Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(kirbe @ 2012 03 24, 20:31)
o tai kokiais gabalais jus ta grilijaža dėjot y torta?
aš tai sustengusy grilijaža sudaužau gabaliukais ir sumalu per mesmalę......labai puikus grilijažo trupinukai gaunasi ir nereik dantų laužyt.....

As tai su blenderiu malu kur vaikui koses darau tongue.gif Labai gerai gaunasi smulkuciai tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
Va koks ,,Griliazinis tortas" pagal Cipciuka:
user posted image
Mano medinis plaktukas mesai ismusti jau patobulintas i blogaja puse... unsure.gif
O su kokiu malate?
1. user posted image
2. user posted image
Bijau dar koki namu iranki "pasitobulinti". unsure.gif
Gal galetu kas pamokyti kaip mazesnes foto cia ikelti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 24 kovo 2012 - 23:38
Normali ta nuotrauka,puslapio neiskraipo,bukit gerute nuorodele Griliazinio torto imeskit blush2.gif
Atsakyti
Labai skaniai ir gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 25, 00:33)
Va koks ,,Griliazinis tortas" pagal Cipciuka:

As tai maliau mesmale kokius 3 kartus, nes ir pabijojau del kietumo, tad gavos gerai tiek sumalus.. Noriu paklaust o kaip jums tas rudo biskvito receptukas, ar gerai gavos, man tai jis toks kietokas truputi, zinoma torta sutepus viskas gerai, bet pirmas ispudis tai nekoks. 4u.gif
Atsakyti
[quote=p Raganyte,2012 03 25, 02:33]

O su kokiu malate?

As su va tokiu malu kur tas puodas prie jo yra i ji dedu, jis skirtas net ledui smulkint tai ir griliaza puikiai mala mirksiukas.gif
user posted image
Nebijokit tikrai, nesuluzo dar man smile.gif
Atsakyti
Aciu dar syki visoms uz patarimus smile.gif

Pasirodau koki sedevra nulipdziau ir buvau patenkinta, nes is to, ka esu darius cia jau buvo man rezultatas ax.gif
user posted image

P.S.Labai neiskritikuokit, gaminau tikrai velai, kai visi saldziai miegojo, tikrai ir pati dar randu kur kibt, bet kaip pirmas blynas manau visai nieko smile.gif
Atsakyti
Dekui uz komplimentus smile.gif
Cia Cipciuko receptukas Griliazinio tortuko. Issikeliau i kompa, tai nebezinau kur cia rasti.
Dekui uz patarimuka - meginsiu savo technikos nesulauzyti. 4u.gif
Atsakyti
Anila labai liuks barbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit,prasau,o is ko tokius skaicius padaro? Nejau,cia tas pats pastilazas? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 26, 21:04)
Dekui uz komplimentus smile.gif
Cia Cipciuko receptukas Griliazinio tortuko. Issikeliau i kompa, tai nebezinau kur cia rasti.
Dekui uz patarimuka - meginsiu savo technikos nesulauzyti.  4u.gif

aš nelabai suprantu, kokią techniką žadate laužyti.. man tas griliažas puikiai sutrupa, tarkim du popieriaus lapai kepimo, tarp jų padedi griliažą ir pakočioji.. viskas.. nei malti, nei blenderiuoti.. viskas greitai ir t.t. ir torte jis nebūna kietas.. kažką ne taip darote...
dar kai padarau tortą, yra pareiškiančių, kad griliažas galėtų būti dar didesniais gabaliukais.. taip kad apie dantų išsilaužymą net nekalbu..
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 27, 00:01)
Sakykit,prasau,o is ko tokius skaicius padaro? Nejau,cia tas pats pastilazas? ax.gif
user posted image

Manau is pastiliazo. bent jau as taip darau, ispjauni, sudziovini ir ant torto 4u.gif
Atsakyti