Merginos, ar internetu HM i LT vis dar negalim uzsisakyt, tik per tarpininkes?
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 26, 13:20)
Merginos, ar internetu HM i LT vis dar negalim uzsisakyt, tik per tarpininkes?
Į LT nesiunčia, galima pirkti UK draugų/giminių adresu, LT kortelę priima
ačiū už atsakymą užsisakinėsiu per tarpininkes
Va sitas balerinkas emiau 6,5 (pagal DE butu 40) ir mazesniu nenoreciau. Siaip nesioju 39. Koja nera plati, bet ir ne siaurute
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 26, 20:18)
Va sitas balerinkas emiau 6,5 (pagal DE butu 40) ir mazesniu nenoreciau. Siaip nesioju 39. Koja nera plati, bet ir ne siaurute
kokios gražios bet čia ir nurodyti pusiniai dydžiai
gal kas gyvai matė šiuos batukus, įdomu ar atitinka dydį, ir ar spalva tokia kaip foto http://www.hm.com/gb...article=07896-A
QUOTE(Jūros Deivė @ 2013 03 23, 23:07)
Tik oficialiam pirmiausiai. Ar ne apie juodai-baltą kalbate?
Suprantu kad pirmiausiai oficialiam, bet kada ideda pavasario kolekcija?juk jau pavasaris, o sios kolekcijos dar nematau
Ne, apie raudona
Gal kuri pirkot sita svarkiuka? http://www.hm.com/gb...article=08403-B ar vertas demesio, kaip dydis nepmazintas? buciau dekinga uz bet kokius komentrus, nes jis mane labai vilioja
Ziuriu idomus batu dydziai pas juos, 6,5 arba 7,5. Man reiktu 7, nesioju siaip 40 dydi, kuri dydi labiau patartumete- 6,5 ar 7,5?
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 06, 13:32)
Ziuriu idomus batu dydziai pas juos, 6,5 arba 7,5. Man reiktu 7, nesioju siaip 40 dydi, kuri dydi labiau patartumete- 6,5 ar 7,5?
O koja siaura ar platesne? Gal pagal tai ziuret
Mano 39 dydzio siaura labai, tai as imu 6 dydi, jei dydis atitinka, gerai visada buna.. Idomu, kad pusiniai tik, kazkokius batus kazkada draugei siunciau, tai su 40 koja emem 7, buvo normalus dydziai.
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 06, 12:37)
O koja siaura ar platesne? Gal pagal tai ziuret
Mano 39 dydzio siaura labai, tai as imu 6 dydi, jei dydis atitinka, gerai visada buna.. Idomu, kad pusiniai tik, kazkokius batus kazkada draugei siunciau, tai su 40 koja emem 7, buvo normalus dydziai.
Koja siaura Tai vat tame ir esme, kad 39 dydis atitinka 6, o 40 atitinka 7. Man 7 UK batu dydis tinka, 8 jau didelis, o 6 mazas. O ten idomus tie pusiniai dydziai, nes 7 dydzio nera, yra 6,5 arba 7,5, tai vat ir galvoju ar tuos i mazesne ar i didesne puse imti Jei butu 7 dydis, tai nesukciau galvos, bet jo tiesiog nera