Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(miegaliukas @ 2012 03 22, 19:11)
Labas noreciau jusu paklausti, issikepiau rafaelo torto lakstus planuoju pertepti grietinele su persikais,ar reikia aptepti visa torta grietinele jei noriu papuosti slapia beze,aciu..

aptepti reikia sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 22, 17:25)
Zinote,pirmam kartui as pasirinkau grietineles puosima,su tokiais labai bijojau.Manau labai nerizikuokit,jei kaip sakot su menu nelabai draugaujat  ax.gif bus dar progu ir tokius isbandyt  4u.gif
Mano bandymas atrode taip

o grietinele tai kaip ruoset?

Nu man niesti nagai is tu saldainiu pabandyt smile.gif
Dar turiu pamastymui keleta dienu nusipirksiu jauciu ir to ir to smile.gif
beze bijau, kad man nesiseks su plakimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 03 22, 20:10)

dariau pirma karta slapia beze , puikiai gavos.cia tikrai labai paprastas receptukas
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 22, 19:49)
aptepti reikia sviestiniu kremu

Ačiū, o sakykite koki galima pasiruosti nes kondensuoto tai neturiu, tai dabar suku kaip cia issisukti
Atsakyti
Sveikos. esu zalia torto puosime, nu jau tokiam ,kad zmonem butu negeda parodyti doh.gif lotuliukas.gif ir gavau kitam penktadieniui uzsakymus iskepti 2 tortus ...Noriu tortus dengti pastiliazu, nusipirkau drugeliu formeliu su rastais ir gelyciu formu. Sakykit, juos daryti galesiu is tos pacios mases ar reiks darytis atskira pastiliazo mase lipdymui ? smile.gif labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 03 22, 19:10)

Nu kaip ten gali nesisekt g.gif Jungiat mikserį ir plakat ...
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 22, 10:40)
Merginos noriu paklausti kaip normalaus recepto(tarkim 24sm formai skirto) proporcijas sumazinti kad gerai gautusi kokiu 18cm tortukas kaip apskaiciuot kad nesugadint reikalo konors nepadaugint ir nepamazint?Noriu prabandyt rastus receptukus prakept savo seimynai bet nezinau kap apskaiciuot viska mazint trecdaliu ar per puse  g.gif o kaip su kiausiniais tada nu nesuprantu tamsus miskas man cia.Kaip jus ta darot?

Del torto formos mazinimo ar didinimo rasiau CIA. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 03 22, 18:10)

Barbes apdziubavimui dariausi is tiek;
250ml grietineles
300ml.grietines
cukraus ir citrinos sulciu pagal skoni
Laikosi puikiai,ne tik saldytuve,bet ir ant stalo
QUOTE(Chantel @ 2012 03 22, 18:37)
Sveikos. esu zalia torto puosime, nu jau tokiam ,kad zmonem butu negeda parodyti doh.gif  lotuliukas.gif ir gavau kitam penktadieniui uzsakymus iskepti 2 tortus ...Noriu tortus dengti pastiliazu, nusipirkau drugeliu formeliu su rastais ir gelyciu formu. Sakykit, juos daryti galesiu is tos pacios mases ar reiks darytis atskira pastiliazo mase lipdymui ? smile.gif labai aciu uz atsakymus.

Galima.Linkiu sekmes zaliam reikale nepazaliuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2012 03 22, 20:37)
Sveikos. esu zalia torto puosime, nu jau tokiam ,kad zmonem butu negeda parodyti doh.gif  lotuliukas.gif ir gavau kitam penktadieniui uzsakymus iskepti 2 tortus ...Noriu tortus dengti pastiliazu, nusipirkau drugeliu formeliu su rastais ir gelyciu formu. Sakykit, juos daryti galesiu is tos pacios mases ar reiks darytis atskira pastiliazo mase lipdymui ? smile.gif labai aciu uz atsakymus.

na ziurint pagal koki receptuka darote, nes pvz dengimui norisi minkstos mase, kuri isdziuvus lieka minksta ir butu patogu pjaut, o figurelem pvz noriu , kad butu sukieteje , tai darau skirtingas, bet yra juk universaliu receptu. paziurekite ka prie to receptuko parasyta")
Atsakyti
na taip. Reikes dar pasianalizuoti. nes irgi noriu,kad butu kietesne mase papuosimu. Tai darysiu atskirai. O pries kiek laiko galima jau pasidaryti ivairius papuosimus tortui ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 22 kovo 2012 - 21:02
QUOTE(miegaliukas @ 2012 03 22, 20:35)
Ačiū, o sakykite koki galima pasiruosti nes kondensuoto tai neturiu, tai dabar suku kaip cia issisukti

as visada u šarlot krema(kiausinis,cukrus,pienas,rugstele;sviestas,sausainiu trupinukai)
QUOTE(Chantel @ 2012 03 22, 20:37)

as papuosimus visada darau is pastilazo dengimui
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 03 22, 19:36)
na ziurint pagal koki receptuka darote, nes pvz dengimui norisi minkstos mase, kuri isdziuvus lieka minksta ir butu patogu pjaut, o figurelem pvz noriu , kad butu sukieteje , tai darau skirtingas, bet yra juk universaliu receptu. paziurekite ka prie to receptuko parasyta")

Nu kaip gali likt minksta,niekaip nesuprantu rolleyes.gif plonai iskociota,isdziovinta kruopose,tai buna kaip kaulas,kartais net baisu paimti,nes klijuojant prie torto daznai ir suluzta.Kalbu apie ta pacia dengimo mase mirksiukas.gif
Atsakyti