Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(jediara @ 2012 03 12, 22:09)
Jei negausiu, prašysiu rudenį ax.gif

tai, kad man atrodo kalba ejo apie pPurkelio kremine, tai pas mane ir senoji pasimiro jau sad.gif perlaistyta, saknys supuve...

Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 13, 02:54)
tai, kad man atrodo kalba ejo apie pPurkelio kremine, tai pas mane ir senoji pasimiro jau sad.gif perlaistyta, saknys supuve...

Radau medelyna salia Traku tai kazkada pavasari vaziuosiu , galesiu pakeliui ka nors uzvest , jegu neuspres sakutes pradet saknytis. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos žinovės, pernai įsigijau brugmansia tai dar neturiu patirties doh.gif mano brugmansija be jokiu gyvybės ženklu rusi stovi šakos sausos, ar taip ir turi būti g.gif
gal man tas šakas apgenėti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Aš irgi turiu klausimą - gal jau galima brugmansijas į įstiklintą balkoną išnešti? Žemiau +5C naktį nenukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2012 03 13, 10:29)
Sveikos žinovės, pernai įsigijau brugmansia tai dar neturiu patirties doh.gif mano brugmansija be jokiu gyvybės ženklu rusi stovi šakos sausos, ar taip ir turi būti g.gif
gal man tas šakas apgenėti g.gif

Sveika
O pats kamienas kaip ? Sakutes as nupjaustyciau.
giedrulka man biski dar baisu butu g.gif
Atsakyti
Ai, bliamba... Pas man jos apsilapojusios lapais kopūstlapio dydžio, visą žiemą augo. Ang grindų susistatyt negaliu - mažius verčia viską savam kely, o ant palangių jau nebetelpa, o ir pomidorai su paprikom skundžiasi, kad vietos maža biggrin.gif Aš gal tuomet jas pirmyn-atgal pasinešiosiu, kai mažas miega namie, dieną - balkone. Taip turėtų tikti?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 13, 12:06)
Ai, bliamba... Pas man jos apsilapojusios lapais kopūstlapio dydžio, visą žiemą augo. Ang grindų susistatyt negaliu - mažius verčia viską savam kely, o ant palangių jau nebetelpa, o ir pomidorai su paprikom skundžiasi, kad vietos maža  biggrin.gif Aš gal tuomet jas pirmyn-atgal pasinešiosiu, kai mažas miega namie, dieną - balkone. Taip turėtų tikti?

Jeigu nedidelis vazonas tai gal ir nieko
Seip gal Kile daugiau siuo klausimu pasakys.
Va ka domina seklytes atradau, patikima ju paradveja kur seklyciu turi ir dabar
dergaertner_1
Atsakyti
Viena tai didžiulė, pas kaimynus tuoj belsis, lubas pramuš.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 13, 08:14)
Radau medelyna salia Traku tai kazkada pavasari vaziuosiu , galesiu pakeliui ka nors uzvest , jegu neuspres sakutes pradet saknytis. biggrin.gif

Laukiam sveciuose 4u.gif Taip ten yra Soltra, o ko tu ieskosi medelyne?
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 13, 21:19)
Laukiam sveciuose  4u.gif Taip ten yra Soltra, o ko tu ieskosi medelyne?

Nurimo musu tema smile.gif
Soltroj noriu pirkt Hortenzija 'Pinky Winky'
gedulka o kaip tu ja tampysi tokia didele ?

Kile kaip tau su drabu sekas , gal jau pribaigei?
Atsakyti
mergaitės ar jau trešiate savo gražuolės g.gif galvoju jau parsinešti iš rusio į kambarį savo lepūneles. Viena tai be jokių gyvybės ženklu, šakos sudžiuvusios , sausos, nesuprantu kodėl taip nutiko g.gif viena gražiai auga kita sausa visa g.gif apgenėjau kaip reikalas ir lauksiu gal atsigaus smile.gif
Dar noriu paklausti kodėl jų lapai skiriasi, vienos paprasti, itos tokie su pukeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2012 03 15, 10:19)
mergaitės ar jau trešiate savo gražuolės g.gif galvoju jau parsinešti iš rusio į kambarį savo lepūneles.  Viena tai be jokių gyvybės ženklu, šakos sudžiuvusios , sausos, nesuprantu kodėl taip nutiko g.gif viena gražiai auga  kita sausa visa g.gif apgenėjau kaip reikalas ir lauksiu gal atsigaus smile.gif
Dar noriu paklausti kodėl jų lapai skiriasi, vienos paprasti, itos tokie su pukeliu g.gif

Mazutes jau paseriau smile.gif bet labai silpnai. O ta kur nuziuvus iki pat zemes ar yra bent gabaliukas gyvo kamieno ? Pabandyk palaistyt gal dar is saknysiu kas silys.
Apie lapus Kile daugiau papasakotu , bet is savo praktikos galiu pasakyt, kad priklauso nuo rusies man atrodo sanguinea visada buna su pukiuku. Seip lapai skiriasi ne tik pukeliu, bet ir forma.
Atsakyti