QUOTE(aldam @ 2012 03 09, 13:02)
Vel noriu jusu patarimu del uzsakymo. Margalape issirinkau Wupperstolz. Noriu geltonos. Gal Langenbuschen carter, gal Sarah, gal kokia dar kitokia.
Langenbuscher garden Astaite1 šiemet užsakė, O Sarah tokia labai tradiciskai geltona. Jei vienguba, man imponuoja spalvom ir kero augumu bei sveikais lapais Berstein. Dviguba - labai krenta i aki Anja - jos ziedelis tvirtesnis, mesingesnis, pilnai islenda vienas ziedas is kito - turetu ilgai graziai zydeti. Nes tos plonaziedes, jos gana greitai aprunda. Dar bergfee ir Wiehler gold is dvigubu. Siaip atkrepkit demesi nuotraukose i lapus ir pumpurus. Jei lapai pasisuke, demeti, o pumpuras formuojasi kreivas - tokios rusies geriau nesirinkti, ji bus problematiska. (Pvz Dolas Sunny boy).
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 10, 21:35)
Man zinok tas pats tik ta neveisline isgyvena
Tesiant seklyciu tema
Nuoroda
Kam idomu paskaitykit Fredo kovo 9 irasa. Is to paties augaliuko seklu isdygoaugaliuku baltas ir zalaisi lapeliais .
Kile va ka radau apie saltosiso grupes brugmansiju dauginima , hal suveiktu ant Mobisu
Nuoroda
Aha, mintis nebloga, reik dometis kur kiminu mieste gaut
Gal kur matete pirkti? Ir perlito mazais kiekiais... Nes tik maisais randu.
Dėl sėklyciu, tai cia genetine problema, siti sejinukai - albinosai, jie neturi zalio pigmento chlorofilo, to del po keliu dienu, kai baigiasi sėkloj sukauptos maisto medziagos, zusta, nes patys negali issimaitinti. Tai, kad viename vaisiuke dalis albinosu, o dalis normaiu tik irodo, kad nevienodi augaliukai ir nevienodais ziedais is vieno vaisiaus isaugs.
Man tik pasirodė įdomu, kad MayaxMaya kryzminimo sejinukai - visi 100% albinosai... Tai kam pazadejau savo Mayos sėklu, tai dar gali labai didelis nusivylimas iseiti... Na, bet reik megint, nes as nezinau su kuo ta mano Maya sukryzmino vabaleliai, ar su ja pacia, as su kokia kaimyne.
QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 23:55)
O aš ,pradžiamokslė, iš karto norėjau gražių , veislinių
, todėl ir tenka nusivilti. Teks ieškoti paprastų ir džiaugtis žiedais
Ice Princess šakelė augo ant palangės, ir tik dabar sunyko, gal perlaisčiau, nes visą žiemą buvo gyva
Pas mane tas pats - ice pricess auginukai pratunojo ant palanges per ziema, o dabar susisuko. Atrandu sioki toki desninguma, tarp tu veisliu, kurias is manes emete, ir kurios neisgyveno pas jus
Ir ice princess ir Angels summertime yra letaauges, todel zymiai jautresnes aplinkai, ypac ziemojimo. Man irgi ju abieju veisliu isgyveno tik sumedeje augalai rusyje.
QUOTE(silke:) @ 2012 03 11, 10:07)
o dėl baltų brugmansijų - tikrai keistoka. Purkelio kreminė baltoji neišgyveno. Suverčiau kaltę, kad pirmametė, nebuvo pilnai sumedėjus. Turiu dar baltą Kiles dovanotą Knighti - irgi lepesnė, lyginant su kitomis veislinėmis. Turėjo gražų vainiko išsišakojimą, o dabar, panašu, kad turės tik vieną šaką gyvą.
Gal jos lepesnės?
Beja, neturiu baltos neveislinės. Ji turbūt nėra tokia lepi, kaip veislinės baltos.
Kile, gal, kai ruošit mano pagaliukus... gal turite neveislinę baltą?
Dar vienas desningumas
Ir purkelio kremine, ir mano Knightii, ir mano nusipirkta pernai, bet dar nedalinta Angel's shredded fantasy - baltos, hibridai bet lapai ju vos su pukeliu. Visos pukuotalapes prastai auga
net ir vulcanicola, ka turejau, jei lapas be pukelio - atspari, jei svelnialape - tai kaprizinga.
BAltos paprastos neturiu, ispjove bulviu maras man neveislines
. Jei iki to laiko, kai siusiu, busiu pas anyta, paimsiu is jos dziungliu auginuku, nes pas mane dabar tik vienas nedidelis vaikutis auga. O siaip is baltu tai tikrai Herrenhousers gardens, kuri turejo buti persikine labai gausiai zydi ir auga be kaprizu.