QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 17:00)
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.
kaip manot?
As visada taip darau: iplaku gale grietineles plakimo rududu. Labai skanu ir paprasta.
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 03 15, 19:27)
taip nesu bandžius , atrodo olesta kažkaip panašiai yra darius , gal dar rugiagele , gal jos ką patars , bet man atrodo , kad turėtų viskas gerai gautis , tik reiktų gal rududu su blenderiu perdrožt
, kad nebutų kokių nereikalingų
As atskirai bliude perplaku siek tiek rududu, ir tada sujungiu su grietinele.
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 15, 19:48)
As siulyciau daryti slapia beze, nes Adrijos beze ne visiems is pirmo karto pavyksta. Pries tai aptepkit sviestiniu kremu ir reiketu bent is 2-3 baltymu darytis
Zinokit, net labai dregno torto slapia beze nebijo
isbandyta be sviestinio kremo.