Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Kile @ 2012 03 08, 10:25)
Tai va, kad tokia panasi buvo mano kaiminystej seniai seniai... tokiais mazesniais lapais ir ziedais, lapas tvirtesnis, su plonuciu vaskiniu sluoksneliu... Bet neisaugojo augalo...

Tai gal is tiesu jos sunkiai istveria ziema patalpose ir neimanoma ju issaugoti unsure.gif
Atsakyti
Kile tu kaip velniukas gundai lotuliukas.gif

Tina* jeigu teisingai atsimenu tai brugmansijos maximoj buvo is potio plant serijos. Tai Shetringas jas ativeza kiekvienais metais.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 03 07, 16:14)
sveikutes,
nu groziu kad pridejot, akys apraibo ax.gif
i tema: is seklu auginu 4 durnaropes x spalvu, viena neisdygo blush2.gif brugmansijos ataugele bet kokios spalvos priglausciau, gal kas Panevezy turi?

Sveiki,
As taip pat is Panevezio. Rudeni man atveze sakeliu is Purkelio, tik jos dar nedidukes. Jei viskas bus ok per vasara turetu gerokai paaugti, tad jei negausite iki rudens, manau rudeni kokia sakele galesiu duoti smile.gif
Atsakyti
Faustyyna, aciu labai butu 4u.gif bandysiu siustis is ebay geltonu seklu, jei kas isdygs ir uzaugs, galesiu keistis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 03 08, 12:19)
Faustyyna, aciu labai butu 4u.gif bandysiu siustis is ebay geltonu seklu, jei kas isdygs ir uzaugs, galesiu keistis ax.gif

As is ebay atsisiunciau rozines brugmansijos seklu, bet man jos nesudygo...aisku dar vis laukiu, bet manau jau nieko nebebus smile.gif Butu gerai, kad jums pasisektu, aisku galetume dalintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 08, 11:30)
Tina* jeigu teisingai atsimenu tai brugmansijos maximoj buvo is potio plant serijos. Tai Shetringas jas ativeza kiekvienais metais.

Neitiketina, bet pasiknisus dar radau pakuote. Stai ji. Uzrasyta: www.leja.int.nl
[attachmentid=220252]
Atsakyti
Va kokia idėja brugmansijų šaknydinimui. Pasirodo, šitą metodą sėkmingai naudoja šakelėm nesumedėjusiais stiebasi, labai tinka sanpauliju lapeliams. Reiktu ismegint kaprizingesnem veislem smile.gif Tik akvariumo siurbliuko reikia smile.gif

http://www.plantswap...cuttings-15379/

Atsakyti
Kokia ideja idomi. Sanpaulijos be problemu pas mane isisknydija. Ikisai lapeli i vandeni ir greit sakneles pasirodo. Su brugmansijom man sudetingiau.
Vel noriu jusu patarimu del uzsakymo. Margalape issirinkau Wupperstolz. Noriu geltonos. Gal Langenbuschen carter, gal Sarah, gal kokia dar kitokia.
Atsakyti
Šiandien "Ice Princess" teko išmesti - nesiseka su baltomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 17:07)
Šiandien "Ice Princess" teko išmesti - nesiseka su baltomis  verysad.gif

Man zinok tas pats tik ta neveisline isgyvena verysad.gif

Tesiant seklyciu tema
Nuoroda
Kam idomu paskaitykit Fredo kovo 9 irasa. Is to paties augaliuko seklu isdygoaugaliuku baltas ir zalaisi lapeliais .
Kile va ka radau apie saltosiso grupes brugmansiju dauginima , hal suveiktu ant Mobisu
Nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 10 kovo 2012 - 20:38
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 10, 22:35)
Man zinok tas pats tik ta neveisline isgyvena  verysad.gif

Gal kaip nors gausiu iš Jūsų tą neveislinę, nes su prabangių nemoku auginti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 03 08, 12:30)
Kile tu kaip velniukas gundai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as vos vos nesusigundziau...

QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 17:07)
Šiandien "Ice Princess" teko išmesti - nesiseka su baltomis  verysad.gif

as Eissprincessin atsinesiau i kambari - apgenejau gerai, ir lauksiu ar isgyvens....
Purkelio irgi gerai apgeneta, rytoj atsinesiu lauksiu gyvybe zymiu, o kaip bus taip.

QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 21:47)
Gal kaip nors gausiu iš Jūsų tą neveislinę, nes su prabangių nemoku auginti verysad.gif

Nenusimink 4u.gif vienais metais pasisekea, kitais ne, vat ir smagu kai daugiau musu tai galima bus neprarast veisliu smile.gif o atsinaujint vel je patiks ziedai.
Ar turi Harrenhouser Gardens? Sita balta, i pacia pabaiga ziedus bent jau pas mane tokiom oranzinem sviesiom demem pameto, bet siaip balta. is rudenio sakele isodinta perziemojo, galeciau perleist.
Atsakyti