Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 27, 08:30)
Manau is pastiliazo. bent jau as taip darau, ispjauni, sudziovini ir ant torto 4u.gif

O sakykit jas tik lengvai apacia priklijuojat vandeniu,ar siek tiek ismeigt i torta reikia?Nes aplink tikriausiai nebus geliu,tik raides ax.gif
Atsakyti
Ant vielutės ar pagaliuko reik skaičius daryt, jei nori smeigt į tortą. Bent jau aš taip darau.
Atsakyti
Manau jei be nieko skaičius įsmeigsit į tortą jie sudrėks ir gali nulužti
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 26, 21:04)
Dekui uz komplimentus smile.gif
Cia Cipciuko receptukas Griliazinio tortuko. Issikeliau i kompa, tai nebezinau kur cia rasti.
Dekui uz patarimuka - meginsiu savo technikos nesulauzyti.  4u.gif

as i griliaza dedu sodos kaip viena mamyte cia sm patare 4u.gif tada nebuna kietas ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 27, 01:01)
Sakykit,prasau,o is ko tokius skaicius padaro? Nejau,cia tas pats pastilazas? ax.gif

nezinau is ko butent cia,bet yra kas daro dar ir is tiesiog meducio lakstelio
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 03 25, 10:37)
As tai maliau mesmale kokius 3 kartus, nes ir pabijojau del kietumo, tad gavos gerai tiek sumalus.. Noriu paklaust o kaip jums tas rudo biskvito receptukas, ar gerai gavos, man tai jis toks kietokas truputi, zinoma torta sutepus viskas gerai, bet pirmas ispudis tai nekoks. 4u.gif

Dar atsakau i praleista klausimuka. 4u.gif Man abu biskvitai iskepe iskart labai grazus ir minkstuciai. Tikrai saugojau nuo perkepimo - tada jie kietesni gaunasi. wink.gif
Kiek suprantu, Griliazinis tortas buna dregnesnis (sulaistytas) ir sausesnis. Sitas - sausesnis variantas, nes pertepimas tik truputi isigeria i biskvitus (bent jau man toks gavosi). 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2012 03 26, 14:45)
Aciu dar syki visoms uz patarimus smile.gif

Pasirodau koki sedevra nulipdziau ir buvau patenkinta, nes is to, ka esu darius cia jau buvo man rezultatas ax.gif

P.S.Labai neiskritikuokit, gaminau tikrai velai, kai visi saldziai miegojo, tikrai ir pati dar randu kur kibt, bet kaip pirmas blynas manau visai nieko smile.gif

Manau tikrai liuks kaip pirmas blynas! Lelyte tikrai dailiai papuosta, o sijonuko sonus kitakart jau geriau iseis papuosti. wink.gif Manda as komentuoti, kai konkreciai Barbes torto dar nedariusi... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MergickaN @ 2012 03 27, 13:35)
as i griliaza dedu sodos kaip viena mamyte cia sm patare 4u.gif tada nebuna kietas ax.gif

Sodos? g.gif Gal galite parasyti kokiais kiekiais? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 27, 09:38)
aš nelabai suprantu, kokią techniką žadate laužyti.. man tas griliažas puikiai sutrupa, tarkim du popieriaus lapai kepimo, tarp jų padedi griliažą ir pakočioji.. viskas.. nei malti, nei blenderiuoti.. viskas greitai ir t.t. ir torte jis nebūna kietas.. kažką ne taip darote...
dar kai padarau tortą, yra pareiškiančių, kad griliažas galėtų būti dar didesniais gabaliukais.. taip kad apie dantų išsilaužymą net nekalbu..

Irgi visai nieko ideja! thumbup.gif
Ar kocelas neapsigadina - neissimusa duobutes? Visgi griliazas buna tikrai kietas. 4u.gif
Papildyta:
Turiu klausimeli...................... Nerandu nieko lietuviskai apie DIDZIULI torta/ pyraga /KEKSIUKA, ar kaip kitaip issivercia. blush2.gif Jo forma tokia:
user posted image
Tas mazesnis = kaip 25 keksiuku dydzio, o tas didziulis = kaip 50 keksiuku. Formos jau laukiu atvaziuojant. wub.gif GAL UZMATETE KAS KEPE TOKIOJE FORMOJE ARBA TOKIOS FORMOS TORTA/PYRAGA/KEKSA? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 27 kovo 2012 - 14:43
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 27, 13:16)
nezinau is ko butent cia,bet yra kas daro dar ir is tiesiog meducio lakstelio

Gal dar patikimiau butu is meducio bigsmile.gif o kaip tada ji reiktu nudazyt?nes reiktu auksines spalvos,rimtai sventei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 27, 16:14)
Gal dar patikimiau butu is meducio  bigsmile.gif o kaip tada ji reiktu nudazyt?nes reiktu auksines spalvos,rimtai sventei  blush2.gif

gal geltonu aisingu apraizgyti(arba visa nutepti) ir bandyti nupurksti ausiniu deziku g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 27, 14:57)
gal geltonu aisingu apraizgyti(arba visa nutepti) ir bandyti nupurksti ausiniu deziku  g.gif

4u.gif Teks pirkt dezika vadinasi,nes dvejojau tarp dazu ir deziko biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,turiu klausimeli,gal kas gales man patarti.
Kepsiu tortus:Rafaelo ir Varskini gaivumeli. Man ju reikes penktadieniui. Siandien issikepsiu biskvitus ,planuoju rytoi juos sutepti, o ketvirtadieni aptepti sviestiniu kremu ir dengti pastiliazu ir puosti. Ar gerai ar geriau tada viska daryti ketvirtadieni ?
Atsakyti
Viską labai gerai susiplanavai
Atsakyti