava.
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau paklausti, o turtingam kavos tortui nurodyti recepte produktai biskvitui - tai cia abiems tiems biskvito gabalams smile.gif, kuriuos po to reikia i dvi dalis dalinti, ar produktu reikia dvigubai?
Uzsimaisiau tesla, padalinai pusiau, kai biskvitas iskepe - tai ner kaip ji ten dalint, labai jau plonas - 26 cm skersmens skardoj kepiau. Tai ir galvoju, ar neiskilo ir neisejo, ar dar viena karta tesla sumaisyt ir iskepus visa tesla dalint i dvi dalis.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 29, 09:19)
Merginos SOS!  4u.gif Darau sokoladini mascarpones torta su bananais (kazkurios is pirmu temu sarase) siandien  butinai reik sutepti.Issikepiau biskvita is to recepto nu bet kietas gavos kaip bulka o norisi kokio minkstucio dregno sokoladinio biskvito. Labai prasau merginos patarkit koki isbandyta sokoladinio biskvito varianta kad butu dregnas minkstas.Eisiu ant greicio kept is naujo.O gal juodo misko receptas butent toks? As nedarius uztai klausiu. 4u.gif Prasau patarkit kas galit kuo greiciau.Labi didelis dekui! 4u.gif

Su ''juodo misko'' biskvitu tikrai neprasausit mirksiukas.gif man jis labai patiko
Atsakyti
Sveikutes,

pirmakart pas jus rasau, nors vis paskaitau paskaitau ax.gif Mano dukrytes 3-iasis gimtadienis arteja. Noriu kept sokoladini torta. Recepta turiu. Patiko, nes gan dregnas gaunas. Taciau nenoriu sokoladinio pertepimo. Per daug man to sokolado tadu. Gal kokiu minciu lengvo pertepimo turite? TAip pat noriu apdengti pastilazu. Pirmakart darysiu. Maciau Cipciuko recepta, tai bandysiu. Beje, ar galiu deti naturalu medu?

Dar viena problemike. Mano vaikas nori matyt Mike Pukuotuka ant torto. Jau paruosto pirkti neradau (gyvenu Helsinkyje), tai teks paciai lipdyt. Tik labai brangus maistiniai dazai cia. Vienas indelis gal 4Eur doh.gif O reik geltonos ir raudonos, ir, manau, kad apdengimui zalsvos. Gal koks puslapiukas yra, kur galima situ dalykeliu isigyti pigiau? Ar koks kitas spalvos pakeitimo budas?

Pries pastilaza reik torta islygint sviestiniu kremu. Koki jus naudojat ir, ar apipavidalintas sviest. kr. tortas dedamas i saldytuva, kad apstingtu? (turbut kvailai skamba... ax.gif )

Pirmakart darau toki torto varianta, tai daug klausimu:) Tikiuos, neisgasdinau smile.gif PAs jus tiek daug patirties, tai galbut kam i galva saus geru patarimu pirmaklasei smile.gif
Atsakyti
Jeigu biskvitas yra „tikrai šokoladinis”, jis niekada nebūna purus, tai pakankamai standus biskvitas, bet jis tiesiog tirpsta burnoje. Juk valgote tikrą šokoladą, jis kietas, bet tirpsta burnoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SmikiSmaki @ 2012 03 29, 12:53)
Sveikutes,

pirmakart pas jus rasau, nors vis paskaitau paskaitau  ax.gif  Mano dukrytes 3-iasis gimtadienis arteja. Noriu kept sokoladini torta. Recepta turiu. Patiko, nes gan dregnas gaunas. Taciau nenoriu sokoladinio pertepimo. Per daug man to sokolado tadu. Gal kokiu minciu lengvo pertepimo turite? TAip pat noriu apdengti pastilazu. Pirmakart darysiu. Maciau Cipciuko recepta, tai bandysiu. Beje, ar galiu deti naturalu medu?

Dar viena problemike. Mano vaikas nori matyt Mike Pukuotuka ant torto. Jau paruosto pirkti neradau (gyvenu Helsinkyje), tai teks paciai lipdyt. Tik labai brangus maistiniai dazai cia. Vienas indelis gal 4Eur  doh.gif O reik geltonos ir raudonos, ir, manau, kad apdengimui zalsvos. Gal koks puslapiukas yra, kur galima situ dalykeliu isigyti pigiau? Ar koks kitas spalvos pakeitimo budas?

Pries pastilaza reik torta islygint sviestiniu kremu. Koki jus naudojat ir, ar apipavidalintas sviest. kr. tortas dedamas i saldytuva, kad apstingtu? (turbut kvailai skamba...  ax.gif )

Pirmakart darau toki torto varianta, tai daug klausimu:) Tikiuos, neisgasdinau smile.gif PAs jus tiek daug patirties, tai galbut kam i galva saus geru patarimu pirmaklasei smile.gif

nežianu apie kokį tortą kalbate... tiesiog tada pasiimkite kitą receptą ir tiek... kur be šokolado ar pan..
prieš dengiant pastilažu naudoju Šarlot kremą sviestinį, yra viršutinėje temoje be komentarų. aš išlyginu, dedu šaldytuvan, prieš dengiant ištraukiu ir dar palyginu su karštu peiliu. ir lygesnis būna ir pasidaro sviestinis kremas toks lipnesnis, geriau limpa pastilažas.
o dėl dažų..
esu bandžiusi kur brinkinama želatina, dėti tokių kaip YUpi milteliai ar pan gėrimas būna, kur milteliai, užpili vandens ir geri. tai tuos miltelius ištirpinau ir brinkinau želatiną tame vandenyje.. gavosi spalvota smile.gif bet du kartus ir tedariau taip smile.gif
Atsakyti