Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Purkelis @ 2012 03 15, 10:48)
Mazutes  jau paseriau smile.gif bet labai silpnai. O ta kur nuziuvus iki pat zemes ar yra bent gabaliukas gyvo kamieno ? Pabandyk palaistyt gal dar is saknysiu kas silys.
Apie lapus Kile daugiau papasakotu , bet is savo praktikos galiu pasakyt, kad priklauso nuo rusies man atrodo sanguinea visada buna su pukiuku. Seip lapai skiriasi ne tik pukeliu, bet ir forma.

Ji jau tokia nemažas buvo , apie 1,2 metro, o dabar vos sprindžio liko verysad.gif na bandysiu laistyt gaivinti, gal dar kas gausis cray.gif nesiseka man su jomis verysad.gif
Purkeli o kuo dabar jas teršiate g.gif ( tą nugenėtą tik vandenukų laistyti, bet netrešti?)
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2012 03 15, 11:06)
Ji jau tokia nemažas buvo , apie 1,2 metro, o dabar vos sprindžio liko verysad.gif na bandysiu laistyt gaivinti, gal dar kas gausis  cray.gif nesiseka man su jomis verysad.gif
Purkeli o kuo dabar jas teršiate  g.gif ( tą nugenėtą tik vandenukų laistyti, bet netrešti?)

Kaip teisingai nezinau g.gif bet as gal biski trasu ideciau , man ramiau butu biggrin.gif kad padariau viska ka galima kad augt pradetu smile.gif)
Tresiu tom paciom trasom kai vasara tokie ruzami milteliai . Atrodo sitos nuoroda
Tarp kitko maciau perlita pardavineja ermirtaze i butelius supilta ( pats butelys permatomas) kaina apie 6 lt. Vilniuj jis padetas prie trasu smile.gif
Gavau zinute is Sheterlingo, kad patioplants jau tures kita savaite.
Atsakyti
Sakykit, iki kada ne per velu jas seti? Bandyciau tada seklikiu ieskot. Durnaropes kiek zinau pirmais metais jau rodo ziedukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 03 15, 12:42)
Sakykit, iki kada ne per velu jas seti? Bandyciau tada seklikiu ieskot. Durnaropes kiek zinau pirmais metais jau rodo ziedukus  g.gif

na, gal jau ir anksciau reikejo seti. O ziedelius, gerai priziurint ir lepinant, parodo pirmais metais ir brugmansijos. Is sakeles, manau, greiciau sulauksite rezultato. Na, nebent, norite butent durnaropes. mirksiukas.gif

man rusyje - pabudimas. Vos daugiau dregmes zemej ir jau ugliukai su lapais nemazi islinde. Samoningai nebudinau ju dar, bet, matyt, pacios jau pavasari jaucia ir jau ju nebesulaikysiu. Bus rupestis, kur laikyti, kol atsils doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 15 kovo 2012 - 11:05
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 15, 11:35)

Gavau zinute is Sheterlingo, kad patioplants jau tures kita savaite.

as jau tikejausi, kad rytoj gal bus, na ka lauksim kitos savaites.
Atsakyti
Kaip tylu pas brugmansijas. As tai nervuojus, nes Kilei nepervedziau dar pinigeliu. Nezinau nei kiek, nei kur.
Savo brugmansijas isnesiau i siltnami, vakare parnesiu.
Atsakyti
As irgi nepervedziau, nes jokiu ziniu dar negavau g.gif
Atsakyti
Kile parasytu, nereikia nervuotis 4u.gif
Laukiam visos.
Atsakyti
Sveikos visos,

mano pipiras apsirgęs, savaitgali ligoninej praleide pabegom namo, bet dar kelias dienas tikriausiai neprisitaikysiu paskaiciavimu padaryti. Tai nepergyvenkit, jei neprasau, vadinasi nereikia wink.gif Antrasis puslapis pinigu dar nepraso, tai man viskas gerai smile.gif Aldam, jusu uzsakyma papildziau 4u.gif
Atsakyti
Sveikateles jusu maziukui 4u.gif Kantrybes mamai. 4u.gif
Nerimavau, nes galvojau kad viena likau nesumokejus.
Aciu uz papildyma.
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 03 18, 16:01)
Sveikos visos,

mano pipiras apsirgęs, savaitgali ligoninej praleide pabegom namo, bet dar kelias dienas tikriausiai neprisitaikysiu paskaiciavimu padaryti. Tai nepergyvenkit, jei neprasau, vadinasi nereikia wink.gif Antrasis puslapis pinigu dar nepraso, tai man viskas gerai smile.gif Aldam, jusu uzsakyma papildziau  4u.gif

Kile laikykis , tikiuosi nieko rimto ir maziukui viskas greit susitvarkys.
Laikau kumstukus.

Pasiguosiu mano new wave nusibaige. net nesupratau kodel kamienas per pora dienu tik susitrauke ir vse verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos mergytes , kazkaip labai tylus pas mus smile.gif
Radau labai idomaus skaitalo... Yra Brugnasiju ir daturu palyginimas.
http://www.biodivers...46200031872.pdf
Bandysiu artimiausiu metu isversti ir imest i bloga.
Atsakyti