QUOTE(Diamond'e @ 2013 03 21, 20:51)
o jeigu i krepseli ideti, bet dar nespeji nusiusti tarpininkei, tai prekes vis tiek nera rezervuojamos, kol nera apmokamos taip ?
Aš visada ir dedu į krepšelį, kad dar pažiūrinėčiau. Bet dingsta ir iš pirkinių krepšelio, nerezervuojamos.
Kol laukiau vieno švarkelio, nesiunčiau kitų prekyčių, tai jau kiek gerų daiktų esu dėl jo praganiusi (kurie taip ir neatirado paskui). Bet užtat vakar pagavau švarkelį
Jį vieną išsiunčiau tarpininkei DE. Kadangi ji man užsakė jį kelioliko min. nuo užsakymo pateikimo bėgyje, tai jau turėsiu
Bet tuo pačiu paklausiau jos - ar galiu papildomai užsakinėti prekes vėliau (su ta mintim, kad kol negausiu (ir neapmokėsiu po pristatymo pas tarpininkę) siuntinuko šio (vieno švarko), gal visai užsakymų negalėsiu daryti...) Bet ji ne taip suprato ir man atskleidė gerą dalyką, kad galėsiu užsakymą papildyti iki dienos pabaigos, nes paskui jau prekės skaitosi iškeliavusios ir reikia atskirai mokėti už siuntimą. Tad jeigu nepiktnaudžiausite, labai super duper gaudomą daiktą galite užsisakyti vieną (kad visa kito bet ko nerinkti), o paskui dienos bėgyje papildyti. Bet tada perpėkite tarpininke.
Vakar papildžiau užsakymą suknele ir super-puper batais, tai pusvalandžio bėgyje, kai tarpininkė jau užsakinėjo man prekytes, batukai pabėgo
Tad tokia rizika. Bet kai labai labai nori, tai turi
P.S. Jau nebeperku iš UK, nes laukti reikia ilgėliau. O visai nesinori... Žiūrėk, ir prabėgs šiltasis sezonas