QUOTE(SmikiSmaki @ 2012 03 29, 12:53)
Sveikutes,
pirmakart pas jus rasau, nors vis paskaitau paskaitau
Mano dukrytes 3-iasis gimtadienis arteja. Noriu kept sokoladini torta. Recepta turiu. Patiko, nes gan dregnas gaunas. Taciau nenoriu sokoladinio pertepimo. Per daug man to sokolado tadu. Gal kokiu minciu lengvo pertepimo turite? TAip pat noriu apdengti pastilazu. Pirmakart darysiu. Maciau Cipciuko recepta, tai bandysiu. Beje, ar galiu deti naturalu medu?
Dar viena problemike. Mano vaikas nori matyt Mike Pukuotuka ant torto. Jau paruosto pirkti neradau (gyvenu Helsinkyje), tai teks paciai lipdyt. Tik labai brangus maistiniai dazai cia. Vienas indelis gal 4Eur
O reik geltonos ir raudonos, ir, manau, kad apdengimui zalsvos. Gal koks puslapiukas yra, kur galima situ dalykeliu isigyti pigiau? Ar koks kitas spalvos pakeitimo budas?
Pries pastilaza reik torta islygint sviestiniu kremu. Koki jus naudojat ir, ar apipavidalintas sviest. kr. tortas dedamas i saldytuva, kad apstingtu? (turbut kvailai skamba...
)
Pirmakart darau toki torto varianta, tai daug klausimu:) Tikiuos, neisgasdinau
PAs jus tiek daug patirties, tai galbut kam i galva saus geru patarimu pirmaklasei
nežianu apie kokį tortą kalbate... tiesiog tada pasiimkite kitą receptą ir tiek... kur be šokolado ar pan..
prieš dengiant pastilažu naudoju Šarlot kremą sviestinį, yra viršutinėje temoje be komentarų. aš išlyginu, dedu šaldytuvan, prieš dengiant ištraukiu ir dar palyginu su karštu peiliu. ir lygesnis būna ir pasidaro sviestinis kremas toks lipnesnis, geriau limpa pastilažas.
o dėl dažų..
esu bandžiusi kur brinkinama želatina, dėti tokių kaip YUpi milteliai ar pan gėrimas būna, kur milteliai, užpili vandens ir geri. tai tuos miltelius ištirpinau ir brinkinau želatiną tame vandenyje.. gavosi spalvota
bet du kartus ir tedariau taip