QUOTE(Mahada @ 2012 06 12, 17:03)
neapsakoma.... ir as svajoju taip gimdyti- pati. aciu uz istorija
QUOTE(Vijora @ 2012 07 15, 21:58)
Loveco-NUOSTABU Negalejau atsitraukti Taip graziai,jausmingai nupasakota Truksta zodziu Beje,KKGN Ir mano abi pupos ten isvydo pasauli SEKMES JUMS,LAUKSIM TRECIOSIOS ISTORIJOS NEI KIEK NEABEJOJU,JOG BUS NUOSTABI
dėkui
Pasakiška istorija ,net trūksta žodžių stiprybės ir laukiam trečios dalies
Nuostabi istorija, kuo didziausios sekmes ir laukiame tesinio
Labai grazus abu vaikuciu atsiradimai siame pasaulyje, tiesiog viskas isjausta, perteikta taip vaizdingai, kad isijauti i jusu role.
O kokie vaikuciu vardai? Jei nenorite- galite nesakyti. Siaip smalsu, kaip savo aukselius pavadinot
Papildyta:
Cia kaip kokie trys nuostabios knygos tomai
O kokie vaikuciu vardai? Jei nenorite- galite nesakyti. Siaip smalsu, kaip savo aukselius pavadinot
Papildyta:
QUOTE(etuknots @ 2012 08 27, 12:37)
Pasakiška istorija ,net trūksta žodžių stiprybės ir laukiam trečios dalies
Cia kaip kokie trys nuostabios knygos tomai
Tobula šaunuolė Jūs, svajonių gimdymas ne kitaip sėkmės didžiausios dabar jau su trimis aukseliais
Nuostabios istorijos, skaiciau su dideliu susidomejimu abi Lauksim trecios
Jus nereali:) Beje, musu antrieji vaikai vienmeciai ir Jus ikvepetete mane naudoti daugkartines sauskelnes:) Ciu ir sekmes Jusu gausiai seimynai:)
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 27, 22:38)
Jus nereali:) Beje, musu antrieji vaikai vienmeciai ir Jus ikvepetete mane naudoti daugkartines sauskelnes:) Ciu ir sekmes Jusu gausiai seimynai:)
dėkoju
labai faina istorija, svarbiausia, kad mama yra saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!
Vis neparasau treciosios istorijos,gal kad pats gimdymas buvo labai greitas,lengvas,paprastas parasysiu....