Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(laurechka @ 2012 03 15, 17:18)
Ieškok tos pačios firmos Super red wink.gif

Kad nera arba nerandu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 03 15, 19:21)
Labai reikia patarimo, gaminu snikersa, zodziu buvau sumasciusi puosti ganasu, o jis man nesusiplake ir staigiai periplake i varske, krc suniui ant uodegos musiau jau niekur nepanaudosiu, jei turit ideju , siulykit  verysad.gif
Torta papuost tai reikia, tad jau bus kaip bus, meginsiu Adrijos beze, sakykit su 1 baltymu papuosiu 23cm torta ar keliu reikia, visai nenutuokiu  doh.gif
Labai, aciu, tortas laukia, reiia gana skubaus patarimo  rolleyes.gif  4u.gif

su vienu baltymu TIKRAI NEPAPUOŠIT 23 CM TORTO...
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 18:00)
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.

kaip manot?


AR NIEKS NEŽINOTE? sad.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, atsiprasau uz OFF:

Merginos, O Asseni dar cia pasirodo???
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 18:00)
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.

kaip manot?

taip nesu bandžius , atrodo olesta kažkaip panašiai yra darius , gal dar rugiagele , gal jos ką patars , bet man atrodo , kad turėtų viskas gerai gautis , tik reiktų gal rududu su blenderiu perdrožt smile.gif , kad nebutų kokių nereikalingų gumuliukų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2012 03 15, 20:24)
Merginos, atsiprasau uz  OFF:

Merginos, O Asseni dar cia pasirodo???


kartais pasirodo , bet retokai , reiktų gal į až rašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 15, 20:27)
taip nesu bandžius , atrodo olesta kažkaip panašiai yra darius , gal dar rugiagele , gal jos ką patars , bet man atrodo , kad turėtų viskas gerai gautis , tik reiktų gal rududu su blenderiu perdrožt  smile.gif , kad nebutų kokių nereikalingų gumuliukų  smile.gif
Papildyta:

kartais pasirodo , bet retokai , reiktų gal į až rašyt  4u.gif

arba FB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 03 15, 19:21)
Labai reikia patarimo, gaminu snikersa, zodziu buvau sumasciusi puosti ganasu, o jis man nesusiplake ir staigiai periplake i varske, krc suniui ant uodegos musiau jau niekur nepanaudosiu, jei turit ideju , siulykit  verysad.gif
Torta papuost tai reikia, tad jau bus kaip bus, meginsiu Adrijos beze, sakykit su 1 baltymu papuosiu 23cm torta ar keliu reikia, visai nenutuokiu  doh.gif
Labai, aciu, tortas laukia, reiia gana skubaus patarimo  rolleyes.gif  4u.gif

As siulyciau daryti slapia beze, nes Adrijos beze ne visiems is pirmo karto pavyksta. Pries tai aptepkit sviestiniu kremu ir reiketu bent is 2-3 baltymu darytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 17:00)
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.

kaip manot?


As visada taip darau: iplaku gale grietineles plakimo rududu. Labai skanu ir paprasta.
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 03 15, 19:27)
taip nesu bandžius , atrodo olesta kažkaip panašiai yra darius , gal dar rugiagele , gal jos ką patars , bet man atrodo , kad turėtų viskas gerai gautis , tik reiktų gal rududu su blenderiu perdrožt  smile.gif , kad nebutų kokių nereikalingų


As atskirai bliude perplaku siek tiek rududu, ir tada sujungiu su grietinele.
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 15, 19:48)
As siulyciau daryti slapia beze, nes Adrijos beze ne visiems is pirmo karto pavyksta. Pries tai aptepkit sviestiniu kremu ir reiketu bent is 2-3 baltymu darytis 4u.gif


Zinokit, net labai dregno torto slapia beze nebijo topsecret.gif isbandyta be sviestinio kremo.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 15, 21:01)

Zinokit, net labai dregno torto slapia beze nebijo  topsecret.gif isbandyta be sviestinio kremo.


As kazkaip anksciau niekada netepdavau sviestiniu, tik grietineles "nedatepdavau" iki krastu. Reiktu vel ta pati daryti. aciu 4u.gif
Atsakyti
Ruošiuosi pirmą kartą kepti torčiuka, tai kyla šiokiu tokiu praktinių klausimų. Jūs naudojat torto formą ar tiesiog dedat torto ant padėkliuko ir sluosniuojat lakštus, nes yotubei taip mačiau darant ax.gif




Papildyta:
[quote=*saules_zuikutis*,2012 03 07, 16:24]
Varskinis karamelinis su kriausem

24cm.biskvitui:
5L kiausiniai
180gr miltu
210gr cukraus
3kaupini saukstai rududu
1a.s. kepimo milteliu
kiausinius isplakam su cukrumi.dedam rududu kambario temp.isplakam.isijojam miltus sumaisytus su kep.milteliais ir ismaisom. kepam 170temp ikatintoj orkaitej kol iskepa(patikrinam mediniu pagaliuku).gerai atvesusi dalinam i 4 ar 3 biskvitus(kaip kam labiau patinka). jei iskepa su kuprele,tik iskepta biskvita apvoziam aukstyn kojom biggrin.gif ir trumpam paslegiam su kokia lekste ar pan smile.gif

Gal nieko blogo jei pirma padalinsiu tešlą ir tada kepsiu? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 03 15, 19:53)
Ruošiuosi pirmą kartą kepti torčiuka, tai kyla šiokiu tokiu praktinių klausimų. Jūs naudojat torto formą ar tiesiog dedat torto ant padėkliuko ir sluosniuojat lakštus, nes yotubei taip mačiau darant  ax.gif

O apiie koki torciuka kalba eina? Jei medutis,tai galima ir be formos sluoksniuot.Jogurtini,tai tik formoj tepu..ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 15, 21:01)
Zinokit, net labai dregno torto slapia beze nebijo  topsecret.gif isbandyta be sviestinio kremo.



QUOTE(*Keila* @ 2012 03 15, 21:16)
As kazkaip anksciau niekada netepdavau sviestiniu, tik grietineles "nedatepdavau" iki krastu. Reiktu vel ta pati daryti. aciu 4u.gif

as nerizikuociau, nes pernai Velykom ant grietinele sutepto virsu beze tepiau, tai po nakties jau viskas isskyde buvo, o kol nuvaziavo 150 km, tai galima sakyt vapsie isplero. Ikelsiu nuotrauka irodymui
user posted image
atkreipkit demesi i torto virsu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 15 kovo 2012 - 23:59