Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(jele25 @ 2013 01 05, 13:28)
Laba diena 4u.gif noriu irgi pasiguost,labai norejau geltonos brugmansijos,gavau ir numire ji pas mane verysad.gif palaisciau ir palikau verandoi,ir kaip tycia ta nakti buvo didele salna ir nusalo verysad.gif tai va,dabar noriu paklausti ar galesit man Linetax man dar kokia sakele parupinti pavasari ar rudeniop?pirkau pas jus 2 sakeles jau su saknim,viena sau,kita mamai,ir abi susaldem doh.gif bet aciu devui is 7 brugmansiju tik viena zuvo,bet ir tai per mano ziopluma,jei buciau inesus i namus,butu irji gyva smile.gif

Labai gaila, kad sušaldei... Bet, yra kaip yra. Parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
Taip, brugmansijos labai jautrios šalčiui (pavasarį pašaldžiau sad.gif ), todėl šį pavasarį į šiltnamį anksti nenešiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 05 sausio 2013 - 17:28
QUOTE(jele25 @ 2013 01 05, 14:28)
noriu paklausti ar galesit man Linetax man dar kokia sakele parupinti pavasari ar rudeniop?

Aš irgi iš šios narės įsigyjau geltoną jaunuolę. Ir atsiliepimai patys geriausi, augaliukas mylėtas, prižiūrėtas nors dar ir mažutis pirmametis. Pas mane sau gražiai ant palangės gyvena, rytine saule iki pietų džiaugiasi, pasistiebė, lapų priaugino, gražu net žiūrėti wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti