Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Merginos, kazkuri kepet torta Twix, bet niekur nerandu receptuko, ar jis dar neidetas, ar man jau hormonai akis paveike, kad nieko nematau blush2.gif 4u.gif gal galetumet nukreipt kur jis yra, nes kai vedu per google, kazkokias nesamones meta 4u.gif aciukas is anskto 4u.gif
Atsakyti
Kazkas klause Napoleono skanaus recepto. Man nerealiausias NAPOLEONAS

Puses litro skyscio niekad neesu supylusi i Rafaello torta, nes kitaip reiktu srebt... man uztenka apie stikline, ir tai jau sunkiasi.
Papildyta:
Rafaello biskvita kepu 24-26 cm formoj, ir laisvai perpjaunu i 4 normalias dalis.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 15, 14:23)
Puses litro skyscio niekad neesu supylusi i Rafaello torta, nes kitaip reiktu srebt... man uztenka apie stikline, ir tai jau sunkiasi.
Papildyta:
Rafaello biskvita kepu 24-26 cm formoj, ir laisvai perpjaunu i 4 normalias dalis.

buvo laikas kai kepiau labai aznai rafaelo, bet irgi tik apie stikline sunaudodavau sulaistymui ir tai jau toks gan slapias gaudavosi g.gif puses litro tai tikrai man atrodo per daug g.gif
Atsakyti
Ar tokius dazus kurios nors naudojat?Ar tikrai isgaunama ryskiai raudona spalva?
http://www.tastyfun....geliniai/Aguona
Atsakyti
Noriu paklausti. Darau varškinį gaivumėlį, ir i varškės masę įdėjau želė bei konservuotų ananasų gabaliukų... Ant želė rašo, kad želė nestingsta su šviežiais ananasais ir kiviais. Bet logiškai mastant, želė sutarkuota jau sustingusi, o aš dėjau kons. ananasus. Gal neišsileis? Net bijau pertepimą daryti, kremas jau paruoštas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.

kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 15, 16:52)
Noriu paklausti. Darau varškinį gaivumėlį, ir i varškės masę įdėjau želė bei konservuotų ananasų gabaliukų... Ant želė rašo, kad želė nestingsta su šviežiais ananasais ir kiviais. Bet logiškai mastant, želė sutarkuota jau sustingusi, o aš dėjau kons. ananasus. Gal neišsileis? Net bijau pertepimą daryti, kremas jau paruoštas  g.gif  biggrin.gif

Neišsileis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 15, 17:52)
Noriu paklausti. Darau varškinį gaivumėlį, ir i varškės masę įdėjau želė bei konservuotų ananasų gabaliukų... Ant želė rašo, kad želė nestingsta su šviežiais ananasais ir kiviais. Bet logiškai mastant, želė sutarkuota jau sustingusi, o aš dėjau kons. ananasus. Gal neišsileis? Net bijau pertepimą daryti, kremas jau paruoštas  g.gif  biggrin.gif

viskas bus gerai, konservuoti kiviai, ananasai tinka, bet va žali kviai neleis želatinai sustingti tikrai
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 15:21)
manau sodos skonis dings sutepus ir pastovėjus tortui...
o prieš kiek dienų geriausiai juodąjį mišką kepti? jei valgomas bus šeštadienį..?

Nerizuokuosiu geriau kepsiu rafaelo padukus ir idesiu kakavos ir naudosiu zinoma kepimo miltelius as tai siandien issikepsiu padus rytoi sutepsiu o sestadieni papuosiu ganasu kaip manote ar nemus perdaug pasistovejes Juodasis miskelis? 4u.gif
Aciu visoms patarejoms clap_1.gif
Atsakyti
Be baimės ,tikrai nebus per daug stovėjęs
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 15, 14:36)
Ar tokius dazus kurios nors naudojat?Ar tikrai isgaunama ryskiai raudona spalva?
http://www.tastyfun....geliniai/Aguona

Ieškok tos pačios firmos Super red wink.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo, gaminu snikersa, zodziu buvau sumasciusi puosti ganasu, o jis man nesusiplake ir staigiai periplake i varske, krc suniui ant uodegos musiau jau niekur nepanaudosiu, jei turit ideju , siulykit verysad.gif
Torta papuost tai reikia, tad jau bus kaip bus, meginsiu Adrijos beze, sakykit su 1 baltymu papuosiu 23cm torta ar keliu reikia, visai nenutuokiu doh.gif
Labai, aciu, tortas laukia, reiia gana skubaus patarimo rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti