QUOTE(elenka @ 2012 03 21, 10:30)
Merginos as vesl del to virsutinio zele sluoksnio,na kai ant torto virsuas buna, o tai jei as skysta pilsiu ji neisigers i biskvita?ar reikia ant kremo? ar i krema neisigers? ir dar koki zele naudojate kai reikia zele gabaliuku torto viduje? as vakar is pokelio padariau o gavosi kazkokia makalose, na neiseina tokiu graziu kubeliu padaryt. gal vandens per puse maziau nei ant pokelio nurodyta pilt? o gal zelatinos pridet? atsiprasau jei klausimai kvaili, bet man rupi
Aš tai želė darau iš pakelių, tik vandens pilu ne 0,5 l., o apie 400 ml.Kartais net mažiau.Gaunasi labai gera želė, kuri gražiai susipjausto.Kažkada dariau papuošimą torto iš želė, tai į tortinę pyliau želė, dėjau visokių vaisių, tada truputėlį leidau apstingti ir surinkinėjau tortą.Nežinau ar aiškiai paaiškinau