Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Kaip pas mus ramu unsure.gif viena tik rasau smile.gif)
Kile kaip tavo maziukas ar pasveiko ?
Buvau sheterlinge nusipirkau dviguba geltona. Bet nelabai kas ten yra tik dvigubos balta ruzava ir geltona sad.gif Sanguineju ner sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 24, 21:19)
Buvau sheterlinge nusipirkau dviguba geltona. Bet nelabai kas ten yra tik dvigubos balta ruzava ir geltona sad.gif Sanguineju ner sad.gif

Jei nepaslaptis, tai kokio dydžio augaliukas ir kiek mokėjote? blush2.gif g.gif Taip norėčiau geltonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2012 03 24, 21:23)
Jei nepaslaptis, tai kokio dydžio augaliukas ir kiek mokėjote? blush2.gif  g.gif  Taip norėčiau geltonos  doh.gif

As pataikiau kai iskrovinejo tai issirinkau graziausia biggrin.gif. Dydis kiek daugaiu nei sprindis, geltonos net su keliom atzalelem. Kainavo jeigu neklystu 22 .
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 24, 23:37)
As pataikiau kai iskrovinejo tai issirinkau graziausia  biggrin.gif. Dydis kiek daugaiu nei sprindis, geltonos net su keliom atzalelem. Kainavo jeigu neklystu 22 .

Pasisekė, kiekvienas gražiausią griebtų tongue.gif ir kaina gan normali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 24, 21:19)
Kaip pas mus ramu  unsure.gif  viena tik rasau smile.gif)
Kile kaip tavo maziukas ar pasveiko ?

as irgi buvau shetelige treciadieni kaip tik iskrovinejo, gal prasilenkem bigsmile.gif - nusivyliau, kad Sanguinea nebuvo, tai irgi pasiemiau dar karta geltona dviguba... bet jau minejau, kad kai pries du metus pirkau tokia pacia prazydo balta vienguba paprasta, kuri paskui lyg i svelniai persikine pasidaro... tai va paziurejau, kad geltonos tokiais paciais lapais kaip maniske ta paprasta... nusivyliau labai, bet apziuriinedama radau viena lapai su pukeliu tai surizikavau... gal bus sumaisyta, paziuresim, kas prazys, norisi man geltonos irgi dvigubos... taigi lauksim ziedu ir ziuresim gal kuriai prazys taip kaip reikia wink.gif

o tu balta savo is sitos pacios serijos pirkai? nes baltos visos su pukeliu lapeliai buvo.
Papildyta:
QUOTE(Astersita @ 2012 03 24, 23:59)
Pasisekė, kiekvienas gražiausią griebtų tongue.gif ir kaina gan normali thumbup.gif

kaina 22 ltl - jei dar gautum tai ka nori tai sakyciau prieinama.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 25, 00:04)
as irgi buvau shetelige treciadieni kaip tik iskrovinejo, gal prasilenkem  bigsmile.gif  -  nusivyliau, kad Sanguinea nebuvo, tai irgi pasiemiau dar karta geltona dviguba... bet jau minejau, kad kai pries du metus pirkau tokia pacia prazydo balta vienguba paprasta, kuri paskui lyg i svelniai persikine pasidaro... tai va paziurejau, kad geltonos tokiais paciais lapais kaip maniske ta paprasta... nusivyliau labai, bet apziuriinedama radau viena lapai su pukeliu tai surizikavau... gal bus sumaisyta, paziuresim, kas prazys, norisi man geltonos irgi dvigubos... taigi lauksim ziedu ir ziuresim gal kuriai prazys taip kaip reikia wink.gif

o tu balta savo is sitos pacios serijos pirkai? nes baltos visos su pukeliu lapeliai buvo.
Papildyta:
kaina 22 ltl - jei dar gautum tai ka nori tai sakyciau prieinama.

As savo balta pirkau pries 4 mestus tai nesu tikrai bet lyg is patio plant bvo.
As irgi ilgai aplink jas tryniausi ziurejau pagal lapus, baltos dvigubos buvo su pukiuku tai pagalvojau kad gali tokia pati. Todel nupirkau geltona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 25, 00:19)
As savo balta pirkau pries 4 mestus tai nesu tikrai bet lyg is patio plant bvo.
As irgi ilgai aplink jas tryniausi ziurejau pagal lapus, baltos dvigubos buvo su pukiuku tai pagalvojau kad gali tokia pati. Todel nupirkau geltona  blush2.gif

lotuliukas.gif as irgi ten nagrinejau ilgai padeti, as geltonu dvigubu lapus apziurinejau... tai man pasirode tokie kaip mano tos paprastos... todel paemiau vienintele ten isimaisiuse pukuotu lapu... na nekoks ejimas, bet bent gal jau balta dviguba prazys ax.gif dabar toks azartas lotuliukas.gif tikiuosi kad tik man tada nepasiseke ir turesi geltona dviguba paidalinimui blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes patirusios augintojos.gavau brukmansija rudeni.laikiau vesiai prie desimties temperaturos.numete lapus ir kotas toks pasiraukslejes. ar po ziemos jai amen ar dar atsiras givybe?
Atsakyti
Sveikutes merginos, sakykit ar jau galima nesti sias grazuoles i siltnamius ar dar ankstoka?
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 03 25, 10:23)
Sveikutes merginos, sakykit ar jau galima nesti sias grazuoles i siltnamius ar dar ankstoka?

As manau ankstoka nebent siltnamis sildomas. Gi nakti dar salnos buna.
Atsakyti
Sveikos merginos,pradedu sirgti bendra liga ( nors ir gerokai atsilikusi) smile.gif,manau,kad siltnamyje dar per salta,nerizikuoju..
Atsakyti
O as zaidziu. Diena keliauja brugmansijos i siltnami, vakare parkeliauja. Jom labai patinka, atsigavo.
Atsakyti