QUOTE(airius @ 2012 03 25, 10:37)
As tai maliau mesmale kokius 3 kartus, nes ir pabijojau del kietumo, tad gavos gerai tiek sumalus.. Noriu paklaust
o kaip jums tas rudo biskvito receptukas, ar gerai gavos, man tai jis toks kietokas truputi, zinoma torta sutepus viskas gerai, bet pirmas ispudis tai nekoks.
Dar atsakau i praleista klausimuka.
Man abu biskvitai iskepe iskart labai grazus ir minkstuciai. Tikrai saugojau nuo perkepimo - tada jie kietesni gaunasi.
Kiek suprantu, Griliazinis tortas buna dregnesnis (sulaistytas) ir sausesnis. Sitas - sausesnis variantas, nes pertepimas tik truputi isigeria i biskvitus (bent jau man toks gavosi).
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2012 03 26, 14:45)
Aciu dar syki visoms uz patarimus
Pasirodau koki sedevra nulipdziau ir buvau patenkinta, nes is to, ka esu darius cia jau buvo man rezultatas
P.S.Labai neiskritikuokit, gaminau tikrai velai, kai visi saldziai miegojo, tikrai ir pati dar randu kur kibt, bet kaip pirmas blynas manau visai nieko
Manau tikrai liuks kaip pirmas blynas! Lelyte tikrai dailiai papuosta, o sijonuko sonus kitakart jau geriau iseis papuosti.
Manda as komentuoti, kai konkreciai Barbes torto dar nedariusi...
Papildyta:
QUOTE(MergickaN @ 2012 03 27, 13:35)
as i griliaza dedu sodos kaip viena mamyte cia sm patare
tada nebuna kietas
Sodos?
Gal galite parasyti kokiais kiekiais?
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 27, 09:38)
aš nelabai suprantu, kokią techniką žadate laužyti.. man tas griliažas puikiai sutrupa, tarkim du popieriaus lapai kepimo, tarp jų padedi griliažą ir pakočioji.. viskas.. nei malti, nei blenderiuoti.. viskas greitai ir t.t. ir torte jis nebūna kietas.. kažką ne taip darote...
dar kai padarau tortą, yra pareiškiančių, kad griliažas galėtų būti dar didesniais gabaliukais.. taip kad apie dantų išsilaužymą net nekalbu..
Irgi visai nieko ideja!
Ar kocelas neapsigadina - neissimusa duobutes? Visgi griliazas buna tikrai kietas.
Papildyta:
Turiu klausimeli...................... Nerandu nieko lietuviskai apie DIDZIULI torta/ pyraga /KEKSIUKA, ar kaip kitaip issivercia.
Jo forma tokia:
Tas mazesnis = kaip 25 keksiuku dydzio, o tas didziulis = kaip 50 keksiuku. Formos jau laukiu atvaziuojant.
GAL UZMATETE KAS KEPE TOKIOJE FORMOJE ARBA TOKIOS FORMOS TORTA/PYRAGA/KEKSA?