oi merginos padekit greiciau kas galit. darau torta varskes gaivumelis ir ten parasyta kad reikia deti 2 pakelius desertines varskes o kiek gramu cia bus tie 2 pakeliai?? nes as ne lt tai pas mane ne pakeliais varske...
QUOTE(cika69 @ 2012 03 23, 20:39)
oi merginos padekit greiciau kas galit. darau torta varskes gaivumelis ir ten parasyta kad reikia deti 2 pakelius desertines varskes o kiek gramu cia bus tie 2 pakeliai?? nes as ne lt tai pas mane ne pakeliais varske...
Jetau,šiandien dariau,tai žinokit net į šiukšlinę nuėjau pažiūrėt Ogi pokelis 180gr
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 23, 19:55)
Jetau,šiandien dariau,tai žinokit net į šiukšlinę nuėjau pažiūrėt Ogi pokelis 180gr
oi didelis dekui tau uz toki greita atsakyma
QUOTE(Chantel @ 2012 03 22, 21:37)
Sveikos. esu zalia torto puosime, nu jau tokiam ,kad zmonem butu negeda parodyti ir gavau kitam penktadieniui uzsakymus iskepti 2 tortus ...Noriu tortus dengti pastiliazu, nusipirkau drugeliu formeliu su rastais ir gelyciu formu. Sakykit, juos daryti galesiu is tos pacios mases ar reiks darytis atskira pastiliazo mase lipdymui ? labai aciu uz atsakymus.
Labukas,aš kepsiu pirmą tortą savo gyvenime.Puošiu aišku irgi...noriu paklausti iš kur pirkote drugelių formeles.Ieškojau internete kažkaip neužkliuvo niekur ačiū už atsakymą.
QUOTE(noir1 @ 2012 03 23, 21:39)
Labukas,aš kepsiu pirmą tortą savo gyvenime.Puošiu aišku irgi...noriu paklausti iš kur pirkote drugelių formeles.Ieškojau internete kažkaip neužkliuvo niekur ačiū už atsakymą.
http://www.sal2.pusl...sspaudziami.htm
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=59
Ačiū labai labai
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 23, 19:21)
Jei as pati viska gerai suprantu toje nuorodoje, kur nurodziau, tai jusu atveju, is 18 cm i 24 cm, reikia norma didinti 60%.
Dekui visoms atsakiusioms!
Kepiau Griliazini tortuka pagal Cipciuka. Skonis - i salduma, bet tikrai labai skanus - net drauges vaikas valge, kuris siaip tortu nevalgo.
Ka daryciau kitaip? Griliazinio dekoravimui cukraus ir riesutuku (zemes riesutai) gaminimo procesi receptuko kitokio reiketu, nes dantis tikrai galima issilauzyti bekramtant. O gal susmulkinti riesutukus ir jau atvesusia makalyne su mikseriu - smulkesni gabaliukai dantu gal nelauzys. Gal kas galetu patarti?
Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2012 03 23, 22:39)
www.ebay.com www.ebay.co.uk - pilna visko ir visokiu.
Ar kepant torta "Snikersas" i grietineles krema nereikia deti zelatino? Ar neisplaukia sitas kremas be zelatino?
QUOTE(noir1 @ 2012 03 23, 22:39)
aha ,gerus puslapiukus idejo,bet as pirkau parduotuveje scilis. Bet labai jau brangu. Nebent laikui einant viska imanoma susipirkti. Reik suktis su tuo ka turiu ir turimais irankiais. Planuoju dar parsisiusti i ebay. Arba laikui einant ir lt susipirksiu.
Merginos is pastiliazo papuosimus pries kiek laiko galima pasidaryti ?
QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 24, 10:19)
Ar kepant torta "Snikersas" i grietineles krema nereikia deti zelatino? Ar neisplaukia sitas kremas be zelatino?
oi ne, jokiu būdu nieko nedėkite. nieks neišplaukia, grietinėlė juk standi (ji išplakta)..
QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 24, 10:19)
jei gerai isplaksit,viskas bus gerai.nereikia zelatinos ten. pries palkant grietinele gali i sadikli ideti kokiom 5min,tada tikrai gerai,standziai issiplaks be problemu
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 24, 01:46)
Dekui visoms atsakiusioms!
Kepiau Griliazini tortuka pagal Cipciuka. Skonis - i salduma, bet tikrai labai skanus - net drauges vaikas valge, kuris siaip tortu nevalgo.
Ka daryciau kitaip? Griliazinio dekoravimui cukraus ir riesutuku (zemes riesutai) gaminimo procesi receptuko kitokio reiketu, nes dantis tikrai galima issilauzyti bekramtant. O gal susmulkinti riesutukus ir jau atvesusia makalyne su mikseriu - smulkesni gabaliukai dantu gal nelauzys. Gal kas galetu patarti?
Papildyta:
Papildyta:
o tai kokiais gabalais jus ta grilijaža dėjot y torta?
aš tai sustengusy grilijaža sudaužau gabaliukais ir sumalu per mesmalę......labai puikus grilijažo trupinukai gaunasi ir nereik dantų laužyt.....